Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky,
znovu děkuji všem.
A přeji klidný rok 2008. Kéž bychom všichni měli tolik volného času jako Čertice!
ČB - koukám, že tě mají všichni rádi, jaký je to pocit, asi blbý, co?
Anonymni píše: ČB - koukám, že tě mají všichni rádi, jaký je to pocit, asi blbý, co?
Tak to je ubohé jako pisatelka která se ani neumí podepsat. Asi ze strachu, co? ![]()
A pocit, celkem fajn, neřeším to. Je to každého věc.
silvik7
Tobě opravdu přeji, bezproblémový porod a zdravé miminko.
„Člověk trpící takovou poruchou musí neustále dokolečka vykonávat jednu činnost (např. mít si ruce, zavírat dveře…) a když to neudělá, je svírán sžíravou úzkostí. Toto chování musí vykonávat stále a dokolečka.“
Toto je citace vysvětlení pojmu OBSESIVNÍ CHOVÁNÍ.
Chtěla jsem tady ještě napsat cosi o tom, že i za přezdívkami zůstáváme stále schovaní, neboť ke komunikaci na tomto webu bohudíky nepotřebujeme dva platné doklady totožnosti.
Některým uživatelům však může dělat dobře, když si můžou dohledat, co kdo kde kdy napsal.
Teď si představte tu věc, kdyby se dvě Anonymní uživatelky zároveň na emiminu i na jiném webu zeptaly ve stejnou dobu na porodnici ve Varech.
Kam bys, čertíku bertíku, šla vyjádřit svůj názor, že Ti vadí, že ten dotaz vidíš, kam se podíváš??
Mohu Ti poradit, že až příště uvidíš dotaz, který se někde opakuje a vadí Ti, PODÍVEJ SE PROSÍM JINAM, třeba jen otoč hlavu.
Pokud ho uvidíš např. i za sebou na zdi, tak to už potom bude vážné.
A čertíku- kromě toho, že horlivě čteš příspěvky druhých: přečti si taky někdy po sobě znovu ty své, tak , jak jdou za sebou.
Nejdřív osobu vytočíš - buď úmyslně, nebo neúmyslně, každopádně se Ti to často podaří - a nakonec popřeješ bezproblémové něco a šťastné něco, případně jinak, promiň dohledávat to po Tobě nebudu.
Tedy příště, až budeš přispívat, nechceš vynechat prudící pasáž a přejít rovnou od začátku k přání všeho dobrého?
Nebudeš potom muset řešit, že se do Tebe někdo naváží.
Všimni si, jsi jediná, kdo to řeší v tolika tématech najednou. Zamysli se proč.
Zlatuska píše:
„Člověk trpící takovou poruchou musí neustále dokolečka vykonávat jednu činnost (např. mít si ruce, zavírat dveře…) a když to neudělá, je svírán sžíravou úzkostí. Toto chování musí vykonávat stále a dokolečka.“Toto je citace vysvětlení pojmu OBSESIVNÍ CHOVÁNÍ.
Zlatuško, to je z vlastní zkušenosti
![]()
Chudáčku, že si s tím někam nezajdeš?
Mimochodem vy máte stále nutkání sem psát, ikdyž to nikam nevede.
Silvik7 to ukončila, pěkně poděkovala, popřála hezký rok, a vy pořád píšete a píšete a píšete.
a píšeme a píšeme a uchechtat se můžeme
Zlatuska nepřihlášená
Anonymni píše:
a píšeme a píšeme a uchechtat se můžeme
Zlatuska nepřihlášená
No jo Zlatuško, jestli to náhodou nebude tím tvým OBSESIVNÍM CHOVÁNÍM
![]()
Tak vazne nevim, ale kdykoliv se na tyhle stranky podivam, pokazde je tu hadka s Certikem Bertikem. Nemyslis Certiku, ze i ty se teda opravdu porad opakujes? V podstate ti jde porad o jedno a to same, a to, ze se tu dokola resi ty same veci, ty same otazky, temata, uz ti i vadi, ze se to resi na ruznych strankach. Jestli jsme pro tohle mi hloupe, to jsi nam ty sam Certiku uz nekolikrat naznacil, pak ty jsi z nas nejhloupejsi. Uz bys nas opravdu mohl prestat resit, dost nas to tady uz nudi, ty tvoje se porad opakujici problemy.
Kazdy mame radi jinou zabavu. Nekdo rad cte, nekdo kouka na televizi, nekdo si jde zasportovat, nekdo posedi s prateli. Nas Certik Bertik se musi neustale utvrzovat v tom, jak je on sam neuveritelne chytry a ostatni jsou pekni hlupaci.
Jinak vsem preji do roku 2008 hodne stesticka, zdravicka a more nekonfliktnich spoluobcanu.
cernus píše:
Uz bys nas opravdu mohl prestat resit,
Zatím to tady pořád řešíte vy. Už u 4 strany jsem poznamenala, že se tím vaším tlacháním dostíváme do 5 strany, a ejhle, už je tady skoro šestá.....a pořád vám to nestačí? Komu to vadí, nechť nereaguje. Přestaňte to řešit a bude vymalováno… ![]()
Dobra rada: komu vadi, necht nereaguje. Jen kdyby se s ni sam autor ridil, ze?
Uz opravdu prestavam chapat tvoji logiku Certiku. Opet delas presne to, co nam vsem tady vycitas. Mi tebe resit nemame, ale ty nas resit muzes? Tlachas tady s nama, jestli sis toho jeste nevsimla. Ty sama jsi hojne prispela, aby tahle diskuze mela tolik stran.
Chtela bych te moc poprosit o to, aby sis stala za svymi nazory, takze jestli ti tady na nas neco vadi, tak proste nereaguj, jo?
Ano reaguji a už mě to nebaví. Přispěla jsem do této diskuze pouze odpovědmi na vaše „výroky“. Takže pokud nebudeš psát nesmysly na které nebudu muset odpovídat, tak nebudu. A to velice ráda.
Sama píšeš ať nereaguji, pokud mi něco vadí. Ale ty můžeš reagovat stále?? Tak taky nereaguj a bude vyřešeno. ![]()
K tomu muzu dodat jen jedno, nejhorsi srazka je s blbcem a ma to jen jedno reseni, moudrejsi ustoupi. Takze papa, at ti tady zabavu dela nekdo jiny.
cernus píše:
K tomu muzu dodat jen jedno, nejhorsi srazka je s blbcem a ma to jen jedno reseni, moudrejsi ustoupi. Takze papa, at ti tady zabavu dela nekdo jiny.
Opravdu jsi mě ale nebavila. Takže pa pa
ČB, ale ty reagovat nemusis , jak rekla cernus, ktera te docela setrela, nejhorsi srazka je s BLBCEM, ktery musi mit posledni uminene slovo.
![]()
Radka
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.