Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, mám odtaz-snad nebude vadit, že anonymně..
poslala jsem paní penízky na učet, šlo o vyšší částku..včera měla paní balík odeslat, ráno jsem žádala o číslo balíčku asi po 5ti hodínách došla odpověd, že si paní zlomila nohu…ale že balík pošle manžel…ted mi poslala č. balíčku-dotaz je mohu si zjistit někde,zda.li je doopravdy balík poslán na mé jméno atak???něvím proč, ale mám takový divný pocit![]()
Pokud máš číslo zásilky, tak se můžeš podívat tady: http://www.ceskaposta.cz/…-zasilky.php
@Anonymní píše:
poslala jsem paní penízky na učet, šlo o vyšší částku..včera měla paní balík odeslat, ráno jsem žádala o číslo balíčku asi po 5ti hodínách došla odpověd, že si paní zlomila nohu…ale že balík pošle manžel…ted mi poslala č. balíčku-dotaz je mohu si zjistit někde,zda.li je doopravdy balík poslán na mé jméno atak???něvím proč, ale mám takový divný pocit![]()
Jo jde to na netu, ve sledování zásilek České pošty. Tam zadáš číslo a ono ti to ukáže jakou cestou balík už jde. ![]()
@gabi.design @alisekR číslo mám, našla jsem si to, balíček byl podán na poště v Poličce, paní mi na začátku psala že je z NOvého města na Moravě-nemám tušení jak je to daleko od sebe…spíše mi jde oto, jestli je balík na mé jméno.. ![]()
@Anonymní píše:
@gabi.design @alisekR číslo mám, našla jsem si to, balíček byl podán na poště v Poličce, paní mi na začátku psala že je z NOvého města na Moravě-nemám tušení jak je to daleko od sebe…spíše mi jde oto, jestli je balík na mé jméno..
To je od sebe zhruba 30km. Tak snad dorazí v pořádku. ![]()
@Anonymní píše:
@gabi.design @alisekR číslo mám, našla jsem si to, balíček byl podán na poště v Poličce, paní mi na začátku psala že je z NOvého města na Moravě-nemám tušení jak je to daleko od sebe…spíše mi jde oto, jestli je balík na mé jméno..
Některý pošty jsou svozový, takže se to přesouvá. jestli je to na tvé jméno, tak to by ti řekli u vás na poště, ale asi by chtěli vidět tvůj doklad ttožnosti.

poslala jsem paní penízky na učet, šlo o vyšší částku..včera měla paní balík odeslat, ráno jsem žádala o číslo balíčku asi po 5ti hodínách došla odpověd, že si paní zlomila nohu…ale že balík pošle manžel…ted mi poslala č. balíčku-dotaz je mohu si zjistit někde,zda.li je doopravdy balík poslán na mé jméno atak???něvím proč, ale mám takový divný pocit