Porodnice Slaný

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mirka755
25.5.08 20:54

porodnice Slaný

ahoj maminky, rodila jste některá ve Slaném? Jak jste byli spokojené, já tedy moc moc :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
25.5.08 21:00

Ahoj,
ja jsem tam nerodila, ale moje kamaradka a spokojena tam nebyla, pry s ni moc nemluvili, nic ji nevysvetlili a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka755
25.5.08 21:06

tak to je mi líto, já si na tuto porodnici stěžovat nemohu :wink:

• Citovat
  • Upravit
6597
25.5.08 21:09

Já tam taky nerodila, ale rodila tam jedna instruktorka plavání od „nás“ a byla docela spokojená, ale teď jde rodit k Apolináři a je z Kladna, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka755
25.5.08 21:35

já jsem také z Kladna a šla bych znovu do Slaného :-).

• Citovat
  • Upravit
6597
25.5.08 21:47
mirka755 píše:
já jsem také z Kladna a šla bych znovu do Slaného :-).

hm, ona už ne, očividně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka755
25.5.08 21:57

tak to je na každém :D , díky za pomoc :)

• Citovat
  • Upravit
28414
25.5.08 22:45

Já rodila ve Slaném, bydlím kousek od Slaného. Spokojená jsem byla, všichni dobrý. Jen malej měl druhý den problémy a odvezli mi ho sanitou na Kladno na novorozeneckou JIP. Takže já po druhý Slaný ne, ale jen kvůli tomuhle, nemají JIP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka755
26.5.08 08:58

to jo, to nejsou na tohle připraveni. A kde bydlíš u Slaného, já mám švagrovou na Dolíne a sestru v Beřovicích :)

• Citovat
  • Upravit
28414
26.5.08 09:13

Mám to pod nickem :wink: Hořešovice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mirka755
26.5.08 11:59

já jsem si toho pak všimla :D

• Citovat
  • Upravit
2079
26.6.08 13:56

ahojky, chystam se rodit ve slanem, ted jsem tam byla na planem poplachu a musim rici, ze jsem byla s nimi moc spokojena…chysta se tamjeste nekdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.8.08 17:19

Ahojky,
já jsem tam taky rodila, doktoři i sestřičky na porodnici byli skvělí, ale sestřičky na novorozeneckém nic moc. Nikdo mi pořádně nic neřekl, neukázal, nevysvětlil, navíc nám nešlo kojení a podpora kojení žádná, řekly mi ať si chodím pro příkrmy. Jedna sestřička se teda přišla podívat jak kojím a seděla u mě když jsem kojila, takže taky asi záleží na koho narazíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
17.10.08 22:54

Ahoj, já jsem si tam poležela loni v srpnu přesně 24 hodin na gynekologii (stejní lékaři a sestry, prostředí taky) a odcházela jsem odrovnaná na radu pražského známého (porodník) na revers. Už by mě tam nikdo nikdy nedostal.
Desatero kojení jim nic neříká, prostředí je jako zastydlé v komunismu a bohužel přístup lékařů také. Nesdělí informace, pokud si je vynutíte, tak dostanete značně zkreslené ba lživé informace. Porody a zážitky jsem si nechala jen vyprávět a jeden porod jsem shlédla na videu…
Nakonec jsme si objeli porodnice a vybrali jsme kladenskou, která je dostupná, má novorozeneckou JIP, titul baby friendy, lékaři byli super, sestry také…sami přijdou a poradí

Pár věcí, které se neměli stát:
1. ležela na pokoji s dvěma těhotnými a do toho dali maminku, která právě potratila (pokoje byly volné)
2. lékařka, která mě vyšetřovala mi dopředu neměla zájem říct, co to bude za vyšetření a byla velmi nepříjemná a na otázky nechtěla odpovídat, neměla ani pracovní oděv a visačku (třeba to byla sestra)
3. při vizitě sestra obešla všechny pacientky a jedněmi kleštěmi všem vytáhla zakrvácené vložky na zkontrolování
4. sestra ráno místo mě vzala krev pacientce vedle…
5. uklízečka kolem páté neurvale bez jediného slova vletěla do pokoje, rozsvítila a začala šudlat podlahu, přičemž mi umazala mou tašku
6. lékaři při vizitě ani později nechtěli informovat o mém stavu, nechtěli sdělit výsledky
7. po konzultaci se známým lékařem jsem zjistila, že veškeré informace, které mi poskytli po mém vynucení, byly velmi zkreslené ba zastrašující…doporučil mi okamžitý odchod
8. při odchodu (nedělám problémy, prostě jsem jen požádala sestru, aby zařídila někoho, kdo mě může propustit, na což jsem čekala několik hodin- nejdřív poslala lékařku, která prohlásila, že nemůže a pak měl někdo stále práci) na mě lékař velmi neurvale zaútočil, slova, která použil si dodnes pamatuji a myslím si o něm, že je absolutní hlupák
9. a takové věci jako krvavé záchody už prostě neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
18.12.08 12:53

Já rodila v roce 2006, byla jsem spokojená, porodní asist. byly velice příjemné a ochotné, vrchní sestra byla tedy dost rázná :roll: ale to k tomu patří, sestry z novorozenckého byly celkem nevšímavé, musíte se ptát. Porodnice je malá, což mi vyhovovalo, nemusíte se registrovat, máte celkem soukromí. V dubnu budu opět rodit ve Slaném. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková