Poslaly byste kočárek poštou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
26.11.14 23:22

Když mě došel ten kočárek pro dvojčata, tak to paní zabalila tak, že rozložila 4 krabice a okolo kočárku přiložila omotala izolepou, a ještě přiložila dva velké pytle znova omotala páskou a vpohodě. Tak samo přišli i sedačky a i postýlka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
27.11.14 00:07

Kupovala jsem kočárek, resp. golfky a dorazily v pořádku. Ale byly v orig. krabici. Platila jsem dopředu poštovné, zbytek dobírkou (bylo to asi 5000).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
27.11.14 00:37

Jako postak radim, ze je lepsi to dat do bublinkacky a folie. Krabice neni potreba. Dobre to prevazat, aby to zvladly vzit dva lidi. Tyhle velky veci se vozi zvlast, takze by na to nikdo nemel nic polozit. Dobirku klidne, ale postovne predem na ucet. A ze by se nekdo dival na cenu pojisteni je blbost, neni na to cas a pak jsou prepravovany i mnohem drazsi veci nez 4000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
27.11.14 09:23

Holky díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.14 16:09

Kocarek jsem takhle i kupovala a sama jsem i posilala. Vse byli vzdy v poradku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
23.7.15 07:09
@ugluk píše:
No, zrovna nedavno si mi stezovala znama, ze i kdyz oznacen za krehke, prisel kupujici v dezolatnim stavu a posta od toho dala ruce pryc, ze tak uz byl odeslan :jazyk:

Kdysi ČP měli v podmínkách ( myslím že to platí stále) že zásilka s označením křehké musí být zabalena tak aby když spadne z 1m na zem aby se nerozbila. Takže za mě vyhozené peníze za nesmyslnou službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí