Porodnice Mělník 2016/2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.10.16 11:57

Porodnice Mělník 2016/2017

Zdravím všechny maminky, i ty budoucí. Chtěla bych se zeptat, zda máte nějaká zkušenost s porodem na Mělníku v roce 2016 a jaká ta zkušenost byla? Slýchám nějaké negativní ohlasy po tom, co se tam vyměnilo vedení, tak prosím o nějakou osobní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
203
22.10.16 12:44

Taky se připojím k vláknu též mě to zajímá. Od 5/2014 kdy jsem tam rodila dceru prý obrat o 1000%…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.16 13:13

Omlouvám se za anonym, ale nechci svůj porod řešit veřejně.
Vedení se za minulý rok změnilo dvakrát. Nejprve tam byli slováci, teď už je primářem čech.
Osobně jsem se setkala při registraci s primářem, potřebovala jsem zkonzultovat zda další cs nebo přirozeně. Rozhodnutí nechal na mě. Jeho slovy: Pravděpodobnost, že by mi praskla jizva je jako kdyby mě měla přejet tramvaj (u nás ve městě nejezdi :-))
Takže jsem nechala těhotenství plynout. Jiná doktorka nějaká ukrajinka mi chtěla ve 38tt dělat hamiltona aby nebylo dítě moc velké a nehrozilo nějaké riziko kvuli jizve nebo raději cs. Ale já jsem tam byla v poradne jen jednou v 36tt a pak dále chodila ke své gynekoložce.
Takže jsem přijela do porodnice v 38+3 s kontrakcemi po 5i min cestou, v porodnici najednou po 2,5min. Sestře na příjmu jsem rekla, že mám po 5min, tak ať se posadíme, že půjdu na monitor a zavolá dr. Když jsem ji přišla říct, že už je to 2,5min, tak šla teprv volat dr. a začla mi dělat monitor. Doktorka přišla mladá Slovenka, vyšetřila mě a šly jsme na sál. Dostala jsem klystyr a PA mě neustále honila dle svého tempa na lůžko mezi kontrakce a já se tam chtěla dobelhat na dvě. No byla jsem vlastně prvorodička tak jsem nevěděla co. Prý jsem špatně dýchala ale já byla ráda, že aspoň nějak. Asi aby se se mnou moc nezdržoval nebo bych jim tam nenadělala kdyby to přišlo tak mi pichli vodu, dítě asi rychle sestoupili klesly ozvy, já dostala kyslík, protože jsem prý stále blbě dýchala. Zavolali primáře a dítě porodili kleštěma na dvě zatlaceni. Až na otlaky na hlavičce bylo v pořádku. Šil mě primář, zkontroval jizvu. Druhý den mě potkal na chodbě a zajímal se jak mi je.
Co se týče sester z šestinedělí, tak nic moc. Dětské sestry super skvělé. Nakonec jsem si vydupala propuštění dříve než 72h po porodu. Dítě prospívalo, já jsem se také hojila. Stěny jsou tam z papíru, tak jsem se těšila domů na klid, svojí postel a druhé dítě. Neměla jsem problém se rozkojit.
Po porodu mě děsně bolely záda, byla mi nabídnuta Fyzioterapeutka, která do meho odhodí nepřišla, protože když jsem se ptala kdy tedy prijde, bylo mi receno, že ony vlastně moc nechodí, že toho mají moc…tak nechápu proč mi to sami navrhli.

Toť moje zkušenost. Nedokážu říct, jestli dobrá nebo špatná. Já i dítě jsme v pořádku a to je pro mě hlavní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.16 13:16

@klaruna0701 @Starlink01
Porodila jsem ani ne dvě hodiny od příjezdu.

• Citovat
  • Upravit
1980
22.10.16 13:17

Za mě s Mělníkem max spokojenost ve všech směrech, rodila jsem teď v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.16 13:37

Moc díky za zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 12:47

https://www.emimino.cz/…nice/melnik/

Ted sem davala recenzi na porod 7.11., jeste ji nezverejnili, ale ve zkratce nemam co vytknout…snad jen doktorky cizinky, ale co se tyce lekarske pece bez chyby, je to jen osobni ze je nemam rada ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.16 23:43

Melnik

Dobry den chci psat anonymne jelikoz se nechci zverejnovat.
Porod jsem mela v prvni polovine srpna 2016
Porodnici jsem si vybrala dlouho pred terminem porodu ackoli jsme z Prahy chtela jsem rodit,,v klidnejsim,,??prostredi Diskuse jsem necetla a kdyz uz neco slysela tak jsem mavla rukou a jednim uchem tam a druhym ven. kazdy ma porod jiny nektera maminka vam rekne ze by uz nikdy nerodila a druha zas ze odrodi v pohode za suchy rohlik. hlavne nectete a nevsugerovavejte si ze toto co jsem zazila ja nebo od kohokoli se muze stat i vam. kazdy porod je jiny vnimani bolesti ma kazdy jine. a potom zalezi na neovlivnitelnych aspektech kterymi jsou personal ktery bude mit zrovna sluzbu.porodnik.doba porodu. Vyvolavany nebo normalni porod atd atd…to co se ma stat se stejne stane…takze se nezabyvejte jak kdo co prozival a soustredte se na miminko aby bylo co nejvice v klidu…budu se snazit byt velice skoupa na zazitky ktere jsem mela.(protoze jsou porad hodne silne)
Vy ktere se teprve o porodnici rozhodujete,,,doporucuji jakoukoli porodnici v Praze kde jsou pripraveni pri spatnem porodu jednat,,
UCTA A POCHVALA
Porodnik Siskina Irina!!!…Andel zachranar. Snaad i spasa porodnice Melnik jako takove!!!
Oddeleni sestinedeli :jedna sestra mila hodna obetava fajn druha brutalni nevyrovnana arogantni hruza! Je to o lidech…jako vsude.
Byla jsem zde kvuli komplikacim dost dlouho abych poznala za tu dobu to jak se chovaji jednaji a pracuji. a na nektere bych si tenkrat i mohla stezovala ale mela jsem praci s miminkem a nestalo mi to po tom vycerpani za to.aby si na me pak lecili jeste vice mindraky.
Oddeleni neonatologie:vyborna pani stanični sestra :na ni se se vsim obratit poradit. obetava pomuze poradi zkontroluje uklidni. bajecna zenska!
Dalsi sestricka jmenem Zuzanka naprosto bajecna pecujici s naprosto uzasnou laskou k detem, te take se vsim sverit.
POHROMA S VELKYM P Na neonatologii
Slecna nebudu jmenovat (krasna stihla hnedoka mlada slecna s dlouhymi hnedymi vlasy) arogantni neochotna s detma zachazi jak s kusem salamu junior. Strasny! Casto smrdela i kourem z cigaret. roztekana zapomnetliva s tou bych prala co nejmene styku pokud mozno zadny a ani se nezkouset obracet s prosbou radou atd,,! Prala bych si aby Tato osoba kterou to evidentne nebavi a dela vse az bych rekla naschval aby odesla delat neco jineho. myslim ze mnoho maminkam i novorozencum by se ulevilo.
Pokoje (nemocnicni,,nic moc pokud tam budete 3 dny tak se to da)nadstandart je skvely a je to opravdu nebe a dudy. takze pokud bych doporucila urcite na nadstandart.!!!tam je vse uplne skvele!!!
Doporucuji vzit URCITE tatinka k porodu!!! Bez nej v zadnem pripade!!!
Jinak:vzit vybavu kosmetiky pro mimi hlavne vlhcene ubrousky a kremik na opruzeninky!!! Dostanete pro mimi par listu neceho jako jsou ubrousky na ruce na verejnych wc a jeden vzorecek velikosti malicku bepantenu!
Pro sebe aspon dve kojici podprdy. kosile! Spoustu spoustu velikanskych vlozek!!! Aspon 2 baleni poporodnich kalhotek! dve velke osusky.
Maly polstarek pod hlavu nejlepe s pametovou penou.+mlsky,+koupit v lekarne gelove polstarky,,,daji se pouzit do lednice (po porodu dolu super)a nebo nahrat v nadobe horkou vodou a nasledne si nahrat prsa az se provali laktace(to fakt neni prijemny)a toto opAvdu moc pomohlo!!!
Ssebou,:dale:klid silu odvahu a partnera nebo maminku proste kohokoli blizkeho!
Preji Vam Vsem nezavisle na tom kde kdy a jak budete rodit!!! At vse dopadne a probehne dobre! Bez problemu s co nejmensi bolesti rychle!!!drzim palce A hodne moc sily posilam!!!zvladnete to! Nebojte! :hug:

• Citovat
  • Upravit
3355
22.12.16 17:21

Ahoj holky. :mavam:
Jeste nejaka s novou zkusenosti z Melnika?
Zatim to vypada, ze pojedeme tam kvuli neonalologii.
:kytka:
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
22.12.16 18:18

@HandulkaK tak ta neonatologie zrovna neni uplne to nejlepsi co si muzes vybrat. Z pohledu zdravotnika, nikoliv rodičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
22.12.16 20:02

Nemám čerstvou zkušenost, ale rodila jsem tam 2× 2012 a 2015 říjen a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
22.12.16 22:44

@xjuklickova Jakto? 8o
A kde mají lepší - mimo Phu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
22.12.16 23:37

@HandulkaK jakym smerem? Kdyz se nic nepodela, tak jsou dobrý, ale o nedonoseneb pridusene dite se moc postarat neumi. Ale nez Roudnice je urcite zase lepsi Melnik. Zvazila bych prazske nemocnice pokud chcete spickovou neonatologii. Vyhlasene porodnice ne vinohradskou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
23.12.16 09:56

@xjuklickova
My bydlime u Melnika.
A kdyz jsem se ptala jak je to v Praze, rekli mi, ze me samozrejme odrodi, ale nezaruci, ze miminko zustane semnou, kvuli tomu, ze jsou porad plna luzka.
A z Kladnem mam dost spatne zkusenosti.
A Melnik prave napsal, ze v klidu, ze nemusim mot strach. Ze zustaneme spolu. :nevim:
Tak nevim.
Roudnice rodi az od ukonceneho 35. tydne. Slany od 36 a nezarucuje ze miminko neodvezou do Kladna, nebo Mělníka, pry nejsou vybaveni. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
23.12.16 10:23

@HandulkaK Když se něco nepovede, tak ani Mělnická porodnice ti nenechá mimino na pokoji. Já bych se asi rozhodla, takhle: Porod bude v pohodě, bez komplikací, miminko i já budeme zdraví a můžu s klidem rodit v porodnici Mělník. Hezké svítky a neřeš zbytečnosti, příroda si poradí sama, jen naslouchej svému tělu a nebuď zbytečně hysterická. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková