Porodnice HK - dr. Kacerovsky

61
24.4.14 14:47

Porodnice HK-dr.Kacerovsky

Dobry den,
chtela bych se zeptat, jestli mate nektera z vas osobni zkusenost s panem dr. Kacerovskym v porodnici HK. Jsem ve 30.tt a cekam dvojcatka. Muj gynekolog me pristi tyden preda do rizikove poradny a zminoval se o tomto dr., ze me k nemu preda. Pokud vydrzim az do 38.tt, zrejme bych sla na planovany cisar. Mate nekdo zkusenost, ze by vas s dvojcaty v HK odmitli rodit, i kdyby porod prisel driv?
moc dekuji za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
449
24.4.14 15:38

Já jsem u nej byla na uz, poslal me k nemu muj dr na kontrolni uz.. byl moc fajn, prijemnej doktor, vse mi vysvetlil :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
24.4.14 15:49

Zkušenost nemám, zkus napsat přímo do diskuze s názvem porodnice Hradec Králové, tam ti určitě někdo odpoví. Ale určitě když přijde porod dřív tak tě neodmítnou. Já byla s touto porodnicí spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1889
24.4.14 15:55

Pana doktora znám osobně a věřím, že budeš v dobrých rukou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
24.4.14 16:13

Nevím proč zrovna Kacerovskému, na dvojky se specializují jiní, ale jako za mě dobrý, já s ním byla spokojená (rodila jsem s ním druhé, takže to bylo těžké pro obě strany, ale myslím že mě docela odhadl a byl i poměrně empatický, s čímž mívá občas problém, po odborné stránce nemůžu soudit, protože to bylo bez komplikací, ale patří k těm lepším řekla bych). Znám holky, co mu nemůžou přijít na jméno, ale upřímně - tak trochu cvoci jsou tam všichni a všichni mají úlety. Ale já tam zažila už fakt kde co :D

Příspěvek upraven 25.04.14 v 05:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
24.4.14 22:19

@wobludka Pan doktor se jmenuje Kacerovsky, tak jak pise Mirka1980,a ne c s hackem.
@Mirka1980 Myslim,ze pan foktor se specializuje na rizikove tehotne. V HK rodi miminka od 24 tydne, takze te urcite neodmitnou, kdyz budes rodit driv.Maji tam deskou JIP pro ty nejrizikovejsi miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.4.14 05:52

@melerovka omlouvám se, opravuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
25.4.14 06:05

Byla jsem u neho nedavno. Spokojenost. Prijemny lekar. Mela jsem napl.SC,ale rikal mi, ze se to muze rozjet samo a at doma neotalime a prijedeme, ze mi SC provedou driv. A stalo se :)
S dvojkami Te urcite neodmitnou.
Drzim palce, at vydrzite co nejdele :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.4.14 10:10

Dekuju moc za odpovedi. no tak snad budu v dobrych rukou, hlavne aby nezanedbal neco s mimiskama, ja uz nejaky ten „neosobni/arogantni“ pristup zkousnu. A nevite, jak to chodi na te rizikovce? Asi je dobre se objednat predem, a i tak tam asi clovek zkejsne, co? A tam stejne bude asi slouzit pokazne nekdo jiny, jen ten Kacerovsky by asi vedl ten cisar nebo mam vyzadovat pri objednani prave jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
25.4.14 10:22

Rozhodně na objednání a i tak je to kolikrát na hodně dlouho, někdy jsem přišla ráno a odcházela odpoledne. Jestli má ambulanci, tak vždycky nějaký den v týdnu, pokud chce podrobnější UTZ, tak je to ještě jindy nad rámec ambulance. Pokud je něco akutního tak Tě samozřejmě vezmou hned a ten kdo zrovna slouží. Kdo bude operovat a kdy - to se domluvíte spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.4.14 14:32

@Mirka1980 Kdyz budes chodit k nemu do poradny, tak tam bude jen on. Kazdy lekar ma poradnu 1 den v tydnu. Kacerovsky ma myslim uterky.Je lepsi se tam objednat, pak necekas tak dlouho. Hlavne je to dobre poprve, kdyz jdes, pak uz si te obedna lekar sam. Doporucuju ti si tam poprve zavolat do kartoteky, at te obednaji. Cislo bohuzel nevim, ale da se najit na strankach fakultky na www.fnhk.cz tam jsou nekde kontakty na jednotliva pracoviste.
Myslim, ze jsi u pana doktora rozhodne v dobrych rukou a nevim, proc by mel neco zanedbat.At vsechno dobte dopadne a jsi spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.4.14 14:48

Melerovka moc ti dekuju za odpoved, urcite se objednam dopredu a zminim se, ze chci k panu dr. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
25.4.14 15:32

@Mirka1980 Nemas vubec zac. Hlavne to dotahnete co nejdele 3 v 1.At vsechno dobre dopadne. Jestli si dobre vzpominam, tak to cislo na kartoteku je 49 583 2394, ale uplne ruku do ohne za to cislo nedam, tak radeji koukni na ty stranky.
Moc preju, at dvojcatka dobre rostou a at se ti v HK v porodnici libi.Me se libilo i v te poradne, jen to cekani je nekdy trochi opruz, ale cekala jsem jen nekdy. Jinak sestricky i doktori byli supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
25.4.14 18:53
@melerovka píše:
@Mirka1980 Nemas vubec zac. Hlavne to dotahnete co nejdele 3 v 1.At vsechno dobre dopadne. Jestli si dobre vzpominam, tak to cislo na kartoteku je 49 583 2394, ale uplne ruku do ohne za to cislo nedam, tak radeji koukni na ty strianky.
Moc preju, at dvojcatka dobre rostou a at se ti v HK v porodnici libi.Me se libilo i v te poradne, jen to cekani je nekdy trochi opruz, ale cekala jsem jen nekdy. Jinak sestricky i doktori byli supr.

jsi zlata, moc dekuju za vsechny podrobnosti a ta vrela slova, hned jsem o trochu klidnejsi a budeme se snazit vydrzet co nejdele ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková