Porodní asistentka informace

1
1.2.18 23:53

Porodní asistentka informace

Dobrý den :) aktuálně jsem si podala přihlášku na obor Porodní asistence :) zajímalo by mě jak jste vnímaly pomoc porodní asistentky během porodu, zda máte důvěru k porodní asistence stejnou jako k lékaři a kam až sahaly kompetence porodní asistentky během vašeho porodu :) rodily jste pouze s porodní asistentkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3251
2.2.18 01:41

Ano, opouze s asistentkou, dle mě dr. u normlního bezproblémového porodu být nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
2.2.18 06:52

Poprve na poslednich par minut dosel dr, po druhe jen s asistentkou a druhou asistentkou, ktera se ucila. Asistentka me dokonce sila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
2.2.18 10:23
@lumprcim píše:
Dobrý den :) aktuálně jsem si podala přihlášku na obor Porodní asistence :) zajímalo by mě jak jste vnímaly pomoc porodní asistentky během porodu, zda máte důvěru k porodní asistence stejnou jako k lékaři a kam až sahaly kompetence porodní asistentky během vašeho porodu :) rodily jste pouze s porodní asistentkou?

Ne, k porodní asistentce mám důvěru větší než k lékaři. Porodní asistentky, aspoň ty, s kterými jsem se setkala, se obvykle nesnažily do průběhu porodu zbytečně zasahovat, uměly čekat a snažily se mě podpořit a spolupracovat se mnou, nikoliv mě zastrašit a donutit k poslušnosti. To se o lékařích bohužel úplně říct nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
T24
1
4.10.20 21:16

Dobrý den, studuji obor porodní asistence a zajímalo by mě, jak vnímáte porodní asistentky. Jestli si myslíte, že je dobré mít u sebe asistentku během těhotenství, při porodu a v době poporodní. A jaký na vás udělaly dojem, když jste rodily.
Děkuji za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
949
28.10.20 12:18

Pro mě je asistentka důvěryhodnější než lékař…
Dojem dobrý, asi je to tím, že u nás v porodnici je mezi pracovníky přátelská atmosféra a asistentky nejsou brány jako něco méně než doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí