Jak to chodí ve Varech?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
429
30.12.07 18:44

Jak to chodí ve Varech?

Ahojky, už jsem si přečetla, že musím mít oblečky na mimíska vlastní ( už je mám v tašce) a vložky, že dostanu, ale co ostatní věci? Písněte mi pls pár informací, mám to za pár dní, tak ať nejsem úplně mimo. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.12.07 18:54

Se divím, že na baby-cafe neodpověděli…tak to zkoušíš i tady, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.07 19:26

certik-bertik, mame snad demokracii a tazatelka si muze napsat o radu snad kam chce nebo ne?
Silvik, ja se k Varum prestehovala, ale zatim jsem v KV porodnici nerodila (snad jednou budu), takze bohuzel nepodarim.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
30.12.07 19:37

No s tou demokracií tady je to trošku na vážkách.......
Jo a Radko, opět žádná dobrá rada, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
30.12.07 20:09

Bertiku, co je spatnyho na tom, informovat se na vice mistech?
A silviku, ty se mrkni na www.rodina.cz na prehled porodnic. Vsechno co chces vedet tam stopro bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
30.12.07 20:22

Tak díky!
No čertík asi taky kouká i na jiné stránky, když má takový přehled, kde se kdo na co ptá :P
Informace jsou nejdůležitější, proč teda nevyužít veškeré dostupné zdroje? Naše maminky se nemohly ptát vlastně nikde, my snad můžeme, kde chceme. Nikde není psáno, že když se ptám na babyku, tady už to mám zakázané!!!! Jsem tu zaregistrovaná, zatím s tím nikdo neměl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.07 20:30

Nic proti, jen mi trochu vadí, že ty otázky vidím všude kam se kouknu. Spíše jsem se ale pozastavila nad tím, že ti poradili dříve tady než tam. To se opravdu nestává. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.07 20:34

Certik, tak kdyz ti to vadi, nemusis travit tolik casu na internetu a vyraz ven s kamaradkama :)
PS jestli mas pochybnosti s demokracii, odstehuj se do SA, pak teprve uvidis :D

Radka

• Citovat
  • Upravit
429
30.12.07 20:35

No já už mám jen pár dní čas, tak trochu kvaltuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.07 20:48
Anonymni píše:
Certik, tak kdyz ti to vadi, nemusis travit tolik casu na internetu a vyraz ven s kamaradkama :)
PS jestli mas pochybnosti s demokracii, odstehuj se do SA, pak teprve uvidis :DRadka

Copak ty bydlíš v SA :?: :?: Že máš tak bohaté zkušenosti :?:
Chudinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
31.12.07 09:02

Je fajn, že alespoň někdo má čas jen tak kontrolovat ostatní, kde jsou a kde nejsou připojeni a co kam píší. To se máš čertíku. Já jsem alespoň všude zaregistrovaná- pod stejným jménem, tak ostatní nešmíruju po tajnu, ale všichni ví, že jsem.
Ale každý ať si dělá, co chce, přeju ti to. Doufám, že jednou mě budou taky zajímat jen takové blbosti a budu na ně mít čas, musíš mít pohodový život!!!
Raduš děkuji a nenech se zbytečně vytáčet, čertík stejně jen provokuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
31.12.07 09:31

Siviku : a nebylo by nejistější tam brnknout, že by ti sestry řekly aktuální info, co je tam potřeba? Ono se to občas v každé porodnici mění, jednou někde můžeš rodit ve vlastním a za měsíc už naordinují erár :-)
Přeju nezproblémový a hlavně rychlý porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.07 09:32

Silvik7- chtěla jsem ti popřát pohodový porod.
A trochu se ohradit nad slovem šmírovat. Nikoho nešmíruji, jen jsem najela na BC a koukal na mě stejný dotaz jako tady. Musím uznat, že jako jediná jsem to tady napsala, ale myslím, že nejsem jediná komu to opakování vadí. Ale to je věc pisatelky a tazatelky na kolik si umí sehnat informace z internetu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
31.12.07 10:25

Promiňte,
proč by se Silvik nemohla zeptat i někde jinde?? Je to diskuze, každý máme právo na názor, ale pokud s něčím nesouhlasí, tak by to měl být nesouhlas např. s tvrzením v tématu - jo to je potom diskuse, a ne s tím, že se někdo na totéž zeptal i někde jinde - v rámci jiných stránek??
To je divný nebo zakázaný nebo co??
Chci zjistit informace, tak se můžu zeptat na dvaceti serverech najednou, a nechápu, že někdo má tu nutkavou potřebu zasahovat do diskuze, k jejímuž předmětu nemá sám co říct!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.07 11:03
Zlatuska píše:
Promiňte,
proč by se Silvik nemohla zeptat i někde jinde?? Je to diskuze, každý máme právo na názor, ale pokud s něčím nesouhlasí, tak by to měl být nesouhlas např. s tvrzením v tématu - jo to je potom diskuse, a ne s tím, že se někdo na totéž zeptal i někde jinde - v rámci jiných stránek??
To je divný nebo zakázaný nebo co??
Chci zjistit informace, tak se můžu zeptat na dvaceti serverech najednou, a nechápu, že někdo má tu nutkavou potřebu zasahovat do diskuze, k jejímuž předmětu nemá sám co říct!

Promiň a ty jsi teď zasahovala a rada jaksi nepšišla.......Tak sem s ní.....asi taky máš nutkání zasahovat a k tématu nepřispět, co? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková