Kolik km si troufáte dojet do porodnice ?

364
26.11.07 16:57

Kolik km si troufáte dojet do porodnice ?

Ahoj,
mám dotaz kolik km si troufáte a nebo jste si již troufly na dojezd do porodnice ???? Díky předem za názory a zkušenosti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4220
26.11.07 16:59

Ja s tim zkušenosti nemam, ale když vetsinou rikaji, ze rodi 17 hodin, tak to se da dojet celkem daleko ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
26.11.07 17:02
:D

troufla bych si tak 200, ovšm kdyby to vypadalo na rychlovku, tož bych asi vyměkla a sjela k nějaké bližší (v pátečním odpoledním provozu bych ale hysterčila i z deseti kilometru pres mesto).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.11.07 17:03

My jsme v pohodě zvládly něco kolem 30 km a v únoru se na to chystáme znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
26.11.07 17:14

Já jela okolo 40 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21716
26.11.07 17:20

Klidně i 60-100. záleží hlavně na podmínkách a stavu maminy a taky kam se jede. jestli po dálnici nebo okrskách. třeba teď v zimě bych se nikam daleko nehnala, člověk nikdy neví, kde zapadne :-)
Já jsem třeba rodila 12 hodin od prvních kontrakcí. ale byla jsem skoro měsíc otevřená na 3 cm, takže bych si dalekou cestu neriskla… opravdu záleží na více okolnostech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
26.11.07 17:37

Já jela 70 km. Je sice fakt, že jsem měla trochu obavy z pražské špičky s kontrakcemi, ale nakonec jsem jela s prdlou plodovkou na Nový rok v noci, takže pohodička. A dojela bych i v té špičce, bo kontrakce byly malé. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
26.11.07 17:37

My jsme jeli asi 30 km, bydlime kus od Prahy a jeli jsme pres centrum do Podoli a stihli jsme to v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
26.11.07 18:05

Jeli jsme asi 40 km a v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.11.07 18:21

Já jezdila kolem 10 km, třikrát jsem rodila kolem pěti hodin, takže teď bych si troufla i na delší štreku…

Ovšem moje kamarádka, jako poučená prvorodička o průměrné délce prvního porodu, jela od rodičů domů do Ostravy - kolem 150 km… Dojeli tak tak…

U druhého porodu měla problém dojet tři kilásky - málem rodila v autě.

Předem vám nikdo neslíbí co stihnete a co ne…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.07 18:56

Ahoj
Máme porodnici od nás asi tak 10 km. Minule jsem byla ráda,že jsme to stihli aspoň na poslední chvíli. Teď mám celkem obavy,že nedojedem včas.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
26.11.07 19:17
Loan píše:
Ja s tim zkušenosti nemam, ale když vetsinou rikaji, ze rodi 17 hodin, tak to se da dojet celkem daleko ne :-D

To je to, co se bohužel odhadnout nedá, já jako prvorodička rodila 3,5 hod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
26.11.07 19:29

Já teda nevím, ale já bych asi daleko nedojela. Jela jsem 30km jen s poslíčkama, a ani mi nevadila ta délka, jak veškeré vymoly na silnici, při kontrakcích nic moc. A jako prvorodička jsem rodila jen 4h, takže bych asi ani nikam daleko nedojela.

Jak daleko se chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
26.11.07 19:37
zari píše:
Já teda nevím, ale já bych asi daleko nedojela. Jela jsem 30km jen s poslíčkama, a ani mi nevadila ta délka, jak veškeré vymoly na silnici, při kontrakcích nic moc. A jako prvorodička jsem rodila jen 4h, takže bych asi ani nikam daleko nedojela.Jak daleko se chystáš?

Jo, tak pod to se podepisuju, při každým hrbolu jsem nadávala jak špaček a myslela jsem si, že to manžel dělá snad schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
26.11.07 19:51

Já jsem jela oba porody něco kolem 30 km.První porod trval něco kolem 12ti hodin,takže bych stihla dojet skoro kamkoliv.Kdežto druhý porod jsem měla naplánovaný o 30 km dál,jenže všechno se rozběhlo tak rychle,že jsem se rozhodla jet tam jak jsem rodila poprvé a dobře jsem udělala.Vyloženě jsem dojela,porodila a odešla(obrazně řečeno).Takže je to opravdu individuální a nepředvídatelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková