Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj ja mam dobre skusenosti s lekari ale ze sestrickama vubec ne…ja tam mela sebou plinky,ubrousky,pudr,krem na opruzeniny,obleceni na odchod dom a deku-myslim ze je to vsechno.. ![]()
jo tak jsemna to neslyšela dobrý ohlas.
sebou určitě vložky plínky krém na opruzeniny… to co se psalo v předchozím příspěvku
V porodnici ve Svitavách jsem také rodila a nemůžu si ji vynachválit. Až na mého porodníka byly sestřičky a primář absolutně super. Můj synek měl nákazu a díky jedné sestřičce, které se nezdál, se na to přišlo brzy. Nevím její jméno, ale tímto ji chci moc poděkovat a moc ji obdivuji. Jinak co se týče pozornosti, sestřičky i doktor mi byli celou dobu po boku, stále Vás monitorují, takže se cítíte v bezpečí. Alternativy této porodnice jsou vypsané na jejich webovkách, takže určitě se dá domluvit na všem. Každopádně po porodu nosí(snad jako všude) dětatko na přisátí k mamince, což je hodně důležité. Dají Vám tu na památku i otisk nožičky a tatínek může přestřihnout pupeční šňůru. Já tu byla nad míru spokojená, ale třeba jsem měla štěstí na personál.
Mám jen ty nejlepší zkušenosti, přístup, stzrava, zázemí..
moc jsem byla spokojená..
Iva
Můžu jedině doporučit, rodila jsem tam letos v březnu a naprostá spokojenost se vším.
@Anonymní píše:
Ahoj, jaké máte prosím zkušenosti s porodnicí ve Svitavách?? Jací jsou tam lékaři a sestry, jsou přísptupní spíše přirozenějšímu porodu? A co jste si vše brali sebou. Moc děkuji za postřehy.
Ahojky ja jsem primo ze Svitav, a rodila jsem ve Svitavach roku 2011 v breznu a nemuzu si stezovat byla jsem naprosto spokojena jidlo super, jak snidane tak obedy…Sestricky super, doktori u porodu uzasny, pomahali mi vsichni u porodu…
Rada vzpominam!!!
A sebou jsem si brala, pro prcka plinky, kremy, na telo a zadecek, kdyby byl opruzeny…A veci na cestu domu jsem si vzala rovnou. A to je asi vse.. ![]()
Jééé ted koukam ze je to stara diskuze, ale nechapu teda proc se me to ukazalo jako nova zalozena diskuze… ![]()
Je tu i jedna relativně nová, zakládala jsem ji v zimě, jmenuje se porodnice Svitavy- sháním aktuální informace, tam najdeš podrobné informace.
@Helii Jojo to ja nepotrebuji nic vedet ,..Ja rodila v breznu roku 2011 ve Svitavach.
Ja jen ze se me tahle diskuze ukazala jako nove zalozena a pak jsem sem napsala ale pozdeji si vsimla ze je to srasiho data vse.Tak nevadi. ![]()
Ahoj, najde se někdo, kdo nedávno rodil ve Svitavské porodnici? Na pár příspěvků pro jednu zvědavou brzorodičku? ![]()
Ahoj, najde se někdo, kdo nedávno rodil ve Svitavské porodnici? Na pár příspěvků pro jednu zvědavou brzorodičku? ![]()
Rodila jsem tam pred dvema lety, a vse si tak nejak pamatuji, jak kdybych rodila vcera
…
Ahojky zensky ozivuji tuto diskuzi, jelikoz by me zajimalo jak to je se zamluvenim na nadstardantim pokoji???Kdyz jsem rodila skoro pred 4 roky, byla jsem na normalnim pokoji, ale dnes zvazuji ze bych chtela nadstandart. Zajima me, kdy si to musim zamluvit nebo jak to funguje, aby byl volny.
Dekuji.
![]()
Zajimalo by me, jaka je Svitavska porodnice v porovnani s Usteckou? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj, jaké máte prosím zkušenosti s porodnicí ve Svitavách?? Jací jsou tam lékaři a sestry, jsou přísptupní spíše přirozenějšímu porodu? A co jste si vše brali sebou. Moc děkuji za postřehy.