Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuji za odpověď. Uvidíme už 4 den mám žaludek na vodě. Je mi i na zvracení motá se mi hlava.tak uvidíme. Každopádně děkuju ![]()
Po norethisteronu mi bylo silene zle. Teda, ja si s nim neoddakovala ms, mela jsmw jej nasazen z duvodu hornonalni poruchy po prodelane revizi
a bylo to hrozne! Nikdy vice! Tak zle a blbe mi dlooouho nebylo. Jeste dalsi cyklus jsem se z toho dostavala.
Takze myslim, ze po nasledne MS tehotna nebudes.jen mas rozhozene hormony
@Anonymní píše:
Děkuji za odpověď. Uvidíme už 4 den mám žaludek na vodě. Je mi i na zvracení motá se mi hlava.tak uvidíme. Každopádně děkuju
A jinak pozor na nej. My pri norethisteronu meli prikazane se chranit. Protoze poskozuje plod jiz od oplodneni
@janka23 tak ono ja mám nehormonální tělísko tak me nenapadlo se ještě chránit jenže je mi zle a do menstruace mam ještě 14 dni ![]()
@Anonymní píše:
@janka23 tak ono ja mám nehormonální tělísko tak me nenapadlo se ještě chránit jenže je mi zle a do menstruace mam ještě 14 dni
Tak s teliskem se ti sance minimalizuji. Spis ti to zpusobuji ty prasky. Fakt i bylo zle. brala jsem je 12dni a pak cely mesic mi bylo spatne. nadavovalo me, bolela hlava, byla jsem ospala a mela silene akne
@Anonymní píše:
@janka23 v tom případě už nikdy více děkuju moc:)))
Take se mu vyhybam! Je to sileny “dryak” a presne! Nikdy vice! Zkus priste ne oddaleni MS brat jine prasky!
S manželem se snažíme o miminko už víc jak rok, doktorka mi předepsala Norethisteron na 15 dní a Proveru.. Jediný, co mi řekla bylo, že pokud nedostanu MS, mám si udělat test a přijít na kontrolu… Po druhém prášku Norethisteronu jsem byla celý den v závratích a s bolestí hlavy až jsem nakonec byla po konzultaci s lékařem nucena snížit dávku.. A teď, co tu čtu, tak docela přemýšlím, co dělat..
![]()
No ještě 5 dní…
Čauky dámy. Mám dotaz. Mám zavedený nehormonální tělísko. Ale jelikož jsme měli jet na prodloužený víkend pryč s manželem potřebovala jsem oddálit MS. Menstruaci mam nepravidelnou. Ale chtěla jsem se zeptat hned jak jsem vysadila norethisteron hned přišlo krvácení a poslední den když už jsem jen mírně špínila. Jsme na to s manželem hupsly ????bohužel teď je mi zle od žaludku. A mám takový divný pocit myslíte že je nějaká možnost že bych mohla otěhotnět při brání norethisteron nebo hned po MS??? Mimčo už máme a o dalším jsme se zatím nebavili ????????♀️