Poslaly byste kočárek poštou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
26.11.14 21:21

@radik já jsem si tak kočárek koupila od jedné paní, poslala mi ho na dobírku a všechno je bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
26.11.14 21:33

Tak já mám špatnou zkušenost s poštou i s PPL. Poštou mi posílali kočárek z eshopu a zlomili mi madlo. A PPL mi ho ztratila úplně dodatečně se zjistilo ze ho ukradl řidič a prodával na bazosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.11.14 21:38

Já větší věci posílám fofrcz.cz, maj dobrý ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.11.14 21:51

Asi před 14dnama mi mamka poslala poštou dvě posýlky napsala křehké a nechala pojstit na 4000kč. A jako balík do ruky. Před týdnem mi přišel kočárek pro dvojčata, na dobírku a taky ho nechala paní pojstit na 4000kč. Ona má známou na poště. A ta jí říkala že když to necháte pojstit, tak zacházejí s balíkem fakt opatrně. A dneska mi přišli autosedačky taky do ruky na dobírku a pojštěné. Tak za mě fakt pojstit a je to uplně měco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
26.11.14 22:15

Ted zrpvna kocarek prodavam. Kdyz si predstavim uz jen to baleni kocaru a vopruz na poste…dala jen ospbni odber ve velkem meste plus jednom mensim, s dovozen do 20km a res to nejel vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
26.11.14 22:16
@zuzan píše:
Tak já mám špatnou zkušenost s poštou i s PPL. Poštou mi posílali kočárek z eshopu a zlomili mi madlo. A PPL mi ho ztratila úplně dodatečně se zjistilo ze ho ukradl řidič a prodával na bazosi.

Ty mas fakt smolika 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.11.14 22:17

Já posílala přes dopravní společnost, osvědčil se nám FOFR. Posílali jsme sadu pneu i nějaký asi 50kg motor a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
26.11.14 22:28
@radik píše:
Ahoj holky,
prosím o radu, mám zájemce, který chce kočárek poslat poštou. V dnešní době se tedy bojím, ale i ona. Můžu se zeptat na zkušenosti? Za jakých podmínek jste poslaly, jakou službou apod.? Paní chce poslat na dobírku. Děkuji

Já jsem zrovna teď v sobotu kočárek poslala.
Takže za mě, poslala bych i další, kdybych měla. Nemám žádné problémy s posíláním, vždy všechno dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
26.11.14 22:35

Holky díky. Mě ten kalkulátor Fofru vychází asi na 600 Kč, to se mi zdá dost, ale uvidím. Sama nevím, jak to zabalím :-( Také mám osobní odběr, ale paní je zdaleka… já chci prodat, ona koupit. Snad to dobře dopadne.
Omotat to jeste folií je dobrý nápad. Kde berete tak velké krabice? Já už původní nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.11.14 22:37

Tak já bych problém s posláním neměla, spíš bych s tím měla problém jako zákazník, že si to nemůžu prohlédnout předem, ale to už je jiné tema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
26.11.14 22:37
@radik píše:
Holky díky. Mě ten kalkulátor Fofru vychází asi na 600 Kč, to se mi zdá dost, ale uvidím. Sama nevím, jak to zabalím :-( Také mám osobní odběr, ale paní je zdaleka… já chci prodat, ona koupit. Snad to dobře dopadne.
Omotat to jeste folií je dobrý nápad. Kde berete tak velké krabice? Já už původní nemám

Já jsem to motala jen fólií a taky to došlo. :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
26.11.14 22:39
@Zupa píše:
Tak já bych problém s posláním neměla, spíš bych s tím měla problém jako zákazník, že si to nemůžu prohlédnout předem, ale to už je jiné tema :mrgreen:

Tak když je to nafocené, tak by to mohlo být v pořádku. :think:

Omlouvám se zakladatelce za vpadnutí mimo diskuzi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4060
26.11.14 22:45

Já si objednávala kočárek poštou, ale přes vlak, dojel naprosto v pořádku, poštovné cca 400.- ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
26.11.14 22:48

Já nedávno kupovala golfky za 300 :) Byly omotaný fólií a dorazily z druhýho konce republiky úplně v pořádku. Platila jsem celou částku dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
26.11.14 22:50

@radik Zkusila bych se zeptat v nějakém obchodě, třeba v elektru by mohli mít větší krabice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí