Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
18tt a mě přišlo malé když koukám na foto i jiných
Malé? Vždyť je to normální těhotenské břicho.
@Anonymní píše:
Není malé. Já v prvním těhotenství takové neměla ani v 7. měsíci ![]()
@Kriss Tina to je právě ono. Já cítím špeky jen dole se takhle zakulatilo, ale spíš to moc reším, první dítě no ![]()
Na fotkách bříško ve 20 týdnu a ve 30 týdnu. Na první pohled těhotenské začalo být asi tak ve 25 týdnu. To už mi lidi začali gratulovat.
Já teda měkké břicho rozhodně nemám. @Čičorečka to asi myslí tak, že vadí, kdyby ti tvrdlo. Já mám břicho velice pevné, podlé tvé definice ´tvrdé´, protože měkké (špekaté) opravdu není. Když se snažím nahmatat si tukovou vrstvu, tak nevezmu mezi prsty ani Ň ![]()
@Anonymní píše:
Takovy jsem nemela ani ve 28tt
takze male ho nemas, neboj ![]()
Vzfyck jsem byla oplacanejsi a bricho se mi zacalo tak nejak kulatit tusim ve 20tt.. nejak velky brisko jsem nemela, ani o me nevedeli, ze jsem tehotna..pod bundou nebylo fakt nic videt.. pribrala jsem jen 4,5kg… brisko jsem mela fakt malinky..
pevni fotka ten 20tt myslim a druha je ve 37tt.
Hele já jsem teď 21tt. Ještě teď mám ráno ploché bříško. Pak jak začnu jíst a pít Tak se začnu trochu nafukovat ale v pohodě bych ho ještě i schovala. Takhle kulatit se začalo okolo 19tt to jsem musela i na pohotovost jaké jsem měla křeče v břiše až do zad. Bála jsem se že to je zánět a bylo to jen natahovani vazů jak právě vyskočilo takhle rychle. No a od té doby zase nic. Nahore zatím 1kg. Ale ja jsem ráda že se v těch vedrech nemusím tahat s velkým milanem ![]()
Já měla velké brzy, ale to byl spíš špek a nafouknutí
Ke konci jsem měla břicho katastrofické, nikdo mi nechtěl věřit, že tam je jen jedno mimino. I v nemocnici na velkém UTZ mi doktor říkal, že by tipoval dvojčata ![]()
Fotka s menším břichem asi 27tt a s větším tak týden před porodem. Jen doplním že mám 158cm, tak si mě představte, jak jsem vypadala
Jen břicho ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jaké a kdy vám začlo růst bříško? Mám cca 18tt a nějak na sobě nepozorují tehu bříško, ale ostatní to už poznali. Mě ale přijde že je docela malé, zbytek je spíš nafoukly tuk, tvrdé je jen dolejako neříkám že by se mi nelíbilo mít menší pupek bez výdávám některé maminy na ulici
já třeba už v 7tt nedopla kalhoty takže jsme začala nosit legíny ale já byla teda hodně hubená..a nebylo to nafouknutí někdo píše že potom splaskne a začne růst břicho ale mě nic nesplasklo a rostlo víc a víc..jinak rodina to poznala už kolem toho 7tt jinak nikdo jiný ne protože byla zima takže zimní bunda…
Jinak já jsme měla fakt velké břicho v 6 měsíci jsme mě ptali kdy už budu rodit.. přibrala jsem 10kg (na začátku jsem zhubla 2kg takže 12kg) a vše jen v břichu
Buď v klidu, máš úplně normální těhotenské bříško
já měla takovéhle ve 21+2, u prvního jsem to měla shruba stejně, jen ke konci to břicho bylo obří jako bych čekala dvojčata
ono to poroste neboj ![]()
Bricho mam male i v 34tt, nijak mi to nevadi…jen mi nikdo neveri, ze za chvili uz budu rodit ![]()