Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Proužek píše:
Uuuuuuuuuuuuuuuuf.. holky mě se tak ulevilo. Od odpoledne jsem byla napnutá jak struna, že se něco někde podělalo a nikdo neví co bude a co nebude (doktoři). A já třeba porodím nějakou rychlostí blesku uprostřed pole při procházce se psem. Jo na dlouhé túry bych šla raz dva.. ale udělat více kroků je pro mě teda fakt nadlidský úkol, i když se snažím, ten tlak se nedá vydržet a pak se dají křeče do zad a do třísel a to už vzývám snad všemožné božstvo (a nějaké sprosté slovo taky uteče
).
Nějak to přetrpím a počkám si tedy na termínek v sladké nevědomosti porodní váhy.. jinak - četla jsem partnerovi diskuzi, jak mi hezky radíte a jak se mi hezky ulevilo… ovšem jeho radárky zachytili pouze slovo „sex“..![]()
![]()
.. tomu prý rozumí
ještě mu dej, ať si užije
pak má minimálně na měsíc utrum
a mimina mají taky radárky na sex, vycítí, že by si rodiče dali říct a spustí ječák
Jo, taky mi radili sex, jenomže když člověka všechno bolí a má tělo jako velryba…
Já teda za sebe můžu odpřísáhnout hodně kořeněný svařák a vzít si ho do horké lázně.
Dala jsem hrnek a v noci jsme jeli - to mě poslali domů, že ještě nic.
Druhý den jsem celý prokňučela a večer jsem zavelela k vaření další várky svařáku. A v noci jsme jeli - ve 3 jsem byla v porodnici a o čtvrt na sedm už měla kluka 3,5 kg - váhový odhad kolem 4 kil…
@terinka4444 píše:
ještě mu dej, ať si užijepak má minimálně na měsíc utrum
a mimina mají taky radárky na sex, vycítí, že by si rodiče dali říct a spustí ječák
moje slova!
@kve-tinka píše:
@martina.se a proč doma? jako chtěla, nebo překotný porod?
ona rodila doma všechny děti. Nesnásí nemocnice ![]()