Porodnice Liberec rady
- Otevřená skupina
Schanim info o liberecke porodnici
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@mimma.on píše:
Ahoj,ja jsem tam 2-krat rodila
Ahojky, ja teda s detmi skusenosti mam, cekam 5, ale ty prvni 4 sem rodila v Decine, tady bydlim teprve rok, tak to tu moc neznam, ale slisim jen samy spatny reci, tak mam docela strach. Jaky to tam je? Co personal? Ani nevim co si vzit sebou a jak to tam vubec chodi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem taky slysela dost spatnyho na Liberec ale ja osobne se nemuzu stezovat.Porodne asistentky byly hodne i dr u porodu ( sice ja moc casu na sale nepobyla,mela jsem rychly porody ).Na sestinedeli jsou pokoje po 3 zenskych,detske sestry chodej 2 krat za den te zkontrolovat,ale kdyz neco nevis musis se sama ptat
.Vim,ze zapis se dela mezi 32-34 tydnem,ale ja jsem tam byla v 36 tydnu a uplna pohoda.
Veci pro sebe-dostanes tam balik ( asi 10 ks porodnickych vlozek ),nocni kosili si muzes prezlect kdykoliv jejich.Pro mimi-kosilky tam dostanes,pak dostanes i cca 6 ks plen i mast na zadek.Jenom si musis vzit vlhceni obrousky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to prosim te zvladas s tolika detma kdyz jsou takhle brzo po sobe?To ja mam jenom dve a jsem nekdy poradne na nervy.Mame skoro stejne velke deti.Starsi se narodila 18.11.2009 a mladsi 27.4.2011 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, da se to zvladnout, jen si to chce najit takovej ten rad. A ten nejstarsi uz taky hodne pomaha a dost ho to bavi. Ja mam nejstarsiho 13.2.2005, dalsi kluk je 19.3.2008, ten treti kluk je 10.11.2009 a holka je 31.3.2011. Ma to vyhodu, tim ze sou brzo po sobe, rozumej si spolu a umej si krasne vyhrat.
Jinak dekuju za rady, docela mam strach, hlavne z neznameho. A co navstevy? Muze bejt semnou manzel po celou tu dobu porodu? Kdyz to tak porovnavam, tak v Decine chodily sestricky kazdou chvilku na pokoje, zda maminy nepotrebujou pomoct s miminkem, hlavne u prvorodicek, tak ja uz snad zadny rady nepotrebuju, dohromady mam odkojeno 3apul let, takze tohle mi problemy nedela. Za jak dlouho ti daj mimi po porodu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Navstevy su myslim od 15-17 hod,ale kdyz prijde driv nebo pozdej nedelaj zadny problemy a myslim ze na nadstandartu je to neobmezeni.Muj chlap byl se mnou celou dobu u porodu a platil za to 300 ,– kc.Ako prvorodickam ukazali jak se o mimi starat,a i s nima koupali,ale u druhyho jenom rekli, vi to znate a nic neukazovali.Ale kdyz byl nejaky problem kludne si mohla za nima.Po porodi dite hned berou na osetreni do vedlejsi mistnosti,pak tam muze chlap jit prcka oznacit a prinese ti ho a muzes si ho nechat pak ti 2 hodinky na sale u sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inac ja jsem taky rada ze jsou holky po sobe,bylo to tak planovany,a uz tedka videt ze se maj radi.Uz se i perou o hracky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skoro stejny jak v Decine. Tak sem klydnejsi. U nas je to samy, taky se obcas poperou o hracku, ale ten nejstarsi, se je snazi vzdi uklidnit. Tak sem rada.Pristi tyden du na ultrazvuk do nemocnice, prej je tam lepsi,tak sem zvedava, premejslim, ze si reknu i o fotku. A taky sem zvedava co to bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdy to cekas?A muzu se te zeptat ,to jste deti takhle planovali?Ja jenom ze je uz nezvykly met pomalu vic jak 2 deti
.A ty si primo z Liberce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Deti mame planovany, ja sem ze ctyr a manzel ze sedmy deti, takze oba dva mame radi velky rodiny. Puvodem jsem slovenka, z Bratislavy, ale mama se odstehovala do Decina k novemu priteli, na cas sme se vratily na slovensko, kvuly babicce, kdyz umrela, zase sme se vratily do Decina. No mama ted zije v Ceskych Budejovicich a my se pred rokem prestehovaly sem. Spis pristi mesic to bude presne rok, co tu bydlime, je to Ruzodol 1, Londynska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malem bych zapomela, termin porodu mam 27.8.2012, ale ja pocitam, ze se mimi narodi zacatkem zari. Ja sem totis vsechny deti prenasela necelej tyden. A toho predposledniho klucinu mi vyvolavali porod, ale jinak vsechny rychly, zadne siti a ani nastrih, nebo nejake poraneni.Tak sem zvedava, jakej bude tenhle posledni porod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mi ani nehovor ze si zo Slovenska
.Aj ja
,pochadzam od Trencina a tu byvam 7 rokov.A v Bratislave som chodila na strednu skolu
.Ja byvam teda cca 25 km od Liberca vo Frydlante.A ty mas vsetky deti chlapcov?Ja mam zase dve dievcata
.U prvej som prenasala dva dni a druha sa narodila tyzden pred terminom.Toho vyvolavania by som ja teda mala strach.Ja som mala tiez rychle porody a pri druhom to bolo tiez bez nastrihu
.Pri obidvoch porodoch som chcela epidural a ani raz som ho nedostala,lebo sme prisli vzdy uz skoro na koniec
.Len aby si to ty stihla do porodnice?Este ze byvas tak blizko.A kolko mas rokov?A podla nazvu si asi Zuzka?Ja som Mirka a mam 30. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je hezky,nekdy bych se tam vratila, je tam lip, nez tu v cechach. Jinak mam zatim 3 kluky a 1 holku, ta je z nich nejmladsi, co bude tohle, se dozvim az pristi tyden, dr me posila na prej lepsi ultrazvuk primo do nemocnice, takze to bude asi 3D nebod ultrazvuk. Uz se nemuzem dockat. Me teb bude taky 30, vlastne pristi mesic a jmenuju se Zuzka i mali sme dali tohle jmeno. Jinak Frydlant neni zas tak moc daleko. To vyvolavani se da, zalezi jak ty prasky zaberou, , ja dostala v 8:30 prvni, dalsi kolem 10:00, ve 12:30 uz nic davat nemuseli, udelali pripravu a malej se narodil v 15:28, docela rychli. A to me tvrdily, ze to bude na dlouho, ze se malej muze narodit az druhej den. Malej se stejne narodil ten den, co nas prijaly. Ale je pravdou, ze kazda to ma jiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se mnou na pokoji bola holcina ktorej vycvolavali porod a ta si teda vytrpela.Vecer nejak okolo 9-tej jej dali tabletu ktora hned zabrala a porodila az na obed v 11.30.A to povedala ze to ani kontrakce neboli ze to bola jedna velka bolest bez prestavky.Fuj.Ja som mala vzdy problem s poslickama.Vzdy som ich dostala tak dva dni pred terminom a drzali ma bez prestavky az do porodu.Ale prvy porod trval cca 6 hodin a druhy 4,5 hod.Nemozem si teda stazovat.U prvej holky jsem prisla do porodnice a za necelou hodku uz byla na svete a u druhej sme boli na sale 2 hodinky.Som rada ze som si tu najdlhsiu dobu odbavila doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mas pravdu, ja sem taky byla doma co nejdele. O to rychlejsi porod, ja na sale travila u deti asi tak hodinku az dve, a pak po porodu ty dve hodky. U prvniho sem usla, ani si poradne nepamatuju cestu na pokoj, ale u tech dalsich sem vubec neodpocivala. No a vlastne u holky, kvuly dalsimu porodu, sem byla na sale jen hodinu, pak sem musela po svejch na pokoj, a asi tak po dalsi hodce, sem uz otravovala, ze chci holku, at mi ji uz daj, ze je to moje zlaticko. Taky vytouzena a vymodlena holka. Taky se tam na me chodily koukat a chlubyly se ucnicim, ze mam skusenosti a hlavne zadne siti a tak. Po dvou dnech sem si pripadala, jak opice v zoo.
Ale tak kdyz nad tim premejslim, sem zase rada, jedna z mala, co rodi za babku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- renap , 19.11.25 21:12
- Jájinka01 , 21.10.24 20:22
- Majdasss , 16.10.24 20:02
- wdylme , 6.1.23 08:46
- Novandelka91 , 19.4.22 18:05
- Nankaa , 27.10.21 21:43
- eeevik , 7.4.17 21:09
- stepulina , 2.4.15 14:17
- Akras2 , 30.6.13 12:50
- benjaminek , 3.6.13 12:46
- Ometačka , 2.6.13 19:43
- rezik , 2.6.13 17:58
- Lionqueen , 3.5.13 21:11
- aspagi , 3.5.13 17:58
- zuzik8 , 6.4.13 20:07
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 05:21
- Forest Pilgrim
- 3
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 05:32
- JancaS84
- 14
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 05:25
- Betty MacDonald
- 8
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 05:00
- Zvedava1
- 8
Gastroenterologie – jak probíhá návštěva?
- 15.7.26 19:44
- Anonymní
- 8
Rozbrečela jsem se u psychiatra
- 16.7.26 00:18
- andiedvorakova
- 13
Aneurysma v mozku
- 15.7.26 21:01
- Anonymní
- 10
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě
- 15.7.26 23:37
- Alušáček
- 22
Nové příspěvky
IVF - ET/KET 2026
- 16.7.26 05:48
- Anonymní
- 5842
Pomočení ve spánku - 16 let
- 16.7.26 05:43
- Jirka556
- 34
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 05:41
- xiaxxx
- 117649
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 05:32
- JancaS84
- 14
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 05:25
- Betty MacDonald
- 8
Kamarádky - chyba ve mně
- 16.7.26 05:24
- Anonymní
- 39
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 05:21
- Forest Pilgrim
- 3
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 05:00
- Zvedava1
- 8
Má někdo doma nebo měl Francouzského...
- 16.7.26 04:28
- ekira5
- 57
Partner dal přednost spaní na gauči se...
- 16.7.26 01:25
- Jazmine
- 37