Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem, chtěla bych vás poprosit o radu či zkušenost. Mám 11m holčičku a sporťák z klasické trojkombinace už mě štve, je neskladný, těžký a ošklivý(momentálně jsem na něj naštvaná takže je prostě ve všem špatný)
proto bych chtěla nějaký jiný sporťák který lze snadno složit a má nafukovací kola a pokud možno hodně sklápěcí boudičku - je to super na zimu i léto. Byla jsem v obchodě a hodně se mi líbil baby jogger city elite. No ale stojí cca 11tis. Což je celkem dost. Navíc máme v plánu druhé mimi a pokud se zadaří narodí se než budou malé 2 roky a protože si nedovedu představit cestu do města s tím, že mimi v kočárku a 2letá na tom stupátku- chci i Sourozenecký kočárek. Proto mi nabídli b. j. City select co si o něm myslíte a není to zbytečně velká investice ( odhadem 19 tis)? Dá se totiž použít jak pro jedno tak pro obě děti naráz. Je to dost peněz tak sháním názory a zkušenosti. Děkuji moc všem za případné rady. ![]()
Mam city elite, je vyborny, dost velky, druhy neplanuji ale kdyz jsem videla city select, tak bych dnes volila tento, prijde mi skladnejsi a ma otocnou sedacku, jinak velka bouda i u elita je k nezaplaceni, zadny slunecnik jsem v lete nepotrebovala.
Za me super kup! Bez nej bych si to nedokazala predstavit. Ocenila jsem ruzne varanty preskladani kocarku, ted uz pouzivame vetsinou jako monokocar. Ty investice nelituju
a ten obr kos pod kocarem ![]()
Jestli se ti to zda moc, ohlidni se po bazarkach, nekdy maminy prodavaji i po par mesicich
my ho mame temer uz 2 roky ![]()
No mě se právě elite taky moc líbil a select je pro mě víceméně dokonalé východisko, ale ta cena mě dost děsí. Děkuji moc za reakci.
Měla jsem city select a používala cca 2 týdny. Čekala jsem totiž další dítě a přesně z toho důvodu jsem si ho pořídila, možnost měnit mezi 1 či 2 sedačky. Bohužel jsme o dítě přišli a tak jsme ho pak prodali a vrátili se k menšímu kočárku pro 1 dítě. Na kočárku je fakt skvělá ovladatelnost, troufam si říct, že dobrá skladnost, ale složený nestojí sám (málokdo to tedy potřebuje, ale pro nás to je extra bonus. Nevýhodou je, že sedačka je tzv. houpačka. Pro novorozeně je tak třeba sadu na korbičku, která je fakt maximálně tak na těch půl roku. Je docela malá. Jinak je kočárek úžasný. Skvělá ovladatelnost, obrovský a přístupný košík, možnost různých kombinací sedačky a hlavně, přední sedačka (ta nižší) není příliš dole u podlahy, ale stejně vysoko, jako nejnižší kočárky.
Take jsme chtěli kupovat jogger, ale nakonec jsme koupili joggster s přídavnou sedačkou. Obě děti tam jezdí doteď. Má to velkou nosnost a je to velmi pohodlné a polohovací. Hodně jsme to využili na horách.
Tady ilustrativní obrázek
No uvažuji o něm více než o kterémkoliv jiném. Je pravdou, že na těhotenským testu jsem před týdnem měla dvě čárky tak uvažuji o tom nejlepším a nejvýhodnějším- no ale mám také strach že mě potká to co trpaslinku. Ale takhle člověk asi nemůže uvažovat a bát se dopředu. Každopádně mě těší, že jste s joggry všechny spokojené. ![]()
@Lucias6307 hele, u mě to byla blbá náhoda. Je vyšší riziko downa, než úmrtí miminka. Nic takového se Ti nestane. A že vybíráš ještě neznamená, že hned kupuješ, ne? Jinak po mě zkušenosti si teď kamarádka také pořídila ten city select a je maximálně spokojená a myslím, že je ráda, že jsem ji rozmluvila jí vybranéj kočárek.
@Lucias6307 píše:
A nebudete jej do půl roku prodávat?
na jare ho prodam urcite, to uz bude starsi 3,5 ![]()
A odkud jsi, určitě bychom se nějak domluvili. A nemuselo by to být až na jaře.
my jsme z Olomouce a poblíž není problém dojet. To je mazec co, už máš kupujícího a to ještě ani neprodáváš:-)
@trpaslinka píše:
@Lucias6307 hele, u mě to byla blbá náhoda. Je vyšší riziko downa, než úmrtí miminka. Nic takového se Ti nestane. A že vybíráš ještě neznamená, že hned kupuješ, ne? Jinak po mě zkušenosti si teď kamarádka také pořídila ten city select a je maximálně spokojená a myslím, že je ráda, že jsem ji rozmluvila jí vybranéj kočárek.
Jojo to je pravda-doufám, že bude vše v pořádku. Asi do toho půjdu, moc se mi líbí a co pro děti jen to nej ne
a pro maminku taky
.