Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:é, ehm - on ty ponožky neměl na nohách, ale na své chloubě a udělal ti to, když jsi spala?
@nozu on mi to udělal když jsem ještě spala takže žádný přehoz by nepomohl.. já jsem přecitlivělá, protože jsem párkrát měla problém s kvasinkami a někde se to vzít muselo.. když se oba pořádně umýváme jinak
To nemyslím jako sarkasmus - problémy s kvasinkami velmi často vznikají jako důsledek naopak přehnané hygieny, neboť se tím naruší přirozená rovnováha mikroflóry těla.
A ne, nad měněním povlečení po kontaktu s ponožkami by mě nenapadlo se ani zamyslet.
Kdyby mi partner vlezl do postele v ponožkách, tak povlečení okamžitě převleču a vyvařím! Moji psi naprosto nesnáší nehygienické ložumenty ![]()
@Anonymní píše:
@nozu on mi to udělal když jsem ještě spala takže žádný přehoz by nepomohl.. já jsem přecitlivělá, protože jsem párkrát měla problém s kvasinkami a někde se to vzít muselo.. když se oba pořádně umýváme jinak
Jasně, kvasinky se přemnoží z toho, jak na tebe skočí z fuseklí. ![]()
Kupte si přehoz, ideálně dva, ať je můžeš v případě potřeby rychle vyměnit
@Anonymní píše:
Měníte povlečení když vám manžel vleze do postele v ponožkách z venku? A ještě vlezl na mou půlku…![]()
![]()
![]()
raději anonymně, je mi jasné, že se najde hodně lidí co si budou ťukat na čelo ale i ti co mě pochopí
A on venku chodi v ponozkach bez bot? Jinak nevidim rozdil jestli v ponozkach po koberci, v ponozkach v backorach, naboso po koberci… nebo mas u postele kybel a drhnes nohy nez je das na postel? naopak kdyby on mel kvasinky na nohach tak kdyz ma ponozky, tak to aspon neprenese na tebe.
@bauem píše:
Kupte si přehoz, ideálně dva, ať je můžeš v případě potřeby rychle vyměnit
Ale on si tak zalezl pod perinu. To pak spis at si kazdy poridi spacak a spi v nem at se nedotykaji.
@Altavista píše: Že bych vyměnila celou postel pokaždé, když tam vlezou psi?Chrní s námi každou noc.Kvasinky fakt z ponožek nebudou.
Ja bych teda čoklise v posteli nesnesla.. Ač je mam rada, ale v posteli nemaji co delat.
Nicméně vim, že spoustu lidi ma ze svy postele psí pelech..
Já to náhodou chápu, postel je pro mě čistá zona. Ale kvasinka se od toho nechytí, kvasinka se nechytá, tak prostě s námi žije a přemnoží se, když se poruší křehká rovnováha sil.
Vyměnila bych manžela. Nejsme dobytci, do postele lezem umyty.
@Anonymní píše:
Měníte povlečení když vám manžel vleze do postele v ponožkách z venku? A ještě vlezl na mou půlku…![]()
![]()
![]()
raději anonymně, je mi jasné, že se najde hodně lidí co si budou ťukat na čelo ale i ti co mě pochopí
Rozvedla bych se. Takové prase bych vedle sebe nesnesla ![]()
@Janli píše:
Ne, vyměnila bych manžela…,
Bejt manzel, tak spis vymenim takovouhle manzelku ![]()