Může být kočárek venku?

832
23.11.14 12:24

Muze byt kocarek venku?

Ahoj vsem, chtela bych se zeptat jestli nechavate nekdo podvozek kocarku venku? My sundavame korbu a podvozek nechavame na zaprazi, kde na nej pada mlha, kdyz hodne prsi tak je mokry a bude urcite i trochu zasnezeny. Nemuze zreznout nebo mu to nejak uskodit? Nikde jsem to nenasla.Mame malou chodbu a bydlime na vesnici kde jeste nejsou vsechny silnice tak kolecka jsou pokazde od bahna. Diky za zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7211
23.11.14 12:28

Uškodí to, normálně ti zrezne. Má to dost kočárku třeba po více dětech i když byly většinou schované. Takže tímhle si ho hodně rychle odrovnáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
23.11.14 12:29

Samozrejme ze mu to uskodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.11.14 12:42

Ano, když už musí zůstat venku, hoď na něj aspoň pláštěnku nebo pod plachtu jako u motorek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
23.11.14 12:56
@kotyk píše:
Ano, když už musí zůstat venku, hoď na něj aspoň pláštěnku nebo pod plachtu jako u motorek.

Presne. Aspon zakryt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
23.11.14 12:56

Nebo pořídit igelitový kryt jako prodávají třeba v OBI na zakrytí zahradního nábytku. To by mohlo být rozměrově docela podobné a drželo by to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
23.11.14 13:09

Nám zreznul a to byl v přístřešku, ani na něj nemuselo vyloženě pršet, stačila jen vlhkost. U nás naštěstí žádná škoda, byl to polskej šmejd, ale kočár, co mám nachystaný teď, už bych tam nenechala.
edit- a co mít venku nataženou hadici, že bys po procházce podvozek ostříkla a po relativním oschnutí dala složený někam na stranu dovnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.11.14 13:14

Nejspíš zrezne, já bych ho tam nenechávala ;)
Taky jsem ho mohla nechávat venku, abych se s nim nemusala tahat do patra, ale to jsem fakt nechtěla riskovat, že to ten kočár odnese ;)

• Citovat
  • Upravit
33005
23.11.14 13:23

@kacikhanz Samozřejmě platí přírodní a fyzikální zákony. Takže pokud je na kočárku něco z korodujícího kovu, tak ano, při vystavení vlhku a zimě to zrezivý. To samé plasty - těm zase nedělají dobře prudké změny teplot, mazeriál pak ztrácí své vlastnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
23.11.14 14:12

Venku bych nenechávala, podle toho, co jsem se dočetla před pěti lety v návodu od výrobce, se o kočárek má starat skoro jako o dítě- nebo aspoň tak mi to přišlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
23.11.14 16:52

Ted jsem asi za blbce co, :oops: no me to je jasny ze mu to nedela dobre, ze zrezne. Ale s pritelem sme se pohadali, on tvrdi ze se mu nic nestane. Nechce ho davat dovnitr protoze tu z toho bude bordel a neni tu na nej misto. Ale nastetsi si to uz rozmyslel a ustoupil. Diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
23.11.14 17:28

@kacikhanz Uplne nahodou jsem nedavno natrefila na navleky na kolecka , funguji jako navleky na boty u doktora. Urcite to mas uz vymyslene, jen me to napadlo jako nouzovka, treba to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí