Porod v rouše beránčím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.4.14 21:17
@Proužek píše:
Uuuuuuuuuuuuuuuuf.. holky mě se tak ulevilo. Od odpoledne jsem byla napnutá jak struna, že se něco někde podělalo a nikdo neví co bude a co nebude (doktoři). A já třeba porodím nějakou rychlostí blesku uprostřed pole při procházce se psem :mrgreen:. Jo na dlouhé túry bych šla raz dva.. ale udělat více kroků je pro mě teda fakt nadlidský úkol, i když se snažím, ten tlak se nedá vydržet a pak se dají křeče do zad a do třísel a to už vzývám snad všemožné božstvo (a nějaké sprosté slovo taky uteče :mrgreen: ).
Nějak to přetrpím a počkám si tedy na termínek v sladké nevědomosti porodní váhy.. jinak - četla jsem partnerovi diskuzi, jak mi hezky radíte a jak se mi hezky ulevilo… ovšem jeho radárky zachytili pouze slovo „sex“.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.. tomu prý rozumí :lol:

ještě mu dej, ať si užije :mrgreen: pak má minimálně na měsíc utrum :mrgreen: a mimina mají taky radárky na sex, vycítí, že by si rodiče dali říct a spustí ječák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
23.4.14 21:19

:mrgreen: odhad 3600g, porodní váha 4350g :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
23.4.14 21:25

Jo, taky mi radili sex, jenomže když člověka všechno bolí a má tělo jako velryba…
Já teda za sebe můžu odpřísáhnout hodně kořeněný svařák a vzít si ho do horké lázně.
Dala jsem hrnek a v noci jsme jeli - to mě poslali domů, že ještě nic.
Druhý den jsem celý prokňučela a večer jsem zavelela k vaření další várky svařáku. A v noci jsme jeli - ve 3 jsem byla v porodnici a o čtvrt na sedm už měla kluka 3,5 kg - váhový odhad kolem 4 kil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
23.4.14 22:15
@terinka4444 píše:
ještě mu dej, ať si užije :mrgreen: pak má minimálně na měsíc utrum :mrgreen: a mimina mají taky radárky na sex, vycítí, že by si rodiče dali říct a spustí ječák

:lol: :lol: moje slova!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.4.14 06:21
@kve-tinka píše:
@martina.se a proč doma? jako chtěla, nebo překotný porod? :think:

ona rodila doma všechny děti. Nesnásí nemocnice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí