Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkoušela jsi pračku kompletně vytáhnout ze zásuvky? A co říká návod? není v něm nějaká nápověda?
Ještě mě napadlo, že bych pořádně zkontrolovala dvířka, zda nejsou poškozená nebo v nich něco nevadí.
Anonym byl daný omylem, nevím jak se mi to povedlo. Ano zkoušela jsem vytáhnout ze zásuvky a nepomohlo to. Dvířka mám tak zkontrolované, a v návodu jsem také nic nenasla.
Nemohla být přetížená? Zkusila bych klasickou uživatelskou údržbu. Vytáhla prádlo, uzavřela (před praním opět otevřela) přívod vody, zkusila zda lze bubnem volně otáčet, zkontrolovala filtr (pozor jestli je v pračce voda, tak ti skrz něj vyteče, pokud není i tak pro jistotu příprav ručníky), omyla zásobníky na prášek a zkontrolovala zda jsou dobře zacvaknuté (zasunuté), zkontrolovala/omyla těsnění. Pak dala do pračky pár kousků a zkusila zapnout (nezapomenout opět otevřít přívod vody). Pokud nic - tak nezbývá než zítra kontakt servis…
Dobrý den, chtěl bych se zeptat v čem byl nakonec problém.
Dneska se mi stalo to samé, děkuji
Dobrý den mám dotaz ohledně pračky Beko. Dnes ráno jsem dala prát prádlo a za chvíli pračka přestala prát a od té dobu ji nemůžu rozjet. Když otočím kolečkem na programy, tak display normalne funguje a ukazuje čas praní. Zkoušela jsem jestli jsem náhodou nezapla dětský zámek. A taky nic, když chci spustit program zapnu klasicky tlačítko start, ani se neuzamknou dvířka a za půl minuty začne blikat kontrolka jako kdybych dala pauzu při praní. Zkoušela jsem se dnes dovolat do nějakého servisu a nic.