Kdo se chystá rodit v Mostě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
5.1.11 15:03

Kdo se chystá rodit v Mostě?

Ahojky najde se tu někdo, kdo rodil nebo bude rodit v nejbližší době v Mostě…Mě to čeká za pár…Jsem 37+1 tt. A ty co to mají za sebou jak jste byli spokojeni? Budu ráda když se svěříte se svými zkušenostmi děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
552
5.1.11 15:34

Ahojky, já teda nebudu mluvit z vlastní zkušenosti, ale i tak napíši. Kámoška tam rodila před rok a ta spokojená byla, ale ted druhá kámoška před necelým měsícem a moc spokojená nebyla a to s personálem a i pokoje jsou hrozně malé, tak nic moc. Já rodila v Žatci před měsícem a spokojenost největší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
5.1.11 15:40

Ahoj, kamarádka v Mostě rodila a řekla, že už by tam nešla. Nezdůvodnila mi to, tak nevim proč. Já souhlasim s xmaminkou, rodila jsem v Žatci a super. Akorát potom spolubydlící na pokoji, to byla hrůza, ale to už je z jiného soudku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
5.1.11 15:55
xaminka píše:
Ahojky, já teda nebudu mluvit z vlastní zkušenosti, ale i tak napíši. Kámoška tam rodila před rok a ta spokojená byla, ale ted druhá kámoška před necelým měsícem a moc spokojená nebyla a to s personálem a i pokoje jsou hrozně malé, tak nic moc. Já rodila v Žatci před měsícem a spokojenost největší.

Já také slyšela že je personál nic moc…Jedný mý kámošce řekla sestřička at tolik neřve nebo si porodí sama..to mě jako dostalo…tak jako nevím jestli nemám radši rodit v Cv tam je prý ted asi nejlíp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.1.11 16:02

Já si myslim,že na špatný personál můžeš narazit kdekoliv..nevim,jak na sále,ale na šestinedělí jsou sestřičky moc hodné..ségra tam rodila v léte,samozřejmě žádnej přepych,ale byla spokojená a já se chystám letos :-),jinak,když bude nedejbože něco s prckem, tak ho stejně převezou do Mostu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
5.1.11 16:03

Moret, moje bývalá švagrová v Mostě rodila,ael spokojená nebyla, místo na pokoj,kde se čeká než se jde k porodu seděla půl den na chodbě v noční košily a čekala až to na ní přijde…sestřička jí řekla,že jí do postele nepustí,aby jí pak nemusela převlíkat,když by jí zašpinila.

Já jsem rodila předloni v Chomutově a byla jsem naprosto spokejená. Úžasný personál, pokoje dosti prostorné, sociální zařízení spojené pro dva sousední pokoje. Vše po ruce., příjemné prostředí a hlavně všude klid a ne jako v Mostě,tak slyšíš samý řev a hluk (a není to od miminek hluk).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.1.11 16:18

V každé nemocnici je blbý a hodný personál. Při pobytu většinou narazíš na obě směny :mrgreen: :mrgreen:
Já vesměs spokojenost. Není to o tom vybavení, je to o dostupné odborné péči a s tou jsem byla spokojená. Že jsou staré postele a železné stolečky?? No booože, hlavně že fungují sestry a doktoři..
Jinak si můžeš počíst v porodnicích na emimi..
Určitě ti v Mostě nehrozí žádné nebezpečí.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.1.11 16:24

Já jít znovu rodit, tak do Žatce. Pokoje jsou veliký na šestinedělí. Sestřičky se pořád chodí ptát a i doktoři osobně. Se vším poradí a pomůžou, když člověk něco neví nebo si neví rady. Na pokoji vlastní koupelna se záchodem a sprchový kout a to prostorný. A prostě celkově přístup všech úžasný. A fakt super doktoři :wink: .
Most bych osobně nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.1.11 16:26

Koukám, že jsem jediná, kdo tam DOOPRAVDY rodil (2×) a já s klidným svědomím doporučuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.1.11 16:30

Mně stačilo tam jít za holkama a vim, že bych tam nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
5.1.11 16:48

Tak to mě se tam líbila ta intimita :-D . Kamarádka byla na nadstandartu, bylo to tam sice vybavený z dob komunismu, ale útulný a hlavně tam byla sama. V Žatci PA super, ale laktační sestry totální krávy a jak jsem říkala, bylo nás na pokoji 5, já 3 romky a jedna cuchta. Všude smrad, připadala jsem si jak ve chlívě a ne v nemocnici. Musela jsem si zajít za uklizečkou, aby dezinfikovala koupelnu a záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.1.11 16:56

Dana27: Tak to já naštěstí měla štěstí i na spolubydlící :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.1.11 18:47

Já byla poprvé na nadstandartu - soukromí klid čistota, výběr jídelníčku z 5ti jídel dopředu - prostě ráj na zemi..
Ovšem je to otázka loterie, zda je zrovna nadstandart volný..to se zamluvit z pochopitelných důvodů nedá.
Podruhé se v ústí malovalo a pacientky z celého kraje byly v mostě, takže opravdu našlapáno. Takže jsem byla na pokoji po 5ti a opravdu žádné soukromí..Jsou tam ale 4 nadstandarty, 1 apartmán a pokoje i po dvou, třech a více..Já chytla tu nejhorší variantu, ale to je asi tak všechno co bylo blbý..
Jídlo normální, nic extra.
Pro mě byl důležitý porod a PA byla na jedničku s hvězdičkou. Že mi vrzala postel a byl tam frmol, to jsem zkousla. Nejsem z cukru.
Všude je něco.
Přeji hezký porod a příjemný pobyt kdekoli :mavam:

PS. pokud někomu opravdu vadí, že je nemocnice „stará“ tak at zamíří jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
5.1.11 19:50

Já teda na Most neslyšela moc hezkých věcí, ale zase prý, když něco s miminkem je, tak se i z Kadaně nebo Chomutova převáží právě do Mostu. Jinak já rodila před 14dny v Chomutově a musím říct, že naprostá spokojenost. Jak psali holky. Na šestinedělí pokoje po dvou a dokonce byl ten pokoj vedle nás volný, tak jsme tam byli na záchod a koupelnu jen dvě. A o porodnici ani nemluvím. Krásné intimní prostředí před porodem a personál na 1. Rozhodovala jsem se, jestli nebudu rodit v Kadani a vůbec jsem nelitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
5.1.11 22:00

Ahoj, rodila jsem v Mostě 2×..a šla bych i po třetí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková