Porodnice Mělník 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13993
20.9.17 23:57

@Kacabacka rekla bych, ze je to na domluve. Jsou tam ochotni a kdyz to pujde, tak si nemyslim, ze budou hmat na cisare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.9.17 02:40

Dostala jsem vybrat. První porod 10/2013, druhý 5/2017.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.9.17 08:44
@Katerina308 píše:
Dostala jsem vybrat. První porod 10/2013, druhý 5/2017.

Diky za zkusenost. Chtela bych radsi znovu cisare, tak me zajima, jestli o tom nejak diskutujou nebo si staci rict :) nebo jestli je potreba nejake doporuceni od gynekologa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.9.17 14:13
@Kacabacka píše:
Diky za zkusenost. Chtela bych radsi znovu cisare, tak me zajima, jestli o tom nejak diskutujou nebo si staci rict :) nebo jestli je potreba nejake doporuceni od gynekologa…

Po mě nikdo nic nechtěl. Byla jsem u primáře, ten mi řekl, že mám na výběr, ale nepriklanel se ani na jednu stranu, jiná doktorka s přízvukem byla pro cs, že na další poradně naplánujeme termín. Ale já dva dny předtím porodila.
Prvni cs jsem měla pro KP, druhé dítě bylo ok. Tak jsme to nechali plynout.
Jizva mě nijak nebolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.9.17 21:59
@Katerina308 píše:
Po mě nikdo nic nechtěl. Byla jsem u primáře, ten mi řekl, že mám na výběr, ale nepriklanel se ani na jednu stranu, jiná doktorka s přízvukem byla pro cs, že na další poradně naplánujeme termín. Ale já dva dny předtím porodila.
Jizva mě nijak nebolela.

A po jak dlouhy dobe jsi rodila druhy? A v pripade, ze je domluveny cisar a porod se rozbehne driv, tak i tak toho cisare udelaji ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.9.17 22:01
@Katerina308 píše:
Jizva mě nijak nebolela.

Jo promin, ted jsem koukala, ze jsi rodila po 4 letech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.9.17 22:15
@Kacabacka píše:
Jo promin, ted jsem koukala, ze jsi rodila po 4 letech :)

Aha jsem to napsala blbě, rodila jsem 5/2016, 2roky a asi 7měsíců porody od sebe. Kamarádka co měla plánovaný císař (v Plzni) a praskla jí začátkem 38tt voda, tak ji normálně na císaře vzali.
U mě nebyl důvod u druhého porodu cs, dítě otočené a já přijela otevřená na 6cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
21.9.17 22:34
@Katerina308 píše:
Aha jsem to napsala blbě, rodila jsem 5/2016, 2roky a asi 7měsíců porody od sebe. Kamarádka co měla plánovaný císař (v Plzni) a praskla jí začátkem 38tt voda, tak ji normálně na císaře vzali.
U mě nebyl důvod u druhého porodu cs, dítě otočené a já přijela otevřená na 6cm.

No jo…i tak to koukam nejde naplanovat :) A i kdyz jsi prijela uz otevrena, tak se ptali, jak chces rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková