Těhotenství a různé akce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5117
19.6.19 17:01

Proc bys nemohla? Jak posedet venku tak nealko pivo (mozna to je i lepsi nez ta cola s kofeinem) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tazvesnice
19.6.19 17:01

Byla jsem na tridennim festivalu v podobnem tydnu jako Ty a byl to tedy narez, ptze to byl metal :mrgreen: dite je v poradku ;) a ja mela povoleno i male pivko denne na paleni zahy :)

• Citovat
  • Upravit
65296
19.6.19 17:02

Jasan…proč bys nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
19.6.19 17:06

Já byla ve 33.tt na dětském festivalu, malá v břiše bláznila tak, že se mi udělalo špatně a od té doby ležím, beru hormony na udržení a mám klidovej režim. Jestli je to ten důvod :nevim: Každopádně jí vadila ta hlasitá hudba a dala to dost najevo. Když budeš sedět stranou, ok, nesmíš stát přímo u repráku. My jsme museli být před pódiem, aby z toho malý něco měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
19.6.19 17:14

Můžeš, když se nebudeš cpát někam do davu před pódium. Mimčo to má v břiše dost tlumené. Rozhodně lepší jít teď v 18tt než pak s mimčem v kočáru (i takové experty sem potkala na rockovým koncertu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
19.6.19 17:42

@Kriss Tina jo manzel ted na metalovym festaku videl par, co tam mel tak osmimesicni dite 8o pry melo na usich sluchatka, ale uplne si nemyslim, ze by to pro takove dite bylo vhodne misto :nevim:

• Citovat
  • Upravit
37125
19.6.19 17:46

@Tazvesnice já viděla i malinké děti v hlubokém kočárku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
19.6.19 17:50

@Kriss Tina tak to je mazec 8o

• Citovat
  • Upravit
9935
19.6.19 17:54

Proc ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
19.6.19 18:54

Ja v 35tt parila v O2 arene pod podiem na Leose Marese :mrgreen: a nebyla jsem jedina s bruchem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
19.6.19 18:59

Já ještě minulý týden ve 36.tt zpívala zábavu s rockovou kapelou. Dítě ti dá najevo, jestli se mu to líbí nebo ne. Nelez do davu a pred reprák a bude to ok :-)
K druhé části dotazu: to jsou jediné dvě možnosti k pití? Co tak vodu nebo džus nebi nějakou tocenou limcu zredenou vodou(na mě tk bývá jinak moc sladké :-))?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.19 19:24

Ja bych sla, v tehu jsem teda na koncerte nebyla, jen na freestyle motocrossu v O2 arene, ale myslim, ze pokud to nebude nejakej mega narez a nebudes stat u repraku, tak to bude uplne v pohode 😊 a kdyby se to mimcu nelibilo, da Ti to urcite vedet.
A nealko pivo jsem pila normalne, na akcich jako narozeniny, carodejnice, grilovacky, nekdy jsem si dala i maly normalni, a pak az nealko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.6.19 07:20

@ProfZav jsem myslela jako něco na schlazení když už nemůžu pivko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
20.6.19 07:24

@dracula-s Právě teda ani jedno z těch tvých dvou možnosti by mě nezchladilo, je to moc sladké. Ale proti gustu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
20.6.19 07:55

@ProfZav nemyslím ochucené nealko :) to mi nejede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie