Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezký večer přeju. Chtěla bych se zeptat.. Jsem ve 34tt. Asi tak kolem 20h jsem si dala pěkně teploučkou vanu, naložila jsem se tak na hoďku a pak koukla na film. Od 22h mám docela silné bolesti v podbřišku, které bych přirovnala k menstruaci a rozhodně nejdou zaspat. Zaráží mě interval. Pobolívá to pořád a vždy tak za 2min to zesílí a pak opět povolí. Takhle už 4h.. Mohly by to být kontrakce? co s tím? ![]()
Zavolej si do svojí porodnice. Popiš jim to, oni si to zhodnotí a přinejhorším ti řeknou, ať přijedeš.
Ale rozhodně bych to s někým konzultovala.
I ted v noci?? Jsem tady zas o hodku a pul dýl a nemůžu vydržet ležet…
asi s křížkem po funuse a zakladatelka je už v porodnici ![]()
ale za sebe bych nejdřív dala sprchu nebo vanu, jestli to nepovolí. pak teprve volala porodnici a domluvila se jak dál. a klidně v noci. oni tam jsou nonstop ![]()
nozu píše:
asi s křížkem po funuse a zakladatelka je už v porodnici
ale za sebe bych nejdřív dala sprchu nebo vanu, jestli to nepovolí. pak teprve volala porodnici a domluvila se jak dál. a klidně v noci. oni tam jsou nonstop
Taky by mě zajímalo, jak dopadla.
Tak jsem přežila do teď. Kolem 6 ráno jse padla vyčerpáním a usnula..Trošku ty bolesti povolily.Teda asi když jsem usnula. Je možný mít takovýhle poslíčky? ![]()
Počítám dobře, že ty bolesti máš už 12 hodin? A ten interval je pořád stejný? ![]()
Poslyš, aspoň si tam zavolej, nebo se raději opravdu seber a jeď rovnou, tohle bych už určitě řešila s doktorem.
Taky bych jela,nebo aspoň si zavolala.Máš je pravidelné?
Po kolika minutách je máš?
Já měla v noci to samý..
už jsem chtěla jet.. ale já usnula že
![]()
No, tak já jdu zase zapisovat časy, a třeba se dneska konečně rozrodím
![]()
Zakladatelko, píšeš že jsi ve 34tt bereš ještě magnézko, nebo už jsi ho vysadila? Protože jestli jsi ho vysadila, tak je dost možné, že se procvičuje děložní činnost… (Magnézko tu činnost otupuje…)
Právě že tak blbě cca po dvou minutách. Nikde jsem se nedočetla, že takový poslíčci vůbec existujou..
Už jsem tam volala. PA byla silně nepříjemná.Proč jsem nepřijela rovnou když rodim ve 34tt a že mám přiject, ale tam mě neodrodí. Pojedu na prahu. Tak mi to hezky nadiktovala, ale nevyslechla mě.. no nic jdu se balit, ani to jsem nestihla a pojedeme ![]()
Magnézko neberu a ani jsem ho nebrala. Ty máš to samé a v kolikátém jsi týdnu? Přeju hodně zdaru ![]()