Antikoncepce pro kojící

ellievanessqa
18.4.14 14:21

antikoncepce pro kojící

Pěkný den všem, jsem skoro 10.týden po porodu. první menstruaci jsem měla hned 5 týdnů po porodu, právě proto mi řekla doktorka at s braním prášků začnu až při další ms, dnes jsem mela tkaovy slabši krvácení ale fakt slabí takže težko říct zda se z toho vyklube ms nebo ne, takže jsem si prášek vzala, nevíte jestli by mi to nemohlo nejak ten cyklus roházet nebo snížit ten antiko. ucinek kdyby to nahodou ms nebyla? díky :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
18.4.14 14:28

Já jsem HA pro kojící brala nezávisle na MS. První MS jsem měla skoro 2 roky po porodu, takže bych musela čekat fakt dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
18.4.14 14:32

Já začala brát cerazette cca 8měsíců po porodu a špinila a krvácela jsem 28dnů v měsíci, takže jsem se na to vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
18.4.14 14:35

Mně jde o to že já už ms měla, a prý kdybyh začla mimoms tak byh mohla dlouho v kuse krvácet :nevim:

• Citovat
  • Upravit
984
18.4.14 14:36

Já antikon. začala brát po osmi týdne nezávisle na menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.4.14 14:37

@ellievanessqa To můžeš i tak. Je to prostě vedlejší účinek antikoncepce pro kojící.

• Citovat
  • Upravit
ellievanessqa
18.4.14 14:49

@RadkaCh to je taky fakt no.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.4.14 14:49

Přesně tak, MS ani špinění neudrží, někdo to má tak, někdo ona. Začni jí brát kdy chceš, ale aspoň týden se chraň jinak. Mě celkem vyhovovala, ale MS nemám ani bez ní a to je malý už dva a půl - stále teda kojím. Přestala jsem jí brát, stejně nesouložím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.17 08:53

Vysazení antikoncepce pro kojící

Ahoj holky :mavam: Před týdnem jsem vysadila antikoncepci Daisenette, ale zatím se nedostavila MS. Brala jsem jí cca 1 rok, po celou tu dobu jsem MS vůbec neměla :( Kdy se Vám po antikoncepci pro kojící dostavila klasicky MS. S přítelem bychom chtěli druhé mimčo, ale nějak se není od čeho odrazit, když zatím menstruace nepřišla :?

• Citovat
  • Upravit
204
7.2.17 09:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky :mavam: Před týdnem jsem vysadila antikoncepci Daisenette, ale zatím se nedostavila MS. Brala jsem jí cca 1 rok, po celou tu dobu jsem MS vůbec neměla :( Kdy se Vám po antikoncepci pro kojící dostavila klasicky MS. S přítelem bychom chtěli druhé mimčo, ale nějak se není od čeho odrazit, když zatím menstruace nepřišla :?

pořád ještě kojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.17 09:42

@MarryFrank Ne, beru jí dál, jelikož mi nesedí klasická antikoncepce. Kojila jsem asi 4 měsíce. Pam brala chvíli klasickou antikocepci, která mi nedělal dobře a pak mi dr nasadil tuto a byl klid, jen MS nebyla vůbec no :nevim: a teď pořád čekám co bude

• Citovat
  • Upravit
204
7.2.17 10:19

Tak ono to může trvat dlouho, než se cyklus dá po hormonech „do pořádku“ u někoho bohužel i roky. Měsíc je krátká doba. Na gyndu bych šla nejdřív po 3 měsících co jí mít nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí