Pošta Čelákovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
10.6.10 10:31

Tak a pro jistotu jsem ověřila jak má vypadat správné doručení zásilky.
cituji "k Vašemu dotazu ohledně dodávání poštovních zásilek uvádíme, že pokud má listovní doručovatelka klíče od vchodových dveří a má možnost použít výtah, je její povinností učinit pokus o dodání zásilky u Vašich bytových dveří. Tuto povinnost doručovatelka nemá v případě, že dodání se má uskutečnist v pátém a vyšším nadzemním podlaží a doručovatelka
nemá možnost použít výtah. Doručovatelé balíkových zásilek někdy klíče od vchodových dveří nemají. I přes výše uvedené byla celá záležitost s vedoucí pošty Čelákovice projednána s tím, aby dodávání poštovních zásilek byla věnována náležitá pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
19.4.12 11:42

Ahoj holky, původně jsem bydlela v Ostravě v 8. patře. Pošťák mi jakýkoliv balíček či balík dovezl, až ke dveřím a doručovatelka taky neměla problém vyjet výtahem, když chtěla něco podepsat nebo když jsem nebyla doma, nechala mi malý balíček u sousedky, protože věděla, že mám malé dítě. Teď jsme se přestěhovali do rodinného domu v Mochově a poštou si už radši nic nenechávám posílat pokud to jde jinak… Pošťák se snad neobtěžuje ani projet kolem, ale většinou to veze rovnou na poštu. Jednou mi balík přivezl, podruhé jsem nebyla doma a od té doby to nechává rovnou na poště a druhý den mi hodí doručovatelka oznámení do schránky…takže si radši připlatím a nechám si to dovézt PPL, které mi to domů vždy doveze a ještě si domluvíme čas…ovšem ne všechny internetové obchody mají jiný způsob doručení než ČP a bohužel občas i tuto variantu musím použít a pak jsem tady rozvozem balíků od ČP opravdu ještě více znechucena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová