Jaké jste měli bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15154
20.6.19 10:48
@Anonymní píše:
18tt a mě přišlo malé když koukám na foto i jiných :lol:

Malé? Vždyť je to normální těhotenské břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.6.19 10:58
@Anonymní píše:

Není malé. Já v prvním těhotenství takové neměla ani v 7. měsíci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.19 11:15

@Kriss Tina to je právě ono. Já cítím špeky jen dole se takhle zakulatilo, ale spíš to moc reším, první dítě no :lol:

• Citovat
  • Upravit
1305
20.6.19 11:26

Na fotkách bříško ve 20 týdnu a ve 30 týdnu. Na první pohled těhotenské začalo být asi tak ve 25 týdnu. To už mi lidi začali gratulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
20.6.19 11:40

Já teda měkké břicho rozhodně nemám. @Čičorečka to asi myslí tak, že vadí, kdyby ti tvrdlo. Já mám břicho velice pevné, podlé tvé definice ´tvrdé´, protože měkké (špekaté) opravdu není. Když se snažím nahmatat si tukovou vrstvu, tak nevezmu mezi prsty ani Ň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.6.19 07:09
@Anonymní píše:

Takovy jsem nemela ani ve 28tt :lol: takze male ho nemas, neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
21.6.19 09:29

Vzfyck jsem byla oplacanejsi a bricho se mi zacalo tak nejak kulatit tusim ve 20tt.. nejak velky brisko jsem nemela, ani o me nevedeli, ze jsem tehotna..pod bundou nebylo fakt nic videt.. pribrala jsem jen 4,5kg… brisko jsem mela fakt malinky.. :P pevni fotka ten 20tt myslim a druha je ve 37tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
21.6.19 13:20

Hele já jsem teď 21tt. Ještě teď mám ráno ploché bříško. Pak jak začnu jíst a pít Tak se začnu trochu nafukovat ale v pohodě bych ho ještě i schovala. Takhle kulatit se začalo okolo 19tt to jsem musela i na pohotovost jaké jsem měla křeče v břiše až do zad. Bála jsem se že to je zánět a bylo to jen natahovani vazů jak právě vyskočilo takhle rychle. No a od té doby zase nic. Nahore zatím 1kg. Ale ja jsem ráda že se v těch vedrech nemusím tahat s velkým milanem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
21.6.19 13:22

20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.6.19 13:26

Já měla velké brzy, ale to byl spíš špek a nafouknutí :lol: Ke konci jsem měla břicho katastrofické, nikdo mi nechtěl věřit, že tam je jen jedno mimino. I v nemocnici na velkém UTZ mi doktor říkal, že by tipoval dvojčata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
21.6.19 13:31

Fotka s menším břichem asi 27tt a s větším tak týden před porodem. Jen doplním že mám 158cm, tak si mě představte, jak jsem vypadala :lol: Jen břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
21.6.19 13:52
@Anonymní píše:
Ahoj, jaké a kdy vám začlo růst bříško? Mám cca 18tt a nějak na sobě nepozorují tehu bříško, ale ostatní to už poznali. Mě ale přijde že je docela malé, zbytek je spíš nafoukly tuk, tvrdé je jen dole :D jako neříkám že by se mi nelíbilo mít menší pupek bez výdávám některé maminy na ulici :lol:

já třeba už v 7tt nedopla kalhoty takže jsme začala nosit legíny ale já byla teda hodně hubená..a nebylo to nafouknutí někdo píše že potom splaskne a začne růst břicho ale mě nic nesplasklo a rostlo víc a víc..jinak rodina to poznala už kolem toho 7tt jinak nikdo jiný ne protože byla zima takže zimní bunda…
Jinak já jsme měla fakt velké břicho v 6 měsíci jsme mě ptali kdy už budu rodit.. přibrala jsem 10kg (na začátku jsem zhubla 2kg takže 12kg) a vše jen v břichu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.6.19 19:24

@Asijetotu Takhle jsem vypadala v 6m :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6238
21.6.19 22:17

Buď v klidu, máš úplně normální těhotenské bříško :) já měla takovéhle ve 21+2, u prvního jsem to měla shruba stejně, jen ke konci to břicho bylo obří jako bych čekala dvojčata :D :D ono to poroste neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.6.19 22:27

Bricho mam male i v 34tt, nijak mi to nevadi…jen mi nikdo neveri, ze za chvili uz budu rodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí