Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chci se zeptat, zda máte některá zkušenost s porodnicí v Brandýse nad Labem. Vypadá to, že bych měla rodit tam, můj doktor ji vychvaloval, jelikož jsem s ním spokojená, tak mu věřím, přece jen bych ráda ale slyšela něco od dalších… ![]()
Vaclavko,
v Brandyse rodila zena meho znameho, byli moc spokojeni, vse probehlo v poradku, byli tam na ne moc hodni. S kojenim pomahali atd. Myslim, ze mela i samostatny pokoj.
(mimochodem - kdyz ji odtekla doma v noci plod.voda, tak ji v uzasnych Neratovicich telefonicky rekli, at vubec nejezdi, ze maji plno … no comment. Chodila tam i na pripravu, mela tam kartu, a pak tam nemohla … takze do Brandysa jela uplne poprve „na blint“ a vsechno bylo v pohode).
Cim vic nazoru budes mit, tim budes nerozhodnejsi, protoze vzdycky na vsechno jsou nazory ruzne - nekdo narazi na nevlidnou sestricku a uz ma pokazeny dojem, zatimco druhy clovek muze byt maximalne spokojen.
Viz treba ten muj priklad z Neratovic, na ktere vsichni peji ody.
Mej se hezky a hezky porod
nakukovatelka
já rodila v Brandýse 2× - a musím říci, že jsem byla spokojená se vším. Poprvé jsem tam jela narychlo - ve tři ráno mě přijaly a porodila jsem ve 4, podruhé to bylo po odtoku plodové vody odpoledne, k večeru jsem přijela a už zůstala, ráno porod vyvolali - do 1 se mi narodil synek.
Jinak pořádají dny otevřených dveří - myslím, že poslední neděli v měsíci (ale radši si to ověř), a tam se můžeš zeptat na cokoli a prohlédnout si celou porodnici - sá¨l, hekárnu, i pokoje.
Přeji příjemný porod
Věra od Květňátek 2005
Ahoj, kamarádka tam rodila před měsícem a byla hrozně zklamaná. Sestry byly prý hrozně neochotné, vůbec jí nic ke kojení neřekly a ze stresu se ani nestačila pořádně rozkojit (vzápětí totiž o mléko přišla) a tak musela již v porodnici krmit z láhve. Vždy, když si šla pro mléko, že má malý hlad, tak ochotou zrovna neoplývaly.Ale mám i spoustu jiných kamarádek, které tam rodily v minulých letech a pěly jenom samou chválu.Každopádně všude je něco…