Porodnice Liberec rady
- Otevřená skupina
Schanim info o liberecke porodnici
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja jsem taky sla po obidvoch porodoch po svojich.Nechapala som ked som videla jak viezli zensku zo salu uplne bledu a pomaly aj nemohucu
.Ja som bola uplne v pohode,jak keby sa nic nedialo a to som pri obidvoch nespala 2 dni kvoli poslickom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky sem nemohla spat, hlavne u toho druheho kluka, hodne mi tvrdlo bricho a posletnich 14 dni, sem kazdou druhou noc koncila v nemocnici, davaly mi horcik a cekalo se, ale porad nic. A to sme si delali srandu s dr, ze se snim asi potkam na sale, a taky se to splnilo. Potkali sme se tam a byla sem docela rada. Sem koukala na netu na libereckou porodnici, prej na vlastni zadost poustej maminy i miminka uz po 72 hodinach domu, tak sme nad tim z manzelem premejslela. Asi si o to pozadam, naco tam travit 4-5 dni, kdyz bude vse v poradku. O mimi se postarat umim, skusenosti mam. Tak snad to pujde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja myslim zeš pokud se to rozbehne mliko tak te domu pusti bez problemu.Ja jsem vzdy porodila ve stredu a domu jsem jela v nedeli.Ale pri druhym jsem mohla jet uz v sobotu po obede ale za podminky ze uz v sobotu rano prcek pribere.A on nepribral tak jsme museli jit v nedeli.Tak uvidis co ti reknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak snad se povede, skusim to. A co jinak, jak je u vas? A co holky? Kluci mi uz chodej na brisko. Prej co dela mimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sem byla na tom UTZ v nemocnici, vysetrocval me dr. Sramek, docela prijemnej, a ¨ze tam vidi holku a je v poradku, tak mam radost.
Tak uz mam Zuzanku a jeste budu mit Verunku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to moc gratuluji.Pomaly se vam ten pomer vyrovnava.Tak este jedno a bude to 3:3.Takze Verunka?To jmeno me nic nerika,ale me pri druhym rodila dr.Zemankova a byla moc moc dobra.Holky su vb pohode.Ta mladsi ma za par dni rok,je hodna,udela sama uz tak 3 kroky
a rika mama,baba,tata.ba jako baf a jako bac.A hrozne rada sa hadze po posteli.To ma po ty starsi
.No a ta starsi se konecne rozmlouva.Dotedka se ji nejak moc rikat nechtelo,ale uz dela velke pokroky.A co tvoje dvouleta holka,ta uz jiste hezky mluvi kdyz ma starsi sourozence ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, ja si ani nevsimla, zes mi psala, predelaval sme byt, my s manzelem sme si vzali mensi pokoj a klukum sme daly ten vetsi, ted uz je tam snima i holka. Tak nejak nebyl moc cas. Jinak mali je rok a mesic a taky tu pusu nezavre, porat neco zvatla. Je pravdou, ze se hodne uci od brasku. I curat
nastojaka. Ale aspon nejak na ten nocnik chodi. Jinak uz beha ani boty ji nedelaj problemy, tak sem rada. Peta v botech chodit vubec nechtel. A taky se porat necim paradi, korale mi bere a tak. Tak je tu sni veselo, vic je o ni vedet, nez o klukach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Tak to predelavani bytu nezavidim.A bydlite v baracku alebo v byte.My v baracku a pred 3 lety jsme predelavali koupelnu,kuchyn a obyvak.To bola zaberacka.Tak uz davas malou na nocnik?My jsme ji zacali skousrt asi tak na 9 mesicich ale moc se ji to nelibilo tak jsme to zatim nechali tak.Ale tedkom jak bude mit rok tak to chci zase skusit.A jak ti mala spi pres noc?Me se teda budi tak jednou na kojeni,ale ja bych uz teda byla rada kdyby uz spala celou noc.Kdyz ji bylo 8 tydnu az 5 mesicu tak prespala celou noc a pak se to nejak pokazilo a odvtedy se budi.Hrozne rada sa prechadza s kocarkem a rada se vozi na odrazadle,ale to su pak mezi holkami bitky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To verim, ze se holky poperou o odrazedlo, tady je to samy, nastesti jich mame tri. Mala zacala s nocnikem asi tak v 7/8mesici, vzdy jen na chvylku, taky se ji to moc nelibylo, ale vydela kluka, ze taky chodi a uz je v pohode, jen to skousi nastojaka. Spy uz celou noc krasne, kolem 8vecer usne a kolem 7 rano budicek, obcas se sice stane, ze chce pit, nebo ji vypad dudlik, ale jinak je v pohode.:D Bydlime v byte, ale v baracku, je tu 6bytu a momentalne tu nikdo neni, jen my. Majitel tu mel problemove najemniky, tak na cas odstavil barak, tak mu tady manzel pomaha opravovat byty. Ma to jako melouch. Aspon nejaka kacka navic. Je tu velka zahrada, neco pro deti.
Nejak extra sme zase nepredelavaly, jem stehovaly atd. abydeti mohly bejt spolua ve vetsim, a my mohly pripravovat pro mimi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mala taky zaspi kolem ty osmy a rano dela uz budicek v sest
.Co bych dala za to aby jsem se zas poradne vyspala
.Ale to buzeni bude mozna i proto ze je porad kojena.Chtela bych tak do dvou let kojit.Vubec mi nechce caj.Chteli jsme s chlapem na sobotu jit pryc s tym ze by jsme tam i spali,ale kdyz je mala tak zavisla na prsu nikde se nejede.
Tak to je supr ze ste tam zatim samy,aspon mate sukromi a zahradu jenom pro sebe
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja uz mam klyd, mala se odstavila sama, asi tak pred mesicem, prej to muze byt tim, ze sem tehotna, tak ji to uz nemuselo chutnat. Aspon ten rok ma. Jinak pije a ji uz vsechno, staci aby vydela, ze nekdo neco ma v puse a chce taky. Sice me to mrzi, ze uz nekojim, ale co, zase me to ceka.
To mas pravdu, je tu ticho, zadny opily sousei, zadne hadky pulnocni. Tak si to uzivame, Mozna sem da nejakou rodinu s detmy, tak za mesic dva. Tak sem strasne zvedava. Docela bych to i brala. Aspon se tu seznamime s nekym a mozna budu mit hlidani pro prcky, az to prijde. My tu vlastne nemame vubec nikoho. Manzel ma rodinu v Decine, ale s nima nemluvy, a ja mam mamku v C.Budejkach a tatu v Bratislave. Takze nevim jak to vsechno bude a mam docela obavy, chtela bych mit manzela u porodu a on se taky moc tesi. A majitel to vi, proto nam to varhl, ze nekojo najde do pronajmu.
Tak sem zvedava co a jak bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se taky ta starsi odstavila kdyz jsem byla tehotna.Taky ji asi mliko nechutilo.Do toho roku jsme vydrzeli asi tak 3-krat za den kojit a pak az do porodu to bylo jenom jednou denne a to vzdy rano.Ale to mi bylo pak receno detskou sestrou na porodnici ze to uz mliko nemela,ze to bylo jenom o jeji psychice
.Aj nase mala je poradny jedlik.Jedla by vsechno co vidi
.Som zvedava kolik bude mit na kontrole u doktorky.Jdeme az za tyden.
A nemate nejake sourozence co by vam deti pohlidali?Ja byla taky moc rada kdyz byl chlap se mnou u porodu.Nejdriv nechtel ,ze to nevydrzi,ze bude blbe a tak,ale nakonec jsi to rozmyslel a sel a ted je moc hrdy ze holky drzel v naruci ako prvi z rodiny
.Ozaj a kdyz muzes porovnat porovnat porody,byly te dalsi lepsi a kratsi?Ja jsem mela druhy porod rychlejsi a pohodovejsi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, sourozence mam, bracha nevim kde je, ten snama nemluvi, ani s mamou, segra bydly taky v Budejkach aje tehotna a nejmladsimu braskovi je 12, takze mam jaksi smulu, ale neco vymyslim.
Manzel se strasne moc tesi,ze bude u porodu, byl u Paji a Adamka, holku bohuzel nestihal, byl v te dobe v Jablonci a pracoval. Taky ji to ted vynahrazuje.
Porovnavatporody muzu, ten posledni byl nejlepsi, pokud nejsou nejaky komplikace, tak uz u 4 a vic, porodu neni doktor, ale nekde po ruce, rodi te jen PA a me se dokonce postestilo, ze sem si porod jakoby vedla celej sama, PA jen asistovala, jinak vse nechala na me. A bylo to hezky, nekecala mi do niceho, jak mam a nemam delat. sem zvedava co me ceka tady. Je pravdou, vic porodu v kradsi dobe po sobe, ma vyhody, sou rychlejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo,to mas teda rodinu.Nezavidim
.Tak to jsi mkela dobry porod.Me nejvic vadila u porodu ta poloha.Lepe by bylo kdyby skoro sedela a ne ze skorolezala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me poloha vubec nevadila, docela mi vyhovuje. Ale da se to krasne zvladat, jen to chce nejakej rad. Ten nejstarsi pomaha a taky sou hodne samostatny, takze docela lazoplazo. Tak normalne, jako v kazdy rodine, jen musim varit pro vic lidi, jinak stejny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- renap , 19.11.25 21:12
- Jájinka01 , 21.10.24 20:22
- Majdasss , 16.10.24 20:02
- wdylme , 6.1.23 08:46
- Novandelka91 , 19.4.22 18:05
- Nankaa , 27.10.21 21:43
- eeevik , 7.4.17 21:09
- stepulina , 2.4.15 14:17
- Akras2 , 30.6.13 12:50
- benjaminek , 3.6.13 12:46
- Ometačka , 2.6.13 19:43
- rezik , 2.6.13 17:58
- Lionqueen , 3.5.13 21:11
- aspagi , 3.5.13 17:58
- zuzik8 , 6.4.13 20:07
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Stesk po tátovi po rozchodu/ stěhování
- 20.9.26 19:59
- vokishka
- 4
Jak kreslí vaši čtyřleťáci?
- 20.9.26 20:12
- Dahlia0409
- 8
Přítel nemá řidičák…
- Šmoulice
- 19
Extrasystoly - síňové, velký počet denně
- 20.9.26 19:51
- BaruuL
- 22
Nezájem podpořit ve vztahu
- 20.9.26 19:39
- Keyllah
- 17
Náraz do břicha 18 tt
- 20.9.26 17:28
- Kriss Tina
- 5
Ukončit to hned?
- 20.9.26 18:52
- izabe
- 6
Bydlení v dnešní době v pronajmu
- jkra
- 17
Věříte na něco více?
- 20.9.26 18:38
- Pjúdoo
- 10
Okolí se divně tváří, když chceme dát...
- 20.9.26 20:00
- Klmarik
- 38
Nové příspěvky
Chování Babiše - kdo ho podporujete?
- 20.9.26 20:21
- malachi
- 1698
Bydlení v dnešní době v pronajmu
- 20.9.26 20:20
- Anezka1990
- 18
Jak kreslí vaši čtyřleťáci?
- 20.9.26 20:18
- Anonymní
- 10
Vtipné hlášky našich dětí
- 20.9.26 20:16
- Jahudka82
- 25091
Milenky sem nová diskuze
- 20.9.26 20:15
- sirikit
- 132903
Přítel nemá řidičák…
- 20.9.26 20:15
- Šmoulice
- 20
VŠ - zbytečná kombinace? Nastoupit příští...
- 20.9.26 20:13
- LunaP
- 29
Je tu někdo, kdo zvažuje zrovna IVF...
- 20.9.26 20:08
- krokodylek
- 1660
Jako single platil za sex
- 20.9.26 20:06
- Černá Madonna
- 317
Porod doma nebo v nemocnici?