Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
nemáte někdo doma tyto typy postelí? zvažuji některou z nich pro malé dítě tak by mne zajímalo jestli jsou kvalitní a jaké máte s nimi dobré či špatné zkušenosti a nebo poradíte jaká postel je opravdu dobrá a za rozumnou cenu díky všem
Myslíš od Gazelu? podle mě kvalitní a dobré všechny 3, jde jen o design. my máme Roxy pro kluka a budeme v létě kupovat druhou pro holčičku. Kamarádky mají Sendy a taky dobrý.
Jé, tak zrovna dneska nám snad dovezou Lukase
referovat sice nemůžu, ale tenhle design jsem vybrala proto, aby se mi dítě nepraštilo potom o pelesti tý postele, až bude lítat po pokojíčku. Ještě jsem uvažovala nad Larsem, protože ten má ty pelesti zakulacené, ale nakonec se nám nejlíp hodila ta Lukas, tak uvidíme, pak poreferuju. Zas jestli máš dítě starší a rozumné, tak tohle řešit nemusíš. Zábranu zatím nemáme, ale chci ji koupit v Ikee, vyjde tam levněji, teď stejně tu postel přišoupneme natěsno ke zdi a k naší posteli v ložnici, jelikož náš mamánek ještě nespí sám v pokoji a pak se uvidí.
jé to mi pak musíš napsat jaká je chci ji pro dvouletáka a jakou máte matraci a nevadilo by od jaké firmy jste postel kupovali jsem z Prahy díky
No matraci ještě nemáme. Chtěla jsem koupit s kokosovým jádrem, páč tu má i v postýlce, ale kde nic tu nic, včera jsme se chtěli vydat do vzorkové prodejny v Bohnicích a tam ten obchod, co jsem našla na netu normálně nebyl - prostě podvodníci, tak ještě že jsem ji rovnou neobjednala a neplatila. Příští týden jedem do Vestce u Prahy, tam prý tyhle matrace mají ve vzorkovně a snad bude i skladem. Jinak tuhle postel jsme koupili v JMP (www.jmp.cz) za 2670 i s roštem. Rošt dáme pevný, sice jsem váhala, jestli nekoupit lamelový, ale je zvyklý na tvrdé spaní a my koneckonců taky. Blbý je, že to dítě si samo neřekne, jestli se mu líp spí na měkkém
ale beru to holt podle sebe ![]()
My jsme od Gazelu vzali i matraci a jsme spokojený. Máme i origoš zábranu od nich, Tobík do téhle postele šel ve 2 letech a 3 měsísích a dodnes bych se bála koupit postel bez, když spíme někde jinde, tak šoupu k posteli židle.
Tak nám dorazila postel. Můžu říct, že kvalita je fakt dobrá - smrkové dřevo není nijak zkroucené, pěkně nalakované, když už suky, tak vyspravené jak má být. Akorát teda za 2,5 litru 6 prkýnek, to je sakra poměr cena/výkon
musí se to sešroubovat a že by jako nějak řešili estetičnost těch vykukujících šroubů nějakou krytkou nebo zapuštěním - to taky ne, ale to je detail. Njn, ale sama bych si to asi líp neudělala, takže zatím spokojenost.
tak hlavně aby dlouho vydržela myslíš stačí rozměr 90×200 nebo 120×200
My máme 90×200, o té širší jsem ani neuvažovala. Zas jestli chceš prckovi dopřát pořádné válení, nebo s ním občas přespat, kdyby měl noční můry, tak to asi taky nebude špatné. ![]()