Kontrakce po hodině už 24hodin

236
20.4.14 18:07

Kontrakce po hodině už 24hodin

Zdravím všechny,
Prosím o Vaše zkusenosti s kontrakcema, ktere se opakuji pravidelne uz vic jak 24hodin. Interval mezi nimi je hodinový a jsou presne na minutu.
Jsem prvorodička a dnes 40+5tt.
Je to normalni a mela jste to nektera takhle pred porodem? Nechci plasit ale nikde jsem o tom nic nenasla.
Na porod se moc tesim :)
Diky za reakce všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
20.4.14 18:11

Takovéto zkušenosti nemám, ale vzhledem k tomu, že to trvá už tolik hodin a jsi 40+5, tak bych zavolala do porodnice, jestli nemám přiject, co si o tom myslí oni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.4.14 18:19

@Hinata Bohužel, je to normální. Je mi to líto, ale čeká tě dlouhý porod. Ale jestli to máš po hodině, tak je to zatím zvladatelný, ne? Pro jistotu bych do porodnice zavolala, jestli třeba v tomto stádiu už nejsou potřeba nějaká opatření. Doporučuju se snažit spát, co to jen jde, dokud to máš po hodině, abys nabrala síly. Držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
917
20.4.14 18:19

Zkus zavolat, třeba se slitují a trochu tomu pomohou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.4.14 18:35

Já bych pro jistotu zavolala do porodnice jako holky, s tím spánkem je to taky dobrá rada, přeju ti dobrý porod, ale jak to tak vypadá budeš to mít asi hodně dlouhý to ti nezávidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
20.4.14 18:35

Nikam bych nevolala a nejezdila. Akorat te nacpou chemii a budou porod urychlovat. Naopak - zalez do postele a snaz se odpocivat nebo jdi na prochazku a nech to na diteti. To ono urcuje porod.. Jen si nenech do porodu mluvit okolim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.4.14 18:39

A ještě mě napadlo co zkusit sex, když jsem měla už u všech dětí kotrakce snesitelné, tak jsme měli sex, myslím si že mi urychlil porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
20.4.14 18:45
@Almira-Alm píše:
Nikam bych nevolala a nejezdila. Akorat te nacpou chemii a budou porod urychlovat. Naopak - zalez do postele a snaz se odpocivat nebo jdi na prochazku a nech to na diteti. To ono urcuje porod.. Jen si nenech do porodu mluvit okolim :)

plně souhlasím, pokud jinak cítíš pohyby tak bych nikam nevolala, nejezdila, šoupnou ti urychlovačku, nějakej ten oxytocínek a to je pak síla, pokud nepraskla plodovka a krom těch kontrakcí je vše jako vždy čekala bych
držím palce :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Kili22
20.4.14 18:46

Nikam bych nejezdila. Určitě by tě poslali zase domu- kontrakce po hodině- to ještě jde, ja měla bolesti 3 dny před porodem- sice slabé ale byly. Bohužel někomu se takto pomalu rozjíždí porod. Vydrž.

• Citovat
  • Upravit
9989
20.4.14 18:51

@Kili22 Take jsem mela bolesti od patku odpoledne a maly se narodil v pondeli. Jela jsem s kontrakcemi po 2-3 minutach a bylo to tak nejak akorat. I tak jsem tam byla 3 hodiny.. Takovehle bolesti mi prijdou normalni, telo se chysta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
20.4.14 18:53

Ahoj, mě takhle velmi podobně začínal druhý porod. Můžu říct, že jsem za to moc ráda, pořád nic moc, takhle se to táhlo cca 12 hodin a pak najednou po pěti, čtyřech a při třech minutách jsme jeli. Intenzivní kontrakce jen cca tři hoďky a bylo :)
Proti prvnímu porodu lebeda.. pokud cítíš pohyby tak užívej klidu domova, zalez si do horké sprchy, předpokládám že se i z nervozity krásně vyčistíš a nebude třeba to řešit ve špitále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.4.14 19:02

Pokud cítíš pohyby, tak zustab v klidu doma, holky mají pravdu, v porodnici by to chtěli urychlovat :roll: Pokud se na to cítíš, tak doporučuju sex, s ejakuaci dovnitř, sperma obsahuje prostagladin a ten urychluje dozrávání děložního čípku a pokud netrpíš na záněty, nebo ti při vyšetření na gynekologii nezjistili streptokoka v pochvě, tak teplejší vanu. Porod může urychlit i delší procházka, ale pokud máš kontrakce už 24. hod. tak jsi se asi moc nevyspala a měla by jsi odpocívat a nabrat sílu na porod. Přeji rychlý a pohodový porod :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
20.4.14 19:18

Doporučuji teplou vanu ;) Klidně na hodinu se naložit a buď se to rozjede nebo možná na nějakou dobu zklidní. Tohle mi poradili v porodnice. Mně teplá voda pomáhala na poslíčky. A zkusit se vyspat, pokud to jen trochu jde ;) Přeju pohodový porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
20.4.14 19:19

Moc vsem dekuju :hug:
Pohyby citim krasne takze budu cekat v teple domova co se bude dit. Do porodnice to mame 10min tak jsme tam rychle, kdyby neco.
Jdu odpocivat a zkusim skocit na manzela :mrgreen:
Mejte se vsechny krasne a uzivejte prodlouzeny vikend :)
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
20.4.14 19:21
@Hinata píše:
Moc vsem dekuju :hug:
Pohyby citim krasne takze budu cekat v teple domova co se bude dit. Do porodnice to mame 10min tak jsme tam rychle, kdyby neco.
Jdu odpocivat a zkusim skocit na manzela :mrgreen:
Mejte se vsechny krasne a uzivejte prodlouzeny vikend :)
M.

hodně štěstí ve všem :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky