Porodnice Přerov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
12.6.15 12:59

HOlky, co jste rodily v Přerově, sepisuje se tam porodní plán? A řídí se jím personál? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.6.15 21:26

@Martik4 rodila ale plán jsem nemela, ale když jsem byla na prohlídce tak o něm mluvila, ze si muzu sepsat tak dodržet by ho měli ale dle komplikaci třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.20 22:52

Porodnice Přerov

Ahoj
Nebudu zakládat novou diskuzi, tak oživuji. Za necelý měsíc mě čeká první porod a bude to v Přerově, mám to nejbliž.
Zajímá mě, zda tam můžu rodit v poloze co mi bude příjemná, nebo zda musím být na koze a na zádech, tak aby to bylo příjemné leda personálu.
Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
1902
5.1.20 23:15

V Přerově jsem rodila před rokem. Sama porodní asistentka mi ukazovala polohy, které by mi mohli být více příjemné. Ale pro mě byla nejlepší na zádech. Myslím si, ze by neměl být problém vybrat si to co ke pro mě zrovna nejlepší :palec: Co se tyče personálu, nezažila jsem za tu dobu nikoho nepříjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
6.1.20 22:42

Taky jsem rodila v Prerove. Myslim ze kazde pondeli tam provadi rodicky, ukazuji jim porodni sal, vysvetluji vsechno i ukazuji pokoje. Bez se tam na to zeptat. Podle me to maji i na strankach. Na te prohlidce jsem jako prvorodicka byla s pritelem, pak jsem byla podstatne klidnejsi kdyz jsem vedela do ceho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková