Poslíčci moc často

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14376
20.6.19 10:47

Měla jsme od soboty to samé, tvrdlo mi břicho i v klidu a několikrát za hodinu. V pondělí jsem byla u lékaře, čípek se neotvírá, ale nasadil mi Utrogestan a mám užívat Magnesium a hlavně, klidový režim. Hrozí prý předčasný porod a sám doufá, že malou donosim do 37+4(17.7),kdy mám naplánovaného císaře. Šla bych být tebou k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7712
20.6.19 10:48

Neznam to, ale pokud by se mi neco nezdalo, sla bych hned k dr. Sama to nevyresis a kazda jsme jina :nevim: i kdyby ti tu plno lidi napsalo nejakou zkusenost, ty to muzes mit uplne jinak. Dr te a miminko alespon zkontroluje a budes klidna, popripade to bude nejak resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
20.6.19 10:48

A s tím čůráním jsem to měla taky, ještě jsem k tomu cítila takový nepříjemný tlak na spodek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
20.6.19 11:11

Taky jsem měla jeden týden velké poslicky, okolo 32 tt, ale zjistila jsem, že se akorát miminko otacelo a bylo to spojené s tím asi, trvalo to tak tři čtyři dny, teď jsem 34 a relativně klid… Jestli si nejsi jistá, návštěvou lékaře nic nezkazís a určitě ti nikdo hlavu neutrhne…
Mě doktorka říkala že poslicky ve 32 týdnu jsem relativně brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
20.6.19 11:12

Šmankote, doufám, že už jsi mazala k doktorovi a držím pěsti… ale panebože, já čekám, kdy tu bude diskuze „asi se mi topí dítě, mám ho z té vany vyndat nebo to u někoho dopadlo dobře?“ Internet dobrý sluha, ale fakt zlý pán…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
20.6.19 11:15

@Klarina88jak radí většina, zajít k lékaři, buď tě uklidní, že se nic neděje nebo dá léky a doporučí klidový režim - na porod je ještě moc brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
20.6.19 11:17

No nechtěla jsem být za hysterku, navíc můj doktor není zrovna příjemný pán, ale je zkušený. Každopádně mám přijít zítra ráno na kontrolu. Tak snad bude všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wei
77
20.6.19 11:18

U ségry to bylo způsobené tím, že měla nějaký zánět. Časté nucení na malou, kde vyčůrala dohromady tři kapky, bolesti podbřišku s tvrdnutím břicha, ale měla teda k tomu ještě zvýšenou teplotu. Raději běž určitě za dr, ať víš, že jsi Ty i mimi v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.6.19 12:00

Nech se zkontrolovat. Znama takhkle porodila, ve 32tt na dovolene. Nastesti vsechno dobre dopadlo, ale dorazila do nemocnice otevrena na 8cm, protoze neverila tomu, ze by mohla rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.19 14:45

Takhle mi začal porod. Sice až po termínu ale řekla bych že to bylo přesně tohle. Na kontrole už otevřená na 2 a na monitoru pravidelne kontrakce. Pro mě to bylo jako běžné tvrdnuti břicha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
20.6.19 15:17

Pokud se ti něco nezdá tak k dr.. já měla skoro nonstop tvrdnutí břicha od 3 měsíce..poslíčky od 30tt… :nevim:
zkus víc klidového režimu víc ležet na levé straně a zobat magnesko do 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky