Pošta Čelákovice

43
26.5.10 00:50

Pošta Čelákovice

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jestli máte taky tak šílenou zkušenost s poštou v Čelákovicích? Neochota, balíky nechodí, musím tam neustále volat a doprošovat se toho na co mám nárok resp., co jsem si zaplatila. Nechávám si posílat balíčky z MMB a jinde nakoupené zboží a neustále mám lístky ve schránce, že si to mám vyzvednout. Zjišťovala jsem jak to chodí jinde a dozvěděla jsem se, že normálně všude tam, kde jsem se ptala, doručují poštu až do domu(ke dveřím). Jsem tedy jediná? nebo je to v Čelákovicích klasika a musím si zvyknout? Ne nehodlám si zvykat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3127
26.5.10 07:56

Bydlel tam můj expřítel, který mi dost ublížil, takže já mám s Čelákovicema jako takovejma dost špatnou zkušenost!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
26.5.10 08:22

Tuhle zkušenost mám taky, sice s jinou poštou, ale úplně stejnou. Ale asi jediná varianta je, si stěžovat, stěžovat a stěžovat, pokud se nebudeš ozývat, tak se nic nezmění, u nás si prostě balíkovka šetří práci tak, že k nám prostě nejezdí a jen předá lístky pošťačce a ta je druhý den hodí do schránky !!! Takže krom toho, že tam musíš jít, tak to člověk ještě dostane o 2 dny později…
Jo a víš, že když zavoláš na poštu, tak můžeš zdarma požádat o opakované doručení. Takže bych se asi zasekla a prostě pro ten balík nešla a jen zavolala na opakované doručení, nebo tam došla, podala stížnost a řekla, že jsem zítra celý den doma a chci to opakovaně doručit… Ono jim nezbyde tam dřív nebo později začít jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
26.5.10 08:23
veverka-andy píše:
Bydlel tam můj expřítel, který mi dost ublížil, takže já mám s Čelákovicema jako takovejma dost špatnou zkušenost!!!!!!!

No, myslím, že za to rozhodně může místní pošta tím, že nedoručuje balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
26.5.10 08:51

Podle mě máš nárok na doručování balíčku do domu. Ze strany vaší pošty se jedná jenom o neochotu. :pocitac: Minulý týden u nás zvonila pošťačka a měla doporučený balíček pro přítele. Když jsem řekla, že není doma, zeptala se, jestli chceme balíček přivézt navečer až bude přítel doma, nebo jestli se zastavíme sami na poštu. Tak by to podle mě mělo fungovat všude!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.5.10 09:00
berusa.m píše:
Když jsem řekla, že není doma, zeptala se, jestli chceme balíček přivézt navečer až bude přítel doma, nebo jestli se zastavíme sami na poštu.

Co to je za blbost? Já dělám na poště a nevidím jediný důvod, aby pošťačka, která má prac. dobu do 14 hod. a běžně tam tvrdnou do 16 hod. ti ještě vozila balíčky navečer domu :nevim:

Jinak k balíkářům, je to tak všude. Opravdu je nejlepší podat stížnost na jakékoliv poště, ale upřesnit, že stížnost se týká doručování balíků, ne dopisů. To vozí jiná pošta. Podávat dokola stížnosti - písemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
26.5.10 09:39
Veruš1 píše:
berusa.m píše:
Když jsem řekla, že není doma, zeptala se, jestli chceme balíček přivézt navečer až bude přítel doma, nebo jestli se zastavíme sami na poštu.

Co to je za blbost? Já dělám na poště a nevidím jediný důvod, aby pošťačka, která má prac. dobu do 14 hod. a běžně tam tvrdnou do 16 hod. ti ještě vozila balíčky navečer domu :nevim:

Jinak k balíkářům, je to tak všude. Opravdu je nejlepší podat stížnost na jakékoliv poště, ale upřesnit, že stížnost se týká doručování balíků, ne dopisů. To vozí jiná pošta. Podávat dokola stížnosti - písemné.

Třeba proto, že to pošta nabízí jako placenou službu, tak proč by to pošťačka neměla nabídnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.5.10 09:46

Jako placenou jo, ale určitě ne dobrovolně ve svém volném čase. A hlavně, že to bude jako placená služba musí upozornit a pak to nevozí pošťačky, ale auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
26.5.10 10:16

O to se nehádám, ale jak to s tím upozorněním na placenost znám moc dobře, nejdřív nabídnou službu a teprve když člověk projeví zájem, tak se mezi řečí dozví, že je to placené.
Nehledě na to, že mě jako zákazníkovi může být úplně fuk jak pošťačky pracují a večerní roznos by mě taky potěšil a ano taky si myslím, že by to tak mělo fungovat všude, protože by to měla být služba pro lidi a firma by se tomu měla přizpůsobit, mě osobně totiž nošení doporučených dopisů v 10 dopoledne přijde malinko jako práce pro práci, protože se dá předpokládat, že spousta lidí doma nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.5.10 10:23

Jani, já teda zrovna nejsem doručovatelka, ale jejich práci jim nezávidim a dělat bych jí nechtěla. On to není žádný med od 6 od rána kolikrát do 16 hod. a tahat těžké káry a v jakém koliv počasí. A mě jako zákaznici i pošty taky sposuty věcí nezajímá, jako nevychovanost a pod., ale aspoň si trošku umím práci doručovatelky představit. A spousta lidí není doma ani odpoledne, tak je snad lepší, když je to od 16 hod. k dispozici na poště a lidi se tam můžou třeba cestou z práce zastavit. Oznámení k tomu není potřeba, takže stačí, když jim dá echo někdo z domova. Což je určitě lepší, než to mít k dispozici třeba až druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
26.5.10 10:28
Veruš1 píše:
Jani, já teda zrovna nejsem doručovatelka, ale jejich práci jim nezávidim a dělat bych jí nechtěla. On to není žádný med od 6 od rána kolikrát do 16 hod. a tahat těžké káry a v jakém koliv počasí. A mě jako zákaznici i pošty taky sposuty věcí nezajímá, jako nevychovanost a pod., ale aspoň si trošku umím práci doručovatelky představit. A spousta lidí není doma ani odpoledne, tak je snad lepší, když je to od 16 hod. k dispozici na poště a lidi se tam můžou třeba cestou z práce zastavit. Oznámení k tomu není potřeba, takže stačí, když jim dá echo někdo z domova. Což je určitě lepší, než to mít k dispozici třeba až druhý den.

To ovšem nesmí mít pošta otevřeno jen do 17:00, což většina lidí nestíhá a o víkendu zavřeno :roll:

• Citovat
  • Upravit
101562
26.5.10 10:35

No, taky bych práci doručovatelky dělat nechtěla, ale zase na druhou stranu, při škole bych večerní doručování jako dlouhodobou brigádu sakra brala :-)

S tím vyzvednutím, možná to jinde funguje jinak, ale u nás na poště to není k dispozici dřív než v 18 a už i tak se mi několikrát stalo, že to tam nebylo ani po té šesté… A hlavně je problém v tom, že pokud nemám posílanou poštu na trvalé bydliště, tak ten lístek prostě mít musím, takže pro něj já musím domů a pak zpět na poštu a ještě tam čekat frontu.

A ještě se mi nelíbí jedna věc, ale to bys mohla vědět jako zaměstnanec, jestli je to tak správně. Pokud přijde dopis se zeleným pruhem „neukládat“ a já nejsem doma, tak vůbec nenechají oznámení a rovnou ho hodí do schránky, což mi přijde strašně nedořešené, protože po 10 dnech se to bere za doručené, ale je tam velké riziko ukradení a já nemám žádnou šanci zjistit, že něco takového vůbec přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.5.10 10:35

Mufi, to je věc druhá, v tom máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
26.5.10 10:40

Jani, je to tak s dopisem NEUKLÁDAT. Je to výmysl ministerstva vnitra a ne pošty, ale je to opravdu tak. A to samé u každého zeleného, pokud tam není NEVHAZOVAT DO SCHRÁNKY, tak ty se zase dávají po 10 dnech do schránky a je to zas tak, když někdo schránku vybere, ty se to nedozvíš a jsi v …

A u nás nejsou k dispozici dopisy od 16 hod. při vánočním provozu, to tam jsme třeba do 20 hod., než se vrátí doručovatelky a balíkaři a to je pošta otevřená do 18 hod. Ale o Vánocích to pochopitelné je, během roku by se mi to nelíbilo taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
26.5.10 10:52

Jo, to vhození po 10 dnech mi přijde rozumné, protože před tím se tam hází ten lístek, takže to jednak zvyšuje šanci, že to člověk zjistí a mám šanci si pro dopis dojít na poštu.
Ale to neukládat je fakt zvěrstvo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová