Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky.Moc by me zajimal nazor nekoho kdo tam rodil.Podle jejich stranek je dobra.Ale neni nad osobni zkusenost.
Ahoj, já jsem v Kadani rodila před rokem a půl. Byla jsem moc spokojená. Zkus si dát do vyhledávače v diskuzi Kadaň nebo podobné a vyjedou ti diskuze na toto téma.. Tuším, že už tu nějaké byly. Tam se dočteš víc!
Rodila jsem na CAPu do vany s vodou a fakt paráda. Personál i přístup všech fakt skvělej, akorát jídlo děsný. Ale to je asi všude…
Dobrá diskuze je ještě na Rodině pod porodnicemi. Doporučuju.
Přeji dobrej výběr! Já to mám z domova 50km (kolem 3/4 hodiny autem a fakt té cesty nelituju).
Rodila jsem v Kadani v prosinci 2005 a další dítě chci rodit zase tam. Líbil se mi přístup téměř všech, sester, lékařů. Myslím, že můžu napsat, že porod byl krásný zážitek, všichni se mi věnovali, já a mé miminko jsme byli na prvním místě. Manžela nechali po celou dobu se mnou. Respektovali naše soukromí. Snažili se vést porod přirozeně, aniž by do něj farmakologicky zasahovali, jak jsem si přála. PA i sestry na šestinedělí byly perfektní, vždy pomohly a poradily, nikdy jsem neměla pocit, že bych obtěžovala. Jednoduše mohu jen doporučit. Přeji Vám i Vašemu miminku všechno nejlepší.