Poslíčci nonstop?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
21.9.20 17:49

Poslíčci nonstop?

Zdravim maminy, tehulky.. Chtela bych se zeptat, zda nektera z vas mela pred porodem poslicky treba tyden v kuse, bez pauzy od bolesti? Vysvetlim takhle.. Nyni jsem 38+5. Poslicky mam uz dlouhou dobu, ale vzdy to bylo treba 2×,3× denne. Od pondeli minuleho tydne to dost zesililo, vlastne cely den, ale po teple sprse to vzdy odeznelo a prislo to treba zas za hodinu, silne bolesti v podbrisku jako pri ms, krizove bolesti a take ledviny.. Ale od stredy uz nepomahala ani sprcha. Navic sem mimi v brisku citila uz mene, jen 2× denne ze se zavrtela a to pred tim min 10× denne a poradne. Bolesti byli silne tak sem pro jistotu jela na kontrolu do nemocnice, natocili mimi, pry vse v poradku, cipek ze je jeste v celku, a vysoko, ze se nerodi. Dr. Mi rekl ze to jsou poslicci a poslal me domu. Vpatek sem sla na kontrolu ke sve gyndarce, rekla ze cipek je kratoucky uz a uplne mekky. Napsala mi CS 5,a ze od patku me do pece preberou v porodnici, ze kni uz nemusim. No ty bolesti samorzejme trvali, silny a bez prestavky, tak sem se ptala i ji, ani me nenechala vse dorict a rekla ze to jsou poslicci, a ze bych se mela pripravit ze me u porodu cekaji 5× silnejsi bolesti. A divala se na me tak, jakobych prehanela, ale ty bolesti jsou opravdu silne a uz nesnesitelne. Navic mi zjistila krev v moci, tak chtela jeste moc a ze vysledky budou az v patek. Bolesti trvaji do ted, bez prestavky, sprcha nezabira. V podbrisku jakoby se mi tam vse trhalo, do toho krece, bodavy vystreli do pochvy, ledviny tupa ale silna bolest a kriz mam v krecich. Tak bych chtela prosim vedet, jestli mel nekdo takove, silne bolesti pred porodem, ale v kuse, zadna pauza. A opravdu silne bolesti.. I neustale tvrdne brisko. Budu moc rada kdyz se nekdo ozve, me se to nezda normalni. Kdyby byli treba pauzy od bolesti, ale neulevi se vubec. A nemuzu ani spat, usnu jen na pul hodky a pak chodim po byte v hroznych bolestech, to nekolikrat, naspim par hodin za den. I kdyz chodim tak citim tlak v podbrisku krece a vse.. Predem moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
21.9.20 17:58

A co se vydat do porodnice? :roll: Jinak bolesti můžeš mít skrz ten zánět, protože krev v moči znamená buď zánět mocaku, nebo ledvin.

• Citovat
  • Upravit
26
21.9.20 18:36
@mackA159 píše:
A co se vydat do porodnice? :roll: Jinak bolesti můžeš mít skrz ten zánět, protože krev v moči znamená buď zánět mocaku, nebo ledvin.

No porad premyslim jestli jit nebo ne, kdyz mi i tam rekli ze to jsou poslicci :? Ale nejspis vyrazim😔Tez mam pocit ze to bude zanet, a ty bolesti mozna skrz to, ale to budu vedet az v patek od me gyndarky😔Dekuji za odpoved😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
21.9.20 18:51

Pokud dr. odeslala moč na kultivaci dnes, UŽ ZÍTRA BUDOU V LABORCE VĚDĚT, jestli tam něco roste za bakterii nebo ne. Doktorka by ti mela na pripadny zanet uz zitra dat ATB naslepo a po vysledku kultivace (citlivosti bakterie na ATB) upravit medikaci. To je lege artis postup. Ja osobne bych jela do nemocnice a nechala se kompletne vysetrit i na zanet mocaku a ledvin. Jestli se budíš po pul h bolestí, docela bych plašila a nenechala se odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.9.20 19:04
@sediza píše:
Pokud dr. odeslala moč na kultivaci dnes, UŽ ZÍTRA BUDOU V LABORCE VĚDĚT, jestli tam něco roste za bakterii nebo ne. Doktorka by ti mela na pripadny zanet uz zitra dat ATB naslepo a po vysledku kultivace (citlivosti bakterie na ATB) upravit medikaci. To je lege artis postup. Ja osobne bych jela do nemocnice a nechala se kompletne vysetrit i na zanet mocaku a ledvin. Jestli se budíš po pul h bolestí, docela bych plašila a nenechala se odmítnout.

Moč posilala v patek, dnes jsem tam volala a rekla mi ze vysledky budou az v patek. Urcite pojedu. Je to opravdu nesnesitelna bolest, a jen to oddaluji stim,, co kdyz to prejde :,( Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
21.9.20 19:14

Jed raději do porodnice. Lepší zbytečně. Já u druhého porodu měla poslíčky 2noci a den v kuse. Pořád bolesti, vůbec jsem nespala. Nakonec mi udělali CS, ale taky proto, že první šel taky CS. Jinak by mě nechali trpět podle mě dál :nevim: :roll: to jsem tě asi moc nepotěšila. Jed raději do porodnice a uvidíš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
21.9.20 19:14

@GabSam v tom pripade bych si zavolala do te laborky, jestli tam neco roste. Kazdopadne nas Aeskulab to vi do tří dnů i co vyrostlo a za 24h se ví, jestli je moč OK nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
21.9.20 19:44

Dekuji moc vsem, jedu tam 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
21.9.20 20:27

@GabSam dej vědět. Kdybys měla nějaký zánět, není možný abys ho týden nelecila..

• Citovat
  • Upravit
26
21.9.20 23:36
@mackA159 píše:
@GabSam dej vědět. Kdybys měla nějaký zánět, není možný abys ho týden nelecila..

Tak dr. natocila monitor, udelala ultrazvuk miminka, ledvin, vzala mi moc i krev. Mimi je v poradku, u me neco na ledvinach drobnyho ale ze se uvidi zitra rano podle moci a krve. Ale pry se mi delozni hrdlo uz otevira, a hlavicka naleha, tak to vypada na zacatek porodu.. Rano tam mam jit, a nejspis me tam uz nechaji :roll: Jinak je to muj druhy porod, prvni pred 9ti a pul lety, ale u syna sem jela po pul noci s lehkyma kontrakcemi a v 5,30 byl na svete. U nej sem tohle nezazila :roll: Dekuji moc vsem za rady a odpovedi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí