Postel a čistota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76458
20.8.20 09:18
@Anonymní píše:
@nozu on mi to udělal když jsem ještě spala takže žádný přehoz by nepomohl :D.. já jsem přecitlivělá, protože jsem párkrát měla problém s kvasinkami a někde se to vzít muselo.. když se oba pořádně umýváme jinak
é, ehm - on ty ponožky neměl na nohách, ale na své chloubě a udělal ti to, když jsi spala?
troll jak vyšitý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
20.8.20 09:23

To nemyslím jako sarkasmus - problémy s kvasinkami velmi často vznikají jako důsledek naopak přehnané hygieny, neboť se tím naruší přirozená rovnováha mikroflóry těla.

A ne, nad měněním povlečení po kontaktu s ponožkami by mě nenapadlo se ani zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
20.8.20 09:25

Kdyby mi partner vlezl do postele v ponožkách, tak povlečení okamžitě převleču a vyvařím! Moji psi naprosto nesnáší nehygienické ložumenty :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
@Anonymní píše:
@nozu on mi to udělal když jsem ještě spala takže žádný přehoz by nepomohl :D.. já jsem přecitlivělá, protože jsem párkrát měla problém s kvasinkami a někde se to vzít muselo.. když se oba pořádně umýváme jinak

Jasně, kvasinky se přemnoží z toho, jak na tebe skočí z fuseklí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200

Kupte si přehoz, ideálně dva, ať je můžeš v případě potřeby rychle vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
20.8.20 09:33

Tady k těm kvasinkám.

• Citovat
  • Upravit
5122
20.8.20 09:33
@Anonymní píše:
Měníte povlečení když vám manžel vleze do postele v ponožkách z venku? A ještě vlezl na mou půlku… :zed: :zed: :zed: :zed: raději anonymně, je mi jasné, že se najde hodně lidí co si budou ťukat na čelo ale i ti co mě pochopí

A on venku chodi v ponozkach bez bot? Jinak nevidim rozdil jestli v ponozkach po koberci, v ponozkach v backorach, naboso po koberci… nebo mas u postele kybel a drhnes nohy nez je das na postel? naopak kdyby on mel kvasinky na nohach tak kdyz ma ponozky, tak to aspon neprenese na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5122
20.8.20 09:35
@bauem píše:
Kupte si přehoz, ideálně dva, ať je můžeš v případě potřeby rychle vyměnit

Ale on si tak zalezl pod perinu. To pak spis at si kazdy poridi spacak a spi v nem at se nedotykaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5083
20.8.20 09:43
@Altavista píše: Že bych vyměnila celou postel pokaždé, když tam vlezou psi? :think: Chrní s námi každou noc.Kvasinky fakt z ponožek nebudou.

Ja bych teda čoklise v posteli nesnesla.. Ač je mam rada, ale v posteli nemaji co delat.
Nicméně vim, že spoustu lidi ma ze svy postele psí pelech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
20.8.20 10:30

Já to náhodou chápu, postel je pro mě čistá zona. Ale kvasinka se od toho nechytí, kvasinka se nechytá, tak prostě s námi žije a přemnoží se, když se poruší křehká rovnováha sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
20.8.20 10:52

Vyměnila bych manžela. Nejsme dobytci, do postele lezem umyty.

• Citovat
  • Upravit
15484
20.8.20 11:02
@Anonymní píše:
Měníte povlečení když vám manžel vleze do postele v ponožkách z venku? A ještě vlezl na mou půlku… :zed: :zed: :zed: :zed: raději anonymně, je mi jasné, že se najde hodně lidí co si budou ťukat na čelo ale i ti co mě pochopí

Rozvedla bych se. Takové prase bych vedle sebe nesnesla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.8.20 11:27
@Janli píše:
Ne, vyměnila bych manžela…, ;)

Bejt manzel, tak spis vymenim takovouhle manzelku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit