Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj,v květnu mám termín porodu, ale stále zvažuji jakou porodnici vybrat. Stod mám blíž, ale četla jsem, že v Klatovech vstřícnější přístup tak nevím.
Děkuju.
Je tu někdo, kdo v některé z těch porodnicí nedávno byl? Jaké máte zkušenosti?
Rodila jsem minulý květen ve Stodě a byla jsem nadmíru spokojená. Všichni byli hodní a vstřícní, jak při porodu, tak i na oddělení šestinedělí. Každá sestřička kterou jsem potkala byla moc hodná, to samé i lékaři. U porodu jsem měla budoucího primáře a musím říct, že byl naprosto úžasný. I když situace byla vážná, tak mě dokázal uklidnit a rozveselit. Na oddělení šestinedělí mi sestřičky pomáhali se rozkojit a brali to jako samozřejmost. Vážně to tam doporučuji. ![]()
S Klatovy zkusenost nemam. Rodila jsem letos ve Stodu a byla jsem moc spokojena. Vsichni moc prijemni. Urcite tam chci rodit znovu ![]()
Holky, moc děkuju za zkušenosti.
Ještě by se hodil někdo, kdo rodil v těch Klatovech. ![]()
Zakl.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj,
v květnu mám termín porodu, ale stále zvažuji jakou porodnici vybrat. Stod mám blíž, ale četla jsem, že v Klatovech vstřícnější přístup tak nevím.
Je tu někdo, kdo v některé z těch porodnicí nedávno byl? Jaké máte zkušenosti?
Děkuju.