Postel pro 2leté díte

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
12.5.14 22:27

postel pro 2leté díte

Maminky, jdu pro rady. Máme dcerku a čekáme druhé miminko na Vánoce. To dceři bude 20m.
A přemýšlíme co s postýlkou. Přijde mi už zbytečné pořizovat druhou postýlku na chvilku..Radči bych přenechala postýlku pro miminko a dcerce pořídila už jinou i větší, ale jakou? jaké postýlky jste svým zlatíčkům pořizovali vy?
bude mít svůj pokojíček tak bych chtěla nějakou se zábranou aby nespadla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
12.5.14 22:29

@Gabulka 91 my kupovali ve scontu klasickou 90×200 a zabranu jsme dokupovali zvlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25082
12.5.14 22:34

My máme obě holky v postýlkách - už na první jsme kupovali dvě (bazarové za pár korun), druhou jakože do obýváku. Máme je taky 20 měsíců od sebe. Nám to vyhovuje, zatím nemáme podkoroví a do ložnice by jsme to rvali horkožežko. Starší je teď 2,5, je celkem veliká, ale do postýlky se určitě ještě na čas vejde.
Jinak já bych koupila klasiku 90*200 nebo jak to je a dělají se takové ty dětské se zábranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
12.5.14 22:36

@avm3 tvoje profilovka je drsná!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
12.5.14 22:38

Jinak mám taky děti 18m od sebe a koupili jsme ikea kritter. Jinak bychom se nevešli. Pokud by byl prostor koupila bych klasický rozměr jednolůžka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.5.14 22:46

Já mám děti po dvou letech a oba byli v postýlce. Nebo byli… starší se s příchodem mimina nastěhoval k nám do ložnice a je tam dodnes. A tak v jedné postýlce spí mimino v ložnici a ve druhé v pokojíčku odkládám krámy. :mrgreen: Do pokoje půjde znova až s mladším bráchou. Nicméně už před tím rokem jsme měli v plánu koupit klasickou velkou postel, k tomu dát zábranu. Do těch dětských postelí se mi investovat nechce, přijde mi to na chvilku a velká postel bude muset být tak či tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
12.5.14 22:46
@CokeLady píše:
U nás aktuální téma, nakonec jsme koupili ikea kritter a jsme moc spokojení, dobrá zábrana, nosnost i na dospělého člověka, malý tam šel ve 23 měsících

taky máme. Já na ní dokonce spala a v pohodě. Jediné co mě štve je, že už mají jen bílou a nemůžu dokoupit tu břízovou co máme doma pro toho druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
12.5.14 22:53

Malemu je 20 mesicu a od nedele spi ve svem pokojicku ve sve velke posteli :) Ma postel 90*200 - moje byvala postel, nez jsme si do loznice poridili letiste. Nema tam zadnou zabranu, v pokoji je mekky koberec, na uroven hlavy jsme vedle postele naskladali jeste nejaky velky plysaky. Prvni noc spadnul asi dvakrat, od te doby ani jednou :) Spi tam v pohode pres noc i po obede, takze pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3398
12.5.14 22:57

Mame tuhle :http://www.ikea.com/…s/S59851606/, je super :palec: :) Dcerka je v ni od 20 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.5.14 23:01

@neddo @avm3
muzu se zeptat, jak to delate? 8o :mrgreen:
ja kdybych maleho nesoupla „za mriz“, tak mi tu lita jeste o pulnoci. o dennim spanku nemluve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
12.5.14 23:06

My jsme malé (18m.) pořídili tuhle a taky jsem maximálně spokojená

http://detskepostele.eu/…-se-zabranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.5.14 23:18

@CokeLady
tak jsem zvedava, jestli to u nas pujde taky tak relativne hladce. on je ale zatim v te svoji postylce celkem spokojeny, stoupa si tam na hlavu a dela podobne cirkusove vykony a pak padne. nastesti mi nikdy v postylce nerval. akorat je proste jak urvany z retezu a za celych 20m si napriklad nikdy nelehnul ani k nam do postele. protoze proste „musi bezet“.
ja mam k nemu prave taky mimino jak tady dalsi, takze mi zatim hodne vyhovuje, ze kdyz ho do postylky odnesu, tak vim, ze tam proste bude a muzu jit treba v klidu krmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
12.5.14 23:24

Ještě před narozením druhého dítěte (malý měl 3 roky )jsme nechali udělat dvojpatrovou postel se zábranou na horním posteli až do stropu, dole kde spí druhorozená( už od 2 let)stačila ta látková z lídlu, malý se na to spaní tehdy strašně těšil, bral to jako dobrodružství a malá tam ve dvou letech přešla úplně v pohodě, ale je taky pravda, že postýlku nesnášela :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
12.5.14 23:33
@CokeLady píše:
na webu mají jen bílou, přímo v ikea měla dřevěnou i modrou (černý most), já na ní spím téměř denně, unese i dospělého chlapa.

No jo, ale do Prahy to mám daleko :( normálně zvažuju, že bych to přelakovala na bílo, ale nevím jestli bych to zvládla.
Jinak, můj to už taky zkoušel, ale pro něj je krátká už moc (má 180cm).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.5.14 23:40

Tyy jo, našemu je 2,5 a pořád je v postýlce. Usíná sám, s dvdčkem a pohádkama. Vůbec si neumím představit jak ho přeučit na velkou postel. Máme ji i koupenou, ale pořád váhám. Navíc s velkou postelí určitě skončí odpočívání po obědě… Jak jste to zvládli? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí