Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám stejnou zkušenost s poštou v Čelákovicích. Omlouvám se za anonym, ale jsem místní a nechci zveřejňovat svoje bydliště
opravdu tato pošta funguje příšerně. Když jsem ještě chodila do práce, tak mi často chodilo spoustu věcí přes čekou poštu a působilo mi to velké problémy
. Dokonce jsem jednou měla kvůli tomu srazené prémie v práci. Něco jsme měli udělat a pošta to doručila pozdě, což jsem nevěděla, tak jsem neudělala.
Děs běs
![]()
Přijde mi, že v Čelákovicích dělali konkurz na největší blbce a ti co vyhráli posadili na poštu
![]()
Hele, mě mělo auto přivést zboží ze Studénky. Jednalo se o pleny a ještě nějaké potřeby pro mimča. Auto s rozvážkou se nám okolo baráku mihlo, ale nikdo nezvonil. Tak jsem si řekla, že to přivezou další den, že jim to asi ještě nedošlo. No a večer jsem měla ve schránce lístek o uložení zásilky. Ráno jsem jim tam volala, zda mi balík přivezou, že to mám v ceně, tak mi bylo řečeno, že to vozí jen jednou
jinak se za to platí. Takže já se táhla sama, těhotná, z pošty s 10 kilovým balíkem
![]()
Veverko, to není pravda, to tě chybně informovali. Balík ti dovezou i podruhý. Záleží na tom, jaká je to zásilka, cenný balík ti dovezou znovu zdarma, ale neurčí ti kdy a jakýkoliv včetně cenného jde doručit znovu v určitou hodinu a to si platíš. Teď nevím přesně, ale asi 80kč. Mělo by to být napsané na zadní straně oznámení, bez ceny a nebo na webovkách ČP. Já nedělám na balíkovce, takže až úplně detajlně to nevím, ale jen okrajově. Ale prostě to jde.
Nehledě na to, že v tomhle případě bych podala písemně stížnost, že jsem to auto v tolik a tolik hodin viděla projet, tj. byla doma. A i kdybych tu stížnost přinesla na poštu osobně, tak bych si rozhodně odmítla převzít balík tam, oni ho mají doručit.
V tomhle má Jani pravdu. Já zrovna nedávno řešila drzost jedné pošťačky na cizí poště a byla jsem tak vytočená, že jsem si na „kolegyni“ tu stížnost podala a přišla mi omluva až z generálního. To prostě nesmí. To mě tak štve, to aby se člověk pak styděl na poště dělat
![]()
Já jsem si stěžovala a né jednou. Ústně přímo na poště u vedoucí a když to nepomohlo, tak jsem psala dopis na vyšší místa a již 2×. Vůbec se za to nestydím a jestli někdo uvidí, kde bydlím, tak je mi to taky jedno. Ti kterých se to týká vědí, že si stěžuju, protože za to platím, jen blbec
by si nestěžoval. Pochybuju, že když si někdo něco zaplatí, tak pak nechce ten výrobek či službu využít. Zrovna včera jsem zase měla problém, ve schránce 3 lístky a na nich dokonce napsáno, zvonila jsem. No nevím nevím, jestli já jsem chluchá a doručovatelku i balíkáře jsem neslyšela, ale prostě opět mi to nedoručili i když jsem byla doma, protože jsem ty balíky čekala. No možná si tam rovnou na poště už píše zvonila jsem…stejně jako v případě, kdy rovnou na balík nalepili adresát nezastižen a to mi vedoucí pošty i potvrdila, že to tak udělali, prý omylem…
takže to shrnu pošta Čelákovice
zaměstancni neochotní až to není hezké. To DPD nebo PPL tam jsou zlatí zaměstnanci až do bytu mi to přivezou za můj práh a ještě se u toho usmějí. Tomu říkám služby!!! Pokud nemusím tak českou poštu vůbec nevyužívám…ale bohužel z MMB to jinak maminky nedoručují (většina).
A ještě jedna perlička, když jsem tam volala na posledy, tak mi bylo řečeno, že mi už si balík nedovolí nedoručit, takže mi to příjde, že tam mají seznam lidí, na které se vyprdnou, protože si asi nestěžují a pak „držky“ jako jsem já, tak těm to konečně začnou vozit
![]()
Honest píše:
A ještě jedna perlička, když jsem tam volala na posledy, tak mi bylo řečeno, že mi už si balík nedovolí nedoručit, takže mi to příjde, že tam mají seznam lidí, na které se vyprdnou, protože si asi nestěžují a pak „držky“ jako jsem já, tak těm to konečně začnou vozit![]()
To já můžu držkovat jak se mi zachce, ale nepomohlo to. To musel naběhnout na poštu táta, když zjistil, že jsem se s tím balíkem táhla domů sama a nedoručili mi ho. Sem myslela, že tam tu ženskou za přepážkou roztrhne jak hadr!
Veruš1 píše:
Veverko, to není pravda, to tě chybně informovali. Balík ti dovezou i podruhý. Záleží na tom, jaká je to zásilka, cenný balík ti dovezou znovu zdarma, ale neurčí ti kdy a jakýkoliv včetně cenného jde doručit znovu v určitou hodinu a to si platíš. Teď nevím přesně, ale asi 80kč. Mělo by to být napsané na zadní straně oznámení, bez ceny a nebo na webovkách ČP. Já nedělám na balíkovce, takže až úplně detajlně to nevím, ale jen okrajově. Ale prostě to jde.
Jen tlumočím, co mi bylo řečeno. Jako já jsem doma deno denně. Prý mi to druhý den doručovali taky a zase jsem neotvírala. No tak já nevím,kdo je větší debil. Jestli na poště nebo já!
Si ze mě asi dělají prdel nebo nevím.
Pošťačku máme ale zlatou. Nechává mi i psaní pro rodiče, který jsou do vlastních rukou. Takový ty s červeným pruhem. No prostě úřední.
Tak to už by pomohla snad jen kamera s celodenním záznamem !!!
Jinak právě jsem volala na poštu, měla jsem tu jeden balík a jeden doporučený dopis a obojí přivezou v pátek, nebyl jediný problém se dohodnout, takže si u vás fakt prostě chtějí zjednodušovat práci.
Devcata,
jako byvala zamestnankyne posty se musim dorucovatelu trochu zastat.
Ono to nedorucovani zasilek ve vetsine pripadu neni problem pohodlnosti dorucovatelu, ale nepomeru poctu zamestnancu a mnozstvi prace. Proste se jako vsude setri a jeden musi delat za pet a pak to takhle vypada.
V kazdem pripade, dorucit by se mela kazda zasilka.
Tady mate jeste odkaz, kde si muzete precist, jak je to s tim opakovanym dorucenim.
http://www.cpost.cz/…-doma-id997/#1
Díky za to opakované doručení ![]()
Ale v tom prvním nesouhlasím. Pokud to doručovatelka, auto balíkovky pro moc práce nestihne, tak to má přinést zpět, ale netvrdit, že ten dotyčný nebyl doma, protože to je prostě podvod, nic jiného.
Honest píše:
Vůbec se za to nestydím a jestli někdo uvidí, kde bydlím, tak je mi to taky jedno. Ti kterých se to týká vědí, že si stěžuju, protože za to platím, jen blbecby si nestěžoval.
Já se taky nestydím, jestli někdo z pošty uvidí, kde bydlím. Stěžovala jsem si tam tolikrát, že tam přesně vědí o koho jde a kde bydlím
![]()
Jen jsem nechtěla, aby se s mým nickem spojovaly Čelákovice
Tak jsem ráda, že to není jen u nás, že nám pošta nedoručuje balíky.
Nám taky vozí pošta Čelákovice balíky, i když máme poštu vlastní, ale ti doručují jen malé zásilky.
Pokud přijde malý balíček, tak mi ho chudák
naše pošťačka přiveze druhý den s ostatní poštou… chudák proto, že ho měli přivézt už den předtím z Čelákovic a to autem a ona se s tím nemusela tahat,že?! ![]()
Ale pokud je to větší balík, tak se z Čelákovic neobtěžují ani zanechat oznámení, ale přiveze ho naše pošťačka až další den. což mě štve, když jsem většinou doma.A už mě taky nebaví se chodit pořád ptát, jestli už tam balíček je - jelikož většinou vím, kdy ho dotyčný posílal.
Zajímavý je, že ho sice opravdu většinou přivezou druhý den, ale ne prostě k baráku, ale asi nejspíš rovnou k nám na poštu ![]()
Drahé mamči, tak jsem byla v pátek mile překvapena
Zřejmě je to tím, že si na poště neustále stěžuju, že nedoručují balíky, že se najednou dějí divy
V pátek zvoní doručovatel s balíkem dole u vchodu, že si mám dojít pro balík, já na to jistě, jen vezmu prcka a letím a on na to, něco ve smyslu „honem honem, mám toho moc“ tak jsem popadla prcka (zrovna jsme krmili)zavřela dveře od bytu a z výtahu vyšel doručovatel s balíkem v ruce. Sice vypadal naštvaně, ale tady v Čelákovicích jsem se ještě nesetkala s vlídným zaměstnancem pošty.