Porodnice Stod x Klatovy

Anonymní
23.4.20 13:46

Porodnice Stod x Klatovy

Ahoj,

v květnu mám termín porodu, ale stále zvažuji jakou porodnici vybrat. Stod mám blíž, ale četla jsem, že v Klatovech vstřícnější přístup tak nevím. :nevim:
Je tu někdo, kdo v některé z těch porodnicí nedávno byl? Jaké máte zkušenosti?

Děkuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
459
23.4.20 13:55
@Anonymní píše:
Ahoj,

v květnu mám termín porodu, ale stále zvažuji jakou porodnici vybrat. Stod mám blíž, ale četla jsem, že v Klatovech vstřícnější přístup tak nevím. :nevim:
Je tu někdo, kdo v některé z těch porodnicí nedávno byl? Jaké máte zkušenosti?

Děkuju. :kytka:

Rodila jsem minulý květen ve Stodě a byla jsem nadmíru spokojená. Všichni byli hodní a vstřícní, jak při porodu, tak i na oddělení šestinedělí. Každá sestřička kterou jsem potkala byla moc hodná, to samé i lékaři. U porodu jsem měla budoucího primáře a musím říct, že byl naprosto úžasný. I když situace byla vážná, tak mě dokázal uklidnit a rozveselit. Na oddělení šestinedělí mi sestřičky pomáhali se rozkojit a brali to jako samozřejmost. Vážně to tam doporučuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.4.20 17:08

S Klatovy zkusenost nemam. Rodila jsem letos ve Stodu a byla jsem moc spokojena. Vsichni moc prijemni. Urcite tam chci rodit znovu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.20 11:46

Holky, moc děkuju za zkušenosti. :) Ještě by se hodil někdo, kdo rodil v těch Klatovech. :)

Zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková