Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.Chtěla jsem vás poprosit,jestli někdo náhodou nevíte,jak dlouho trvá,než dorazí doporučený balík k adresátovi?Díky moc. ![]()
Ahoj Bibinko, mně posílal zrovna v pondělí pán balíček z Aukra a měla jsem ho doma ve středu. Taky si myslím, že ty 3 dny. MMCH ten pán byl až z Aše, takže přes 3/4 republiky. To paní ze sekáčku snad nespolkneš, že balíček přijde za měsíc… By musel obletět svět
![]()
Ptala ses jí, jestli ho neposílala letecky na cestu kolem světa za 80 dní ![]()
Díky.Já si to myslela také.Ale je jasné,že to potřebuju mít potvrzeno.Moc díky. ![]()
Lucydo.Ty máš totálně stejné myšlenky.Taky mě to s to tou poštou napadlo. ![]()
Bibi1 píše:
Lucydo.Ty máš totálně stejné myšlenky.Taky mě to s to tou poštou napadlo.
ahoj, zpravidla dalsi den, a na strankach ceske posty je moznost dle cisla baliku, podivat se kde se nachazi, jdu najit odkaz http://www.cpost.cz/…-zasilky.php
Mno, vzhledem k tomu, že reklamaci pak na poště můžeš podat po 30ti dnech od podání, řekla bych, že i ta lhůta pro dodání je tímto daná 30dní.
Ale hledám a nemůžu to nikde najít, hajzlíci poštovní kdoví kde ty lhůty mají napsané ![]()
Jinak většinou je to fakt do těch tří dnů.
Ještě může odesílatel dát adresátovi číslo balíku (asi na podacím lístku?) a na stránkách české pošty je „sledování zásilek“, kde si po zadání toho čísla můžete zkontrolovat, kde zásilka aktuálně je.
Je díky.Všem.A Monjo,kdyby ses zeptala,tak by to bylo super. ![]()
Tak tatka odpovida: Doporuceny a cenny balik jde 2spise 3pracovni dny. Pokud se Vam zda, ze balik cestuje hodne dlouho, na webu ceske posty je sluzba vyhledavani zasilek kde Vam po zadani podaciho cisla zasilky ukaze kde se zrovna nachazi.
Pripadnou reklamaci muzete podat urcite jiz po tydnu.
Doufam ze je to uspokojiva odpoved:)
Ahoj, mám odtaz-snad nebude vadit, že anonymně..
poslala jsem paní penízky na učet, šlo o vyšší částku..včera měla paní balík odeslat, ráno jsem žádala o číslo balíčku asi po 5ti hodínách došla odpověd, že si paní zlomila nohu…ale že balík pošle manžel…ted mi poslala č. balíčku-dotaz je mohu si zjistit někde,zda.li je doopravdy balík poslán na mé jméno atak???něvím proč, ale mám takový divný pocit
![]()