Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj devcata prosim muzete poradit? Kde a jake kupujete kvalitni silonky, nejlepe v cerne barve? Moc dekuji
@marzanna píše:
@migmina V jaké cenové kategorii chceš silonky pořizovat?
Ne uplne nejdrazsi, ale takovy zlaty stred
@migmina Tak za zlatý střed každý považuje něco jiného ![]()
Já každopádně z těch, které považuju za střed, můžu doporučit Falke, z levnějších pak Veneziana
@migmina píše:
Ahoj devcata prosim muzete poradit? Kde a jake kupujete kvalitni silonky, nejlepe v cerne barve? Moc dekuji
A to chceš se vzorem nebo ne?
Protože třeba Calzedonia má krásné silonky, ale za dobu, co tam nakupuji, mi bohužel skoro nikdy nevydržely na tu cenu.
Osobně mi třeba nejdéle vydržely silonky z Lidlu… a vzhledem k tomu, že nosím sukně v podstatě pořád, mám jich ozkoušeno dost.
@Uiii píše:
Protože třeba Calzedonia má krásné silonky, ale za dobu, co tam nakupuji, mi bohužel skoro nikdy nevydržely na tu cenu.
Fakt? Mně třeba ty vzorované vydrží i dva roky a to je peru samozřejmě
nosila jsem je info práce, takže fakt často.
@miska09 píše:
Fakt? Mně třeba ty vzorované vydrží i dva roky a to je peru samozřejměnosila jsem je info práce, takže fakt často.
Tak já někde musím dělat chybu…
Nebo mám špatnou ruku na vadný kusy… Je fakt, že jedny od nich mi taky drží už druhým rokem, ale v tom množství, co jsem tam kupovala, je to zanedbatelný…
Lidl silonky mám už čtvrtej rok, taky mají vzor a byly za poloviční cenu… Takže buď mám štěstí na Lidl a neštěstí na Calzedonii nebo jen neumím ty lepší silonky nosit. ![]()
Koukala jsem ted na test silonek a na 1.miste si vede Bellinda ![]()
@marzanna píše:
@migmina Tak za zlatý střed každý považuje něco jinéhoJá každopádně z těch, které považuju za střed, můžu doporučit Falke, z levnějších pak Veneziana
Uprimne nevim jak se cenove pohybuji
jinak dekuji za doporuceni
@Uiii píše:
Osobně mi třeba nejdéle vydržely silonky z Lidlu… a vzhledem k tomu, že nosím sukně v podstatě pořád, mám jich ozkoušeno dost.
Zitra tam jedu, tak kouknu jestli je budou mit
@Uiii píše:
Obyc bez vzoru. Ja silonky moc nenosim, jednou za uherak ![]()