Porodnice Slaný

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
JANIIICKA
7.1.11 12:02

porodnice slany

Ahojda, rodily jste nekdo ted nekdy ve Slanym?? Muzete me dat blizsi info - personal, sprchy hlavne atd?? Ja tam rodila pred 3 roky a pry se to tam rekonstruovalo..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
7.1.11 12:56

Já jsem tam tedy přímo nerodila, ale byla jsem tam přesně před měsícem 24 hodin na pozorování hospitalizovaná, protože jsem měla autonehodu 14 dní před termínem porodu.
Budova je stará, to se nic zřejmě nezměnilo, zařízení je takové normální, ale porodní sály (tuším, že jsou tam dva) jsou fakt pěkné, nové, moderní (jen jsem do nich nakukovala) a vedle nich je taková „relaxační“ místnost s ribstolema, masážní vanou a tak.
Co se týče záchodů a sprch, tak je vidět, že je to trochu opravené (nové dlaždičky apod.), ale je to ve starých místnostech, okna nedoléhají, tak tam bylo trochu zima.
Personál je tam ale úžasný, neskutečně příjemné sestřičky, opravdu jsem z nich byla nadšená … zvláště sestřička Horská … ta je z nich nejpříjemnější.
V té době tam neměli moc maminek, takže každá z nich byla po porodu na pokoji sama, ani nemusely mít zaplacený nadstandard.
Prostě jsem si říkala, že, kdyby to tam na mě přišlo, vůbec by mi nevadilo tam rodit a vyprdla bych se na celé Podolí.
Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
7.1.11 16:53

ja jsem z noveho straseci cca 20km,ja tam chci taky rodit,me to tam docela vyhovovalo jen na nektery sestry,ale spis kladny,ja mela ten jeden sal taky peknej,ale sprchy jak rikas okna a zima tam byla no.ale presto tam budu rodit.odkud jsi ty??uz mas mimi

• Citovat
  • Upravit
594
22.1.11 07:18

Ahoj.
Já rodila ve Slaném v září 2010 a před tím v lednu 2003. Od té doby se to tam opravdu hodně změnilo. Na stejném patře jako porodnice je dětské odd., ale je to oddělené skleněnou chodbou. pokoj pro čekanky je jinde i sprcha. Jen porodní sály, sprchy a wc na patře porodnice se tedy totálně nezměnily. :-D
Jinak to posílám odkaz na novější stránky o porodnici Slaný.
http://nadacematerstvi.cz/…galerie.html
a tady jsem koukala, že jsou také novější fotografie
 http://www.nemocniceslany.cz/…o-porodnicke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
19.10.11 11:08

Chtela jsem se zeptat, jestli nekdo nerodil ve Slanym cisarskym rezem a popripade jak to probihalo…predem diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.10.11 11:33
:lol: Ja rodila ve slanem 8.11.2010 a je tzo pekne je tam ruzovy sal a modry a vsichni ze sester a doktoru super az na dr.bartosovou
JANIIICKA píše:
Ahojda, rodily jste nekdo ted nekdy ve Slanym?? Muzete me dat blizsi info - personal, sprchy hlavne atd?? Ja tam rodila pred 3 roky a pry se to tam rekonstruovalo..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
19.10.11 11:42

Ahoj rodila jsem ve Slaném 28.5.2010 a super-vše:-)Císařem tam rodila kamarádka o rok dříve a také vše v pohodě..ale detaily nevím.
Příště si to zopáknu jedině tam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
22.10.11 15:14

Mam KP, takze budu muset na cisare, chtela bych do Slaneho a zajimalo by me, jak to tam v pripade cisare probiha…jestli jde epidural nebo celkova narkoza, jestli pak je clovek na JIPu a za jestli pousteji domu drive, jak za 7 dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.11.11 15:25

tak jsem rodila ve slanym a nakonec jsem mela cisar a muzu jedine doporucit jsou tam opravdu skveli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
23.7.23 15:16

Ahoj holky, muzu obnovit diskuzy? nekdo zkusenosti s porodnici Slany? vyhody, nevyhody, porovnani s porodnicemi v okoli? jsem prvorodicka a vlastne ani nevim, co na porodnici poradne vse posuzovat, tak ocenim vsechny vase zkusenosti 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
23.7.23 16:12
@njn19999 píše:
Ahoj holky, muzu obnovit diskuzy? nekdo zkusenosti s porodnici Slany? vyhody, nevyhody, porovnani s porodnicemi v okoli? jsem prvorodicka a vlastne ani nevim, co na porodnici poradne vse posuzovat, tak ocenim vsechny vase zkusenosti 😊

Mrkni na fb skupinu - Recenze porodnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková