Postel pro 2leté díte

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7414
13.5.14 21:22
@CokeLady píše:
my máme tu kritter s nízkou zábranou a nespadl nikdy, taky jsou ty dětské postele nižší než klasická dospělácká je výš, takže pád je bolavější.

Ja mela v planu zabranu poridit, pokud by padal nejak casteji, ale fakt spadnul jenom prvni noc dvakrat a ted uz vubec nic, takze se asi obejdeme bez zabrany. Nehlede na to, ze pripadny pad byl fakt do mekkouckyho, takze krome leknuti vcelku nic nehrozilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
14.5.14 06:46
@Ali-Ali píše:
@neddo @avm3
muzu se zeptat, jak to delate? 8o :mrgreen:
ja kdybych maleho nesoupla „za mriz“, tak mi tu lita jeste o pulnoci. o dennim spanku nemluve :roll:
:mrgreen: :mrgreen: Ja nevim, jestli poradim, my nemeli nikdy problem s usinanim.. No, nase madam jednoho krasneho dne zacala vylejzat z postylky, to ji byl asi rok a pul, ani ne.. Kdyby nam nevylejzala, asi bysme jeste normalni postylku nekupovali. Ale je pravda, ze par dni po tom, co jsme ji do tehle vetsi postylky dali, prestala usinat sama. Ale nevadi mi to, napred si prohlidnem knizky, pak se zhasne a ona behem par minut spi :) Horsi je, ze ja tam s ni kolikrat usnu :roll: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.14 08:43

Nám taky malej ještě v devět lítá z postýlky za náma do obyváku, ale když ho 4× jdeme uložit tak už po páté nepřijde. Každý den je to samozřejmě jinaj, nebo uděláme čaj do postele a jde s čajem většinou než ho dopije usne. :) Chce to trpělivost a přijít na to co ho zaručeně uspí.

• Citovat
  • Upravit
25099
14.5.14 08:47
@Ali-Ali píše:
@neddo @avm3
muzu se zeptat, jak to delate? 8o :mrgreen:
ja kdybych maleho nesoupla „za mriz“, tak mi tu lita jeste o pulnoci. o dennim spanku nemluve :roll:

Já jsem si ji naučila na samostatné spaní někdy kolem roku. To ještě měla mříž. Teď je ještě v postýlce, ale má vyndané ty dvě šprušle. V tom roce jsem ji nechala vyřvat, stejně usínala se mnou hodinu a vztekala se u toho, tak velký rozdíl nebyl.
Ale co máme druhou, tak večer ležím s nima, takže si stejně zase zvykla, že tam jsem s ní. Denní spaní je poslední dobou taky na nic. Někdy ráno spí dlouho a pak mi neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí