Poslaly byste kočárek poštou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2920
26.11.14 21:03

Poslaly byste kočárek poštou?

Ahoj holky,
prosím o radu, mám zájemce, který chce kočárek poslat poštou. V dnešní době se tedy bojím, ale i ona. Můžu se zeptat na zkušenosti? Za jakých podmínek jste poslaly, jakou službou apod.? Paní chce poslat na dobírku. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
26.11.14 21:05

Já bych se toho nebála, nechávala jsem si Českou poštou posílat i drahé bonsaje a v pohodě :-) Jen jim bylo řečeno, že se k tomu musí chovat extrémně opatrně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68876
26.11.14 21:07

No, zrovna nedavno si mi stezovala znama, ze i kdyz oznacen za krehke, prisel kupujici v dezolatnim stavu a posta od toho dala ruce pryc, ze tak uz byl odeslan :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.11.14 21:08

Posílala jsem, je to opruz(hlavně jsem se teda bála, všichni víme, jak ČP s balíky zachází), ale šlo to. S dobírkou mám neblahé zkušenosti a paní to navíc nevadilo, poslat peníze předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.11.14 21:08

Já posílala poštou na dobírku, ale nechala jsem si předem zaplatit poštovné. Sama bych naslepo už kočárek nekoupila, jednou jsem se spálila, přišel s rozvrzanou konstrukcí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
26.11.14 21:11

Posílala jsem kočárky poštou, řádně nafocené, uvedeny všechny vady- na serveru, kde mám hodně kladných hodnocení. Při dobírce bych rozhodně chtěla předem poštovné, stačí, že kočárek je třeba zabalit a dopravit na poštu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814

Posílala jsem už více kočárků poštou a když na dobírku, tak chci poštovné poslat předem na účet, nikdy se mi nestalo, že by něco pošta zničila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918

@radik
Také bych si u takto velké věci nechala předem poslat peníze na poštovné. Aby se nestalo, že se balík vrátí zpět a budeš tratná. Kolikrát se mi stane, že chtějí na dobírku, slibují hory doly a ve finále se mi to vrátí zpět nevyzvednuté. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
26.11.14 21:12

O postu bych se nebala. Ale spis osobni odber kvuli tomu ze dostatecne nemusi byt obeznamena se stavem a nemusi se ji pak libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56276
26.11.14 21:12

Neposlala… resp. nebála bych se české pošty nebo jiného dopravce, ale toho, že si to kupující nepřevezme nebo nebude spokojený… tyhle dražší a větší věci prodávám na regionálním bazaru s osobním převzetím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.11.14 21:13

Posílala jsem kočárek poštou, ale fakt hodně dobře jsem to ze všech stran vycpala, protože se k tomu chovají, s prominutím, jako prasata. Přišel v pořádku. Jen malá rada, nech si poslat peníze za dobírku předem (já platila cca 180,–) ať o ně nepříjdeš, kdyby si to paní nevyzvedla. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.11.14 21:14

Posílala jsem už asi 3×. Poprvé starý prodávala, nechala si peníze poslat předem. Musíš to pořádně zabalit, nejlépe bublinama, pokud nemáš krabici. Jestli v krabici, tak utěsnit, aby tam nelítal… Došel v pořádku.
A potom 2× reklamaci a opravu prodejci a taky to vždycky došlo v pořádku a žádný problém nebyl. Ani když mi to oni posílali zpět. :nevim: Vždyclky jsem si to nechala pojistit i o dost víc než byla cena, radši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
26.11.14 21:14

Poslala, ale pojistit a nech si poslat penize za postovne predem, kdyz je to na doirku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
26.11.14 21:15

Nechala jsem si poslat poštou golfky. Byly jen omotané smršťovací folií a přišly v pohodě. Pošťák mi při předání říkal, že tyhle neforemné dochází většinou v pohodě, protože se vždy dají stranou, nahážou balíky a pak teprve se navrch dá neforemný.
Při dobírce bych nechala předem poslat aspoň poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
26.11.14 21:15

Ahoj. Já teď kočárek zrovna kupovala, paní chtěla jak jinak kočár zaplatit vč. poštovného předem. Riskla jsem to, jednalo se o celkovou částku 2500,–. Posílala to PPL. Dorazil v pořádku a paní i po poslání peněz stále reagovala a informovala mě ze platbu dostala a jak kočár posílá.
Sama bych tedy pokud by chtěl zájemce dobírkou chtěla alespoň předem poštovné, přece jen je to částka vyšší s ohledem na výšku dobírečného a kočár je nějakou dobu na cestě. Pokud zájemce nepřevezme a nezaplatí, dostaneš kočár po nějaké době zpátky, ale přicházíš o poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí