Vinohradská porodnice - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
29.12.10 21:23

Vinohradká porodnice

Ahoj maminy,chtela jsem se zeptat..jsem ve 35tt a uz mam nejvyssi cas sbalit si veci do porodnice,ale porad nevim nejak co..:-) Nema nektera z vas zkusenost z Vinohradskou?A co vse s sebou si tam musite vzit? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
29.12.10 21:31

ahojky, rodila jsem v srpnu 2009 tam, na miminko jsem si vzala:
jednorázové plínky
krém na prdelku
jednorázové ubrousky
pro sebe:
kosmetiku a hygienu do sprchy, ručník, podprsenku a vložky do ní (ale to jsem tam nepoužila, chtěli ať prsa větrají a stejně se prsa ještě pořádně nenalijou), dále vložky do kalhotek, poporodní kalhotky!! ponožky,pantofle. Nabíječku, mobil, foťák, pití, susenku k porodu :-) doklady k porodu… to je snad vše…věci na miminko tam všechno měli, pak až manžel přinesl věci na cestu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.2.11 19:59

Kubykula - tak koukám, že jsme tam byly ve stejnou dobu, já rodila ale 25.8.a šla jsem 29.8. domů… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
20.2.11 12:19
ShayaW píše:
Kubykula - tak koukám, že jsme tam byly ve stejnou dobu, já rodila ale 25.8.a šla jsem 29.8. domů… :lol:
:-))) a taky spokojenost?? já kudy chodím tam chválím…fakt jsem byla spokojená, první dítě jsem rodila v Krči a peklo, tady jsem měla u porodu dr. Brandejse…boží člověk..:-) My rodili 28/8 v 10h a 31.8. už jsme byli doma…super rychlost…:-)))třeba jsme se potkaly na chodbě…:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.2.11 00:27

Jasně, že spokojenost…! Já měla p.primáře Pipku… :potlesk: Jediné, co mi teda trochu vadilo, byla ta ambulance…3 pacientky najednou v ordinaci, do toho Vietnamky se svým „překladatelem“…ale jinak bomba......!!! Já byla na nadstandartu, pokoj super…ty sestřičky taky…takže NO PROBLEM !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
26.2.11 18:20
ShayaW píše:
Jasně, že spokojenost…! Já měla p.primáře Pipku… :potlesk: Jediné, co mi teda trochu vadilo, byla ta ambulance…3 pacientky najednou v ordinaci, do toho Vietnamky se svým „překladatelem“…ale jinak bomba......!!! Já byla na nadstandartu, pokoj super…ty sestřičky taky…takže NO PROBLEM !

no jo ty vietnamky byli občas hustý, ale zas jednou si tam mamina nějaká stěžovala, že tam chlapa nechce, a oni ho poslali pryč…
a bydlíš někde v okolí nemocnice? nebo jsi dojela dál??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.2.11 21:38

Tenkrát jsem bydlela v Karlíně, ale stejně jsem přenášela, takže jsem si tam v klidu dojela den před porodem… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
7.12.11 09:04

ahoj,my rodily 29.srpna 2010.kluka jsme rodila jako neregistrovana ,pac me nikde nchteli zaregistrovat(pry uz nikde nebylo misto)rodil me primar pipka a byl naprosto skvely.rodila jsem tam sotva 2 hodiny,prijaly me uz skoro otevrenou a kdyz me pipka sil,povidal si se mnou o bageterii,aby me odreagoval,pac jsme byla sita na obou stranach,sice me nasmiknul,ale i tak ne z druhe strany malej roztrhnul,tak jsme sita cela,a vinohradskou si nemuzu vynachvalit,az budu rodit podruhe,jedine vinohradskou!byla nej.pokud ale nekdo vi,ze pujde na cisare,tak to vinohradskou nedoporucuju,kamaradka tma rodila cisarem a malem zarvala ona i dcerka,pekne ji to zmrvily.ale na klasickej porod jsou skvely..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.15 21:21

Co sebou do Vinohradské

Ahoj, my rodili v srpnu 2014 a určitě chválim sestřičky, které jsme chytili celkem milé a ochotné. Sebou jsem toho měla hodně, nakonec stačily - vložky, pantofle, ručník, župan, kosmetika pro mě, pro malého pouze pleny a krém na opruzeniny. Dopuručuji Rybylku. Oblečení tam mají erár, zavinovačku a látkové pleny taky. Potom pouze něco na cestu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.1.15 15:35

@Lehnicka81 děkuji za užitečné info :) budu tam rodit v hodně blízké době

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.15 22:28

Ahoj, já rodila teď v prosinci a můžu říct, že personál je tam super. Ocenila jsem především optimismus u samotného porodu. Určitě sebou do porodnice vše pro přebalení miminka, čili ubrousky, krém, plenky a my potřebovali i olejíček, protože malý byl hrozně suchý. Pro sebe pak určitě jednorázové kalhotky, vložky, hygienu do sprchy a doporučila bych ručníky dva.Pak určitě nezapomenout doklady a tužku. Já nakonec využila i podprsenku a ty vložky do ní, takže za mě ano.Ze začatku se opravdu musí prsa větrat a dál je to individuální. Potom i mast na prsa. Pantofle a župan na chodbu. Jinak já nosila košile jejich, přišlo mi to lepší. Mýdlo na koupání miminka tam mají, to není třeba, ani oblečení. Já měla sebou i látkové pleny, ale zbytečně. Určitě pití, po porodu bude žízeň a sůša se taky hodí :) a pak cokoli na zpříjemnění, knížku, mini tv atd. A určitě nabíječku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
1.5.16 14:16

Ahoj, prosím, nějaké čerstvé zkušenosti? Děkuji,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková