Postel a čistota

Anonymní
20.8.20 08:59

Postel a čistota

Měníte povlečení když vám manžel vleze do postele v ponožkách z venku? A ještě vlezl na mou půlku… :zed: :zed: :zed: :zed: raději anonymně, je mi jasné, že se najde hodně lidí co si budou ťukat na čelo ale i ti co mě pochopí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
20.8.20 09:02

Ne, vyměnila bych manžela…, ;)

• Citovat
  • Upravit
21560
20.8.20 09:02

Ne, neměním. Jsi přecitlivělá… Dej si na postele přehoz, pokud jsi tak háklivá na čistotu postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
20.8.20 09:04

Ježíšmarjá, radši ho rovnou vyhoď, to ani nemá cenu prát. :lol: :zed: :roll:
Proč anonym?

Příspěvek upraven 20.08.20 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 09:04

@nozu on mi to udělal když jsem ještě spala takže žádný přehoz by nepomohl :D.. já jsem přecitlivělá, protože jsem párkrát měla problém s kvasinkami a někde se to vzít muselo.. když se oba pořádně umýváme jinak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.20 09:06

@prejeta_zaba tobě tohle nepřijde jako osobní?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2330
20.8.20 09:07

Hrozně no. :think: Pane trolle. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21560
20.8.20 09:07
@Anonymní píše:
@nozu on mi to udělal když jsem ještě spala takže žádný přehoz by nepomohl :D.. já jsem přecitlivělá, protože jsem párkrát měla problém s kvasinkami a někde se to vzít muselo.. když se oba pořádně umýváme jinak

Kvasinky jsi klidně mohla lapit někde na toaletě nebo kdekoliv jinde než v posteli. Fakt zbytečně hysterčíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
20.8.20 09:09

Že bych vyměnila celou postel pokaždé, když tam vlezou psi? :think: Chrní s námi každou noc.

Kvasinky fakt z ponožek nebudou.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
20.8.20 09:12
@nozu píše:
Kvasinky jsi klidně mohla lapit někde na toaletě nebo kdekoliv jinde než v posteli. Fakt zbytečně hysterčíš.

Ona asi myslí ty kožní. Tam je hygiena ložního prádla důležitá.

• Citovat
  • Upravit
19981
20.8.20 09:13

Hysterčíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42389
20.8.20 09:14
@Anonymní píše:
Měníte povlečení když vám manžel vleze do postele v ponožkách z venku? A ještě vlezl na mou půlku… :zed: :zed: :zed: :zed: raději anonymně, je mi jasné, že se najde hodně lidí co si budou ťukat na čelo ale i ti co mě pochopí
:mrgreen: :mrgreen: Polej to všechno Savem, včetně chlapa :mrgreen:Kvasinknosiče :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
20.8.20 09:15

Sama lezu kolikrát do postele přes den, nohy dávám tam, kde jsou nohy. I umyté nohy večer už jsou špinavé z bačkor, podlahy atd. To bych se mohla zbláznit, kdybych řešila každou breberu. Nevím jak ty, ale za studentských let jsem v posteli vyloženě žila, učila se tam atd. A fakt nejenom v pyžamu. A žiju.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.20 09:16

@Altavista můžeš :lol:, ale psi jsou asi něco jiného.. @prejeta_zaba miluju lidi co jen píší ro diskuzí že je někdo troll, ty jsi asi nikdy nepotřebovala poradit se zdánlivou blbostí :think:

Jinak děkuji všem co mi napsali něco pozitivního :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1831
20.8.20 09:18
@Kolicek95 píše:
Sama lezu kolikrát do postele přes den, nohy dávám tam, kde jsou nohy. I umyté nohy večer už jsou špinavé z bačkor, podlahy atd. To bych se mohla zbláznit, kdybych řešila každou breberu. Nevím jak ty, ale za studentských let jsem v posteli vyloženě žila, učila se tam atd. A fakt nejenom v pyžamu. A žiju.

:mrgreen: To je přesný, taky jsem žila několik let v posteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová