Norethisteron a otěhotnění

Anonymní
19.6.19 14:36

norethisteron a otěhotnění

Čauky dámy. Mám dotaz. Mám zavedený nehormonální tělísko. Ale jelikož jsme měli jet na prodloužený víkend pryč s manželem potřebovala jsem oddálit MS. Menstruaci mam nepravidelnou. Ale chtěla jsem se zeptat hned jak jsem vysadila norethisteron hned přišlo krvácení a poslední den když už jsem jen mírně špínila. Jsme na to s manželem hupsly ????bohužel teď je mi zle od žaludku. A mám takový divný pocit myslíte že je nějaká možnost že bych mohla otěhotnět při brání norethisteron nebo hned po MS??? Mimčo už máme a o dalším jsme se zatím nebavili ????????‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tazvesnice
19.6.19 15:03

Myslim, ze sis jen rozhodila hromony..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.19 05:00

Děkuji za odpověď. Uvidíme už 4 den mám žaludek na vodě. Je mi i na zvracení motá se mi hlava.tak uvidíme. Každopádně děkuju :oops:

• Citovat
  • Upravit
3264
20.6.19 06:33

Po norethisteronu mi bylo silene zle. Teda, ja si s nim neoddakovala ms, mela jsmw jej nasazen z duvodu hornonalni poruchy po prodelane revizi :( a bylo to hrozne! Nikdy vice! Tak zle a blbe mi dlooouho nebylo. Jeste dalsi cyklus jsem se z toho dostavala.
Takze myslim, ze po nasledne MS tehotna nebudes.jen mas rozhozene hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3264
20.6.19 06:35
@Anonymní píše:
Děkuji za odpověď. Uvidíme už 4 den mám žaludek na vodě. Je mi i na zvracení motá se mi hlava.tak uvidíme. Každopádně děkuju :oops:

A jinak pozor na nej. My pri norethisteronu meli prikazane se chranit. Protoze poskozuje plod jiz od oplodneni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.19 19:34

@janka23 tak ono ja mám nehormonální tělísko tak me nenapadlo se ještě chránit jenže je mi zle a do menstruace mam ještě 14 dni :roll:

• Citovat
  • Upravit
3264
20.6.19 20:49
@Anonymní píše:
@janka23 tak ono ja mám nehormonální tělísko tak me nenapadlo se ještě chránit jenže je mi zle a do menstruace mam ještě 14 dni :roll:

Tak s teliskem se ti sance minimalizuji. Spis ti to zpusobuji ty prasky. Fakt i bylo zle. brala jsem je 12dni a pak cely mesic mi bylo spatne. nadavovalo me, bolela hlava, byla jsem ospala a mela silene akne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.19 21:45

@janka23 v tom případě už nikdy více děkuju moc:)))

• Citovat
  • Upravit
3264
20.6.19 21:55
@Anonymní píše:
@janka23 v tom případě už nikdy více děkuju moc:)))

Take se mu vyhybam! Je to sileny “dryak” a presne! Nikdy vice! Zkus priste ne oddaleni MS brat jine prasky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.11.19 17:43

S manželem se snažíme o miminko už víc jak rok, doktorka mi předepsala Norethisteron na 15 dní a Proveru.. Jediný, co mi řekla bylo, že pokud nedostanu MS, mám si udělat test a přijít na kontrolu… Po druhém prášku Norethisteronu jsem byla celý den v závratích a s bolestí hlavy až jsem nakonec byla po konzultaci s lékařem nucena snížit dávku.. A teď, co tu čtu, tak docela přemýšlím, co dělat.. :( :,(
No ještě 5 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky