Porodnice v OV

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
4.1.08 11:49

porodnice

Jsem z Bohumína u Karviné a chtěla bych rodit v Ov a to bud na Fifejdách a nebo v Porubě,Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
4.1.08 12:41

Ahoj.
Doufám, že mi nebudete nadávat, že jsem převlečený čertík bertík, ale nedá mi to. Takže předem upozorňuji, že to, co je dále, není k tématu.

To, že je tu tvůj dotaz zřikrát, to neřeším, emimino blbne a tak se prostě stane.
To, jak ale tvůj dotaz vypadá, to je děs. Emimino teď vážně blbne, ale ani to, že svůj příspěvek píšeš třeba popátý neomlouvá tu formu.
Notak, copak je tak těžký napsat neco jako
Ahoj!
Jsem z Bohumína u Karviné a brzy budu rodit. Chci rodit v OV a rozhoduji se mezi porodnicí na Fifejdách nebo v Proubě.
Prosím poraďte své zkušenosti.
Díky (a když už jsi ten anonym, tak aspoň nějaký podpis, lépe se pak reaguje. Tak třeba Díky, Milena)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
4.1.08 12:47

Noemi - musim se anonyma zastat, protoze jsem se ji vcera v jine diskuzi ptala odkud je a ocividne se tu neorientuje a misto odpovedi do stare diskuze, zalozila novou.

Netykalo se to otazky, ktera je lepsi, ale zda se musi predem registrovat nebo staci prijet az k porodu.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.1.08 13:00

Jo tak ja ac jako neprihlasena a tudiz anonymni se pridavam k Noemmi. Nevim, ale neprijde mi tak tezke na zacatku pozdravit a poprosit o co chci a ne jen nekolikrat vysteknout dotaz. Taky se podepsat a podekovat je snad slusnost. Pak se dotycna nemuze divit, ze ji nikdo na jeji dotaz neodpovi. Neprihlasena Hanka

• Citovat
  • Upravit
3492
4.1.08 13:05

Ahoj,

já jsem rodila na Fifejdách a byla jsem spokojená. Za pár týdnů mě to čeká znovu a asi půjdu zase na Fifejdy :wink:

Před několika dny jsem byla navštívit kamarádku v porodnici ve Vítkovicích a vedle ní ležela maminka, která jela rodit do Poruby a prý se k nim chovali tak, že se otočili a jeli jinam, ale všude je něco. Záleží na koho zrovna narazíš :wink:

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.1.08 13:08

Ale je fakt, že dotaz by se dal formulovat jinak a podpis by se taky hodil :?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
4.1.08 14:14

Jo, jenze ona nechtela poslat nove tema, ale jen odpovedet na otazku v jinem tematu, kde se uz slusne ptala…

Me taky chvili trvalo, nez jsem se na miminkovskych serverech zorientovala a vim, ze nejsem sama.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.1.08 14:28

A já to už dohledávám a uklidím.

Našla jsem původní diskusi, je to ta včerejší o porodnici, tenhle příspěvěk tam už je. A tohle tu ještě chvilku ponechám, pak to smažu.

Hele, přejmenovávám diskuse každý den, prakticky denně přesouvám něco někam jinam a občas za to dostanu zduping - ale pořád věřím, že to není marná práce… Třeba se konečně přestanou objevovat diskuse s názvem pomoc! Poraďte! a tak… Třeba se na mě už nikdo nerozčílí, když první botičky přesunu z mimina do bot nebo chřipku do nemocí… :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
4.1.08 18:27

OK, pokud to nemělo být nové téma, ale reakce, tak to potom jo.

Já vím, že to chvíli trvá, než se člověk zorientuje, ale občas se tu objeví takový nějaký dotaz nedotaz, tak jsem se ozvala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
4.1.08 19:41

Ahojky.
Tak mě taky čeká za chvíli porod,a taky jsem chtěla jet na Fifejdy.Byla jsem tam před pěti lety a byla jsem spokojena.Ale když jsem byla u svého lékaře,tak mi sestra oznámila že se Fifejdy mají od 15.1. zavřít,protože se má malovat.Doktor mi řekl že si to všechno zařídí a kdybych byla v tu dobu v porodnici tak mě převezou do Vítkovic,a tam mě nikdo nedostane.I když jsem slyšela jen samou chválu.Takže uvažuju o Porubě.Nebo to asi odrodím doma a bude klid :D
Myslím že záleží na zkušenosti,jeden vám Porubu vychvaluje a druhý si stěžuje.A stejné je to u ostatních porodnic.Nechám to osudu a možná to stihnu do 15.1. odorodit a být i doma.
Přeju pohodový porod a hlavně zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.08 12:43

Ahojky,tak vidim,že jsem způsobila chaos,tak se moc omlouvám a zarověn chci poděkovat Teri,že se mě zastala.Ja diskuzi na emiminu čtu pravidelně,ale nikdy jsem tam nepsala a neodpovídala na otaázky,takže jsem bádala jak na to…jen jsem chtěla té dané osobě odpovědět na to co jse mne ptala.Moc se omlouvaá a mějte se hezky.Pa pa Adriana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.1.08 12:52

Jo a to hlavní jsem se stejně nedozvěděla,je tedy potřeba se registrovat nebo stačí prijet až to příjde???Děkuji moc za odpověd.Adriana

• Citovat
  • Upravit
13503
8.1.08 11:41

Adriano ty jsi ale nenapsala odkud jsi.Ve tve druhe diskuzi jsme ti nektere odpovidaly jak to je s registraci..V kazdem meste to je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.1.08 21:51

Ahojky,ale psala,jsem z Bohumína.Díky a papa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková