Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, neměním. Jsi přecitlivělá… Dej si na postele přehoz, pokud jsi tak háklivá na čistotu postele.
Ježíšmarjá, radši ho rovnou vyhoď, to ani nemá cenu prát.
![]()
Proč anonym?
Příspěvek upraven 20.08.20 v 09:18
@nozu on mi to udělal když jsem ještě spala takže žádný přehoz by nepomohl
.. já jsem přecitlivělá, protože jsem párkrát měla problém s kvasinkami a někde se to vzít muselo.. když se oba pořádně umýváme jinak
@Anonymní píše:
@nozu on mi to udělal když jsem ještě spala takže žádný přehoz by nepomohl.. já jsem přecitlivělá, protože jsem párkrát měla problém s kvasinkami a někde se to vzít muselo.. když se oba pořádně umýváme jinak
Kvasinky jsi klidně mohla lapit někde na toaletě nebo kdekoliv jinde než v posteli. Fakt zbytečně hysterčíš.
Že bych vyměnila celou postel pokaždé, když tam vlezou psi?
Chrní s námi každou noc.
Kvasinky fakt z ponožek nebudou.
@nozu píše:
Kvasinky jsi klidně mohla lapit někde na toaletě nebo kdekoliv jinde než v posteli. Fakt zbytečně hysterčíš.
Ona asi myslí ty kožní. Tam je hygiena ložního prádla důležitá.
@Anonymní píše:
Měníte povlečení když vám manžel vleze do postele v ponožkách z venku? A ještě vlezl na mou půlku…![]()
![]()
![]()
raději anonymně, je mi jasné, že se najde hodně lidí co si budou ťukat na čelo ale i ti co mě pochopí
Sama lezu kolikrát do postele přes den, nohy dávám tam, kde jsou nohy. I umyté nohy večer už jsou špinavé z bačkor, podlahy atd. To bych se mohla zbláznit, kdybych řešila každou breberu. Nevím jak ty, ale za studentských let jsem v posteli vyloženě žila, učila se tam atd. A fakt nejenom v pyžamu. A žiju.
@Altavista můžeš
, ale psi jsou asi něco jiného.. @prejeta_zaba miluju lidi co jen píší ro diskuzí že je někdo troll, ty jsi asi nikdy nepotřebovala poradit se zdánlivou blbostí ![]()
Jinak děkuji všem co mi napsali něco pozitivního ![]()
@Kolicek95 píše:
Sama lezu kolikrát do postele přes den, nohy dávám tam, kde jsou nohy. I umyté nohy večer už jsou špinavé z bačkor, podlahy atd. To bych se mohla zbláznit, kdybych řešila každou breberu. Nevím jak ty, ale za studentských let jsem v posteli vyloženě žila, učila se tam atd. A fakt nejenom v pyžamu. A žiju.
To je přesný, taky jsem žila několik let v posteli ![]()
Měníte povlečení když vám manžel vleze do postele v ponožkách z venku? A ještě vlezl na mou půlku…
raději anonymně, je mi jasné, že se najde hodně lidí co si budou ťukat na čelo ale i ti co mě pochopí