Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já do 20tt neměla skoro nic, pak to začlo pomalu a ke konci těhotenství už sem měla mega pupek ![]()
Taky jsem dlouho vypadala spíš, jak když jsem prostě přibrala. Poznala jsem to jen na věcech samozřejmě, že jsem musela koupit větší spodky a nesnesla jsem jakýkoliv rantl přes podbřišek. Pak okolo 25. týdne se to zlomilo a rostlo mi skokově. Pár týdnů nic, pak šílené pnutí, pak zase pár týdnů nic a tak pořád dokola. Nikdy jsem ale neměla ten tradiční buben, co trčí dopředu. Mně se rozšiřovalo spíš do stran.
Až někdy kolem 21tt, na konci jsem zvládla se oholit i obout, tak velký asi nebylo
Lidi si začali všímat a ptat se zdali čekám miminko, ale já si pořád myslím že to na mě není moc vidět
protože bříško nemám ani tvrdé, spíš spekate mi to přijde, jen se dole zakulatilo ![]()
Já jsem neměla nic! Opravdu nic!
Nikdo mi nechtěl věřit že jsem těhotná a že jsem beztak jenom přibrala. Koupila jsem si akorát těhotenské kalhoty ale klidně bych mohla nosit jedny volnější rifle, které jsem měla doma. Doktor mi hned od začátku říkal že mám dělohu spíš dozadu a vzhledem k tomu že jsem dělala celý život sport a mám posílené břišní svaly tak ty svaly to břicho ani moc dopředu nepustí - a taky že jo.
A trochu mě to mrzelo protože jsem chtěla mít velké břicho aby to šlo vidět ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jaké a kdy vám začlo růst bříško? Mám cca 18tt a nějak na sobě nepozorují tehu bříško, ale ostatní to už poznali. Mě ale přijde že je docela malé, zbytek je spíš nafoukly tuk, tvrdé je jen dolejako neříkám že by se mi nelíbilo mít menší pupek bez výdávám některé maminy na ulici
Břicho jsem nemela do 6m žádné…
@Anonymní píše:
Lidi si začali všímat a ptat se zdali čekám miminko, ale já si pořád myslím že to na mě není moc vidětprotože bříško nemám ani tvrdé, spíš spekate mi to přijde, jen se dole zakulatilo
Ono tvrdé být nemá, to by bylo špatně. Je normálně měkké po celou dobu.
@Čičorečka aha. Jsem myslela že tvrdsi že měkké jsou špeky
. Protože to tak na ostatních vypadá. Čekám první Mimi a nikomu jsem na bříško ještě nesahala ![]()
Tak asi se to přehoupne a po 20tt poroste jak ďas jak to čtu
to
V tom případě jestli nemá být tvrdé tak mám docela velké břicho
![]()
Jééé, co bych za to dala já, jsem v 18tt a břicho mám jak před porodem, dobře přeháním, ale stopro větší než při prvním těhotenství, tohle už nevypadá jako přejezení, ale jako kdybych fakt polkla obří meloun
minulé těhotenství mi rostlo i tak nějak do stran a tentokrát mi roste hodně dopředu, pořád mám „pas“ a pak najednou pupek, takže je to hodně vidět.
Ahoj, jaké a kdy vám začlo růst bříško? Mám cca 18tt a nějak na sobě nepozorují tehu bříško, ale ostatní to už poznali. Mě ale přijde že je docela malé, zbytek je spíš nafoukly tuk, tvrdé je jen dole
jako neříkám že by se mi nelíbilo mít menší pupek bez výdávám některé maminy na ulici