Porodnice Prostějov

145
5.1.06 08:58

porodnice Prostějov

Zdravím všechny maminky a mimíska,
mám holky dotaz, nerodila z Vás některá v poslední době v porodnici v Prostějově, docela by mne zajímalo, jaký je zde přístup a celý průběh porodu, na stránkách vysvědčení pro porodnice toho moc není. Má doktorka v Olomouci mi ji velmi doporučuje, tak bych chtěla slyšet i Váš názor, děkuji Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
534
5.1.06 20:00

S Prostějovem ti neporadím.Jen se hlásím k Olomoučačkám :D .
Rodila sem ve Šternberku a celkem spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.06 21:02

Ahoj,
moje sestřenice porodila v Prostějově obě své děti, jela tam z Olomouce, až začala rodit, takže tam ani nedocházela do poradny. Byla velmi spokojená. Slyšela jsem i o jednom případu pochybení lékaře, ale to se najde v každé porodnici. Porodnice je tam teď nová a pokud vím, MUDr. Schubertová tam jezdí rodit své pacientky. Já k ní taky chodím, ale rodila jsem v Brně na Obilňáku loni v lednu 2005, abych mohla rodit do vody. MUDr. Schubertová říká, že v PV údajně také někdy dělají porody do vody.
Je vidět, že pečlivě vybíráš a připravuješ se poctivě. Díky tomu budeš mít krásný porod - štěstí přeje připraveným.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.1.06 22:11

Ahoj,
dvě mé kamarádky rodily v Prostějově a neměly žádné vážnější problémy. Jedna z nich byla na nadstandardu - tuto variantu, pokud bude možnost, zvolím také. Je ale fakt, že obě byly trochu zklamané z přístupu sestřiček ke kojení - nic jim pořádně nevysvětlily. Ale celkově spokojenost.
Já před dvěma lety rodila ve Vyškově a byla jsem spokojená maximálně. Profesionální a lidský přístup od asistenky při porodu, přes ochotné doktory i sestřičky na novorozeneckém, po příjemnou uklízečku. Vzhledem k tomu, že je porodnice v Prostějově už na nové a je to pro mě sjízdnější, vážně uvažuji, že v létě porodím právě tam.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
551
17.1.06 21:19

Já jsem rodila v Prostějově před rokem a půl. Bylo to naštěstí už v novém objektu. Je to tam už konečně moderní, jak to má v dnešní době vypadat. Jsou tam 3 porodní sály z toho jeden s vanou, do které se ale nerodí, jen ulevuje od bolestí. TOho jsem chtěla využít, ale už jsme to nestihli. :)
Přístup sestřiček na sále byl dobrý, na poporodním byl taky docela dobrý, i když pár zvláštních poznámek tam padlo. :cry:
Jako třeba, že když hned první noc po porodu malá plakala a já ji samozřejmě chovala, tak přišla sestra a říká,, miminka nejsou jen na chování". No co jiného může člověk dělat. :?
Taky jsem byla v nadstandartu a to bylo super, vlastní koupelka a klid.
Většinou tam byly super mladší sestřičky, a ty starší ještě trochu zaspaly dobu. Ale už si snad zvykly, že ony jsou tam kvůli nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.3.06 20:00

ahoj :D
Já rodila v Prostějově před skoro 9 měsíci. Byla jsem spokojena. Sestřičky byly příjemné, na porodním sále byla semnou vždy 1 sestřička.Vanu jsme taky nestihly, ale i sprcha byla příjemná. Na poporodním byly taky příjemní ikdyž sem tam nějaká průpovídka byla. Malý měl novorozeneckou žloutenku a musím říct že na světlo si vždy pro něho přišly jak v noci tak ve dne a to mamině poporodu docela pomůže.Byla jsem na standartním pokoji.Takže přeji tu nejlepší volbu, a hlavně zdravého mimíska! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
17.3.06 13:15

To jsem rada, už v tom mám jasno , vyhrál Prostějov, je to z Olomouce blíž než brno a po shlédnutí, myslím, že mi to vyjde nastejno, podmínky pro porod stejné jakov Brně a je tady domácí prostředí a šestinedělí je fakt o moc hezčí, děkuji za příspěvky a za 5 týdnů go go go , teda ,jsetli mi neuteče dřív :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
6.11.13 13:12

Porodnice Prostějov 2013

Ahoj,
kdo jste v poslední době rodili v porodnici v Prostějově, můžete napsat nějaké zkušenosti?

Bydlím sice v Olomouci, ale pocházím z Pv a slyšela jsem hodně kladných ohlasů na porodnici v Pv, takže jsem zatím na 90% rozhodnutá rodit v Pv.
Ráda bych slyšela nějaké aktuální postřehy od těch co už tam za poslední rok/2roky rodily.

Předem děkuju za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3480
6.11.13 13:18

@LK87 ahoj ja chtela rodit tez v Prostejove, ale mala si rekla ze prijde na svet 11.10.( 33tt),tak jsem rodila v Olmiku a muzu rict za sebe ze jsem tam byla velice spokojena a co mam kamaradky tak ty si PV vychvaluji. jinak bych taky rodila v PV, pry az na jednu sestru je to tady tez prijemne.ale takova se najde vsude.

Příspěvek upraven 06.11.13 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1509
6.11.13 13:19

@LK87 ja tam rodila pred 8 mesicama, co konkretne chces vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
6.11.13 13:24

@Ditipa čekám první mimčo, takže pro mě je každá informace dobrá :)

Jaký je tam přístup sestřiček před/během a po porodu? co doktoři?
Co si vzít sebou - samozřejmě klasiku, mám seznam, ale jestli třeba z vlastní zkušenosti doporučíš něco co na seznamech nebývá?
Byl s tebou někdo u porodu?
Jak probíhají návštěvy? Může za mnou manžel „kdykoli“ přijít po porodu?

Asi se půjdu do porodnice podívat, ještě předd porodem, ale každá rada dobrá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
6.11.13 13:25

@beruska29 tak hlavně že je vše v pořádku. Ano, to jsem také říkala, pokud by se mimčo dralo na svět dřív, pak vyhraje Olomouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
6.11.13 13:29

Sice jsem tu nerodila, ale slyšela jsem pozitivní názory. Jinak co určitě nezapomeň pro sebe přibalit jsou jednorázový poporodní gaťky - je to skvělá věc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
6.11.13 13:30

Rodila tam švagrová, já rodila v Olomouci
v PV dělají automaticky nástřih - což já byla proti, cvičila jsem s epino balonkem a navíc ti prý vůbec neporadí s kojením, kdežto v Ol je úžasná laktační poradkyně…nehledě na to, že když se cokoliv (nedej Bože) podělá, tak Ol má JIP, takže za mě jasná Ol :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
6.11.13 13:32

Taky jsem tam sice nerodila ale byla jsem tam na revizi a přístup sestricek na gynekologii úžasnej. nechtěla jsm do přerova, tak mi známá poradila Prostějov a spokojenost s přístupem personálu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí