Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, chci se zeptat jak jste byli spokojení/nespokojení v Rakovnické porodnici?
Předem moooc děkuji
Ahoj,kamarádka rodila o Vánocích a byla moc spokojená.Jen jsem slyšela,že tam se tolik nezaměřují na kojení a rady kolem něj.
Jako v Podolí ty sály nejsou.To můžu posoudit.Ale o personálu jsem zase slyšela pět samou chválu.A to potvrzuji podle sebe. ![]()
Jinak se podívej na recenze porodnic na aperiu.cz.R.
Švagrová tam 2krát rodila a byla spokojená!
Ahojky, já rodila v Rakovníku před třemi roky, a přestože měl Štěpánek napřed nožičku a konec pánevní, vše proběhlo OK. Do porodnice mě přijímali s tím, že jde o normální polohu hlavičkou dolů a por.asistentka sama poznala, že je to jinak. Rodila jsem tedy císařem a celou dobu se ke mně všichni chovali super. Na por.asistentku pí.Dupačovou a na doktora Růžičku nedám od té doby dopustit, přestože zrovna tohoto doktora jsem se obávala, občas totiž vystupuje jako frajer. Co se týče kojení, mně naopak přišlo, že by mne snad sestry donutily kojit, i kdybych nechtěla. Byla tam taková mladší dětská sestřička a ta mi v kojení hodně pomohla.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.