Porodnice Prostějov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1272
25.6.14 13:02

@Ditipa
Já měla první taky císař, i když ne akutní, přenášela jsem, pak vyvolávali a nic se nechystalo, neotvírala jsem se, tak po dvou dnech šup na císaře :| Teď mám těsně před 2. porodem a na výběr mi nedali, jen zkontrolovali jizvu, udělali váhový odhad mimča a došli k závěru že přírodě nic nebrání :) Možná kdyby jsi na tom trvala, tak by to šlo domluvit, nebo kdyby sis třeba stěžovala na bolest v jizvě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
25.6.14 13:09

@LuciLu ahha, dekuji za info, kdyz ti kontrolovali tu jizvu ted, muzu se zeptat na jeji tloustku??nebo nerikali v porodnici, kolik musi byt mm pro normal porod? ja ji mam totiz uz ted ztencenou a to jeste ani tehu nejsem, zatim planujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
25.6.14 13:13

@Ditipa
Tloušťku mi neříkali, jen přejeli ultrazvukem a že je dostatečně silná. Navíc jsou to 3 roky a hojila se mi pěkně, takže problém není žádný. Můžu se ti ale zeptat, zítra jdu na další poradnu a monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
25.6.14 13:17

@LuciLu to bys byla moc hodna, kdyby ses mi zeptala. dekuju moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
27.6.14 21:43

@Ditipa
Tak mi bylo řečeno, že hraniční hodnota je 4mm, ale že je to hodně individuální a záleží na více věcech - doba od prvního císaře, váha mimča, celkový zdravotní stav a stavba těla matky. U mě, pokud se to nerozjede samo, tak nastupuju 3.7. na vyvolání a jen mě dr. „uklidnil“, že mě nenechají dlouho trápit, že pokud by se po zavedení tablety vidělo, že to zase nejde, tak se ten císař rychle domluví. Že prý to určitě nebudou zas dva dny jak minule :roll: Tak jsem fakt zvědavá a nervózní jak to všechno dopadne, ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.6.14 21:49

@LuciLu Tak to se nejspíš potkáme :mavam:. Já nastupuju 30.6. a 1.7. sekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
27.6.14 21:53

@Genovesa
To mě taky napadlo že se tam určitě uvidíme :potlesk: Ještě pořád je šance, že třeba pojedu i dřív, ale nemyslím si to. Včera na kontrole mi řekli, že se už něco pomalu děje, jsem tak na prst, ale poslíčci nic moc, natož nějaké kontrakce :roll: Ty máš aspoň toho císaře jistého (i když to zní možná blbě), ale já vím, že mi tu tabletu dají a zas se bude čekat, takže si kontrakce užiju tak jako tak :| Tak hlavně ať ti to dobře dopadne a mimčo je zdravé a krásné! Co čekáte a jméno už máte? U nás by to měla být holka a jmenovat se bude Elisa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
27.6.14 21:54

@Genovesa
Aha, už vidím na metříku, že malá holka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.6.14 22:03

@LuciLu Já bych zas docela ráda zkusila přirozeně, ale nemůžu… My ženský nikdy nejsme spokojené :). Snad při spinálu nebudou komplikace. Neklesej na mysli, třeba to ještě přijde. Poslíčky neznám, sem tam mi tvrdne břicho až teď při druhém. Přesto jsem dceru rodila sekcí akutně poté, co mi naprosto nečekaně praskla voda… Takže natři kousek plotu, přesaď a osprchuj kytky, vytři, na večeři si dej topinky na sádle se šunkou, česnekem a mlíkem a o půlnoci jedeš :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.6.14 22:04

@LuciLu Jj, čekáme další holčičku, jmenovat se bude Alice. Naše první se jmenuje Ema. Taky přeju krásné a zdravé miminko a pohodový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
27.6.14 22:11

@Genovesa
:mrgreen: :mrgreen: Při představě té večeře se mi udělalo trochu nevolno :mrgreen: Ale jinak se snažím, dnes jsem vygruntovala celý dům, večer si dávám horkou vanu, i když včera mi po ní bylo blbě a prolívám se maliníkem. Jinak se nalítám dost kolem tříletého rošťáka a běžného provozu domácnosti ;)
Můžu se jen zeptat na příčinu toho prvního císaře? Píšeš, že ti praskla voda, ale to snad není důvod k císaři, ne? :think: A teď ti ho dělají proč?
Jako já bych chtěla přirozeně, ne že ne, ale už vím jak moc bolí kontrakce uměle vyvolané a fakt to minule byly dva dny a nakonec SC, velký šok pro všechny, já se z toho vzpamatovávala docela dlouho (hlavně psychicky) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
27.6.14 22:19

@Genovesa
Pěkné jméno, manžel chtěl taky Alici, ale pro mě to nebyl favorit, tak prý Elisa je hodně podobné :D A jsi přímo z PV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.6.14 22:19

@LuciLu Co se ti nelíbí na mojí večeři? Dnes mám po hodně dlouhé době to samé a muž mě zapřísahal, ať mi voda nerupne :mrgreen: :mrgreen:. Je teda fakt, že se tím tenkrát bavil celý špitál, ještě na sále se mě anestezioložka ptala, jestli jsem ta s těma topinkama :lol:. První císař byla kombinace mojí oční indikace a kp polohy dcerky. Teď zbyla jen ta oční indikace, ale zas po prvním porodu mi rok lítal nitrooční tlak, takže jakoby o to větší důvod, no. Jinak taky jsem se se sekcí dlouho srovnávala psychicky, snad to teď bude lepší. Já jsem si prošla přípravou k porodu až po kontrakce co 3 minuty, bolest si žádnou nevybavuju. Proto jsem od té doby přesvědčená, že žena rodící přirozeně bez zásahů léky má opravdu pozměněné vědomí… Tak přeju, ať se ti to ještě rozjede :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.6.14 22:23

@LuciLu Taky se mi Elisa líbí, vždyť je to anglicky vyslovené jméno Alice (bez a na konci). My máme ale ryze české příjmení. Z PV nejsem, ale učím tam, jsem z malé dědiny kousek od Olomouce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
27.6.14 22:30

@Genovesa
Jo táák, tak to už máš vyzkoušené, jo?!! :mrgreen: Tak to možná zkusím, ale ten česnek a mlíko to bude nášup :lol: Včera jsem měla rybičkovou pomazánku a taky mi bylo nějak šoufl, tak jsme se s manželem smáli, že snad pojedem…
Tak to jo, to už chápu.. No, já měla pak kontrakce co 2 min. a lezla po zdi, stejně kdyby i mělo dojít k dalšímu průběhu, tlačení atd., tak bych stejně nebyla schopná, protože jsem byla naprosto vyčerpaná a ještě po mně sestry syčely, ať tak nefuním a nehekám, že se unavím :pocitac: Jako hahaha po téměř 24h. bez spánku!! :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí