Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Nemůžu se pořád rozhodnout mezi porodnicí v LTM a MLK.Byla bych ráda kdyby ste mi tu napsali zkušenosti z těchto porodnicí. Z MLM mám už pár recenzí, z LTM jen jednu. Musím se rozhodnout ted do čtrtka, tak už mám opravdu málo času.
Děkuju moc
https://www.emimino.cz/…/litomerice/
https://www.emimino.cz/…nice/melnik/
Vím, že zkušenosti přibývají pomalu, mrkala jsi sem?
Rozhodně Mělník… V Litoměřicích je nával, kvůli Roudnici. Sama jsem tam nerodila, ačkoliv to mám nejblíže… Neznám nikoho, kdo by byl nějak zvlášť spokojený. Na Mělníku jsem dělala praxi a je tam bezva personál. Rodilo tam dost známých a všichni si to chválí…
Rozhodně Mělník, byla jsem tam maximálně spokojená, jak s prostředím, vybaveností, tak s přístupem personálu, ochotou, profesionalitou ![]()
Já rodila dvakrát na Mělníku, jednou po rekonstrukci a bezva, i personál super. Švagrová rodila dvakrát v LTM a taky si nestěžovala nebo aspoň ne nahlas
má to tam nejblíž, jen mi to v LTM přišlo takový strašidelný, když jsem jeli na návštěvu - tmavé chodby ![]()
@peluani Ahoj, tak jak jsi se rozhodla. Já rodila 2× v Ltm během 3let a byla jsem spokojená…ale nemohu srovnávat ![]()
@Nellca11 byla jsme moc spokojena, personal je vybornej, vsechno mi vysvetlili i kdyz se jednalo o nekolikaty porod a ja to nepotrebovala, porad ve vyborne nalade, usmevavej, stezovat si na nic nemuzu az teda na jidlo to bylo teda nic moc. ![]()
Tak jsem dnes zjistila, že v ltm porodnici nemůže být otec u porodu a to ani u normálního natož u císaře s částečnou anastezií??? Je to pravda??? V tom případě pro mě bych zvažovala roudnice či Slaný, zda tamto povolují ![]()
@Nellca11 to asi bude blbost, jak si to zjistila? kamaradka tam rodila, a mela tam mamu a segru pri porodu minulej rok
Kamarádce to prý řekl doktor
tak já nevim. Spíš nám jde o císaře.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.